- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- Konu Sahibi Lovedreams
Bebeğime yemek yedirirken patates boğazına kaçtı yavrum gözümün önünde gidiyordu. Bende panik atak var elim ayağım birbirine girdi kızım morarmaya başlayınca parmağımı boğazına taktım kusturdum bilmiyorum o an en büyük çarem oldu yanlış mı yaptım diye kendimi yiyorum çok korktum elim ayağım titriyor yan komşumun kapısını çaldım yardım etti bana sakinleştirdik kızımı su içirdim gittim en yakın eczaneye baktılar saolsun lar birşeyi yok korkmuştur annesi dediler ömrümden ömür gitti
Hatunlar şu yazdıklarım 1 saat içinde oldu. Ben bebek acil ilkyardimi bilmiyorum panik atağım olduğu için yanlış birşey yapmaktan korktum ama kusturdum doğrumu yaptım bana yardım edin bu gibi durumlarda nasıl hareket etmem lazım boğulma düşme yanma Allah korusun dikkat ettiğim halde kızım az kalsın boğuluyordu. Bebeğime bu gibi durumlarda da nasıl yaklaşmam lazım ilk yardımı nasıl yapmam lazım yardım edin nolur
Hatunlar şu yazdıklarım 1 saat içinde oldu. Ben bebek acil ilkyardimi bilmiyorum panik atağım olduğu için yanlış birşey yapmaktan korktum ama kusturdum doğrumu yaptım bana yardım edin bu gibi durumlarda nasıl hareket etmem lazım boğulma düşme yanma Allah korusun dikkat ettiğim halde kızım az kalsın boğuluyordu. Bebeğime bu gibi durumlarda da nasıl yaklaşmam lazım ilk yardımı nasıl yapmam lazım yardım edin nolur