• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebe time gebelik testi yıkadım acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emmawatson1223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
61
27
88
30
Kızlar yeni bebetimw test aldım ilişkiden sonra 11.günüm test ilk 15 dk kadar t çizgisinin olduğu bölge hep pembeydi o pembeliğin içinde 2 çizgi görünüyordu sonra o pembelik geçti bende iyice geçsin diye yıkadım sonuç bu böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yada bu konu ile ilgi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..

Eklentiler

• 81CE829B-EDBD-43BE-B651-326EC49B5239.jpeg
    81CE829B-EDBD-43BE-B651-326EC49B5239.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 1.929
Kızlar yeni bebetimw test aldım ilişkiden sonra 11.günüm test ilk 15 dk kadar t çizgisinin olduğu bölge hep pembeydi o pembeliğin içinde 2 çizgi görünüyordu sonra o pembelik geçti bende iyice geçsin diye yıkadım sonuç bu böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yada bu konu ile ilgi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..

Şu an görünen test bozuk gibi ama yıkadığın için dağılmış. Bence yeni bir test alıp deneyin ve testi yıkamayın. İlk 5 dk içinde ikinci çizgi çıkıyorsa olumlu değerlendirin. Yoksa regl geçmesini bekleyin sonra test yapın.

Testi neden yıkadınız ki aksine sonuç iyice yanıltıcı olur. Testi tekrarlayın ve yıkamayın kullanma kılavuzuna göre yapın ve tekrar buraya atın daha doğru yorum yapabilmemiz için 😊.

Canım inşallah hamilesindir ama bebetime beni yanılttı iki testte de hep bi silik çizgi belirdi ama olmadı malesef

Geçi senin çizgi daha belşrgin benşmkilere göre

Yarın yekrat dene ve yıkama testi

Canım inşallah hamilesindir ama bebetime beni yanılttı iki testte de hep bi silik çizgi belirdi ama olmadı malesef

Geçi senin çizgi daha belşrgin benşmkilere göre

Yarın yekrat dene ve yıkama testi
Bu bebe time de silik çizgi herkeste mi çıkıyor acaba? Hiçbir şekilde ilişki yaşamamış birinde denedik onda da öyle çıktı 🤦‍♀️acaba o silik çizgi hep var da, eğer pozitifse belirginleşiyor mu

Back