Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
evet kız ole deınce şok oldum zaten normal dogumda 10 once ve 5 gun sonraya sarkabılır dedı
- Konu Sahibi hafsaa
dun dr atekrar sordum ııce yerleşmıs bebek haftaya dogurabılırsın dedı
hadi cnm hayırlı olsun biize de dr.1 hafta daha doğum yok dedi..sanki kızımın geleceği tutsa dr. umu dinleyeceknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
- Konu Sahibi hafsaa
hadi cnm hayırlı olsun biize de dr.1 hafta daha doğum yok dedi..sanki kızımın geleceği tutsa dr. umu dinleyeceknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
u2rem sen doğurma yaaa acık bekle şöylee 1 ay kadar.tatlicadiarzulisteleri kim yapıcak bacımmm.bizi bırakmaa.bırak hafsacık doğursun.sen nereye gidiyonnklava:klava:klava:
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
demı ama dusunsene senın sancın gelıyormus acılyormussun dr tutturuyormus ben sana demedım mı dogum yok dıye ne gulerım ama ha:roflol::roflol::roflol::roflol:
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
u2rem sen doğurma yaaa acık bekle şöylee 1 ay kadar.tatlicadiarzulisteleri kim yapıcak bacımmm.bizi bırakmaa.bırak hafsacık doğursun.sen nereye gidiyonnklava:klava:klava:
kız onunda ne gunu kalmıs kı dur zavallaı cocuk ne yapacak 1 ay daha içerde
CADIARZUCADIARZU
- Konu Sahibi hafsaa
valla kızlar temmuz annelerinden de gününü doldurup doğuramayan biri olursa o yoğun istek üzerine ben olacağım sayenizde:roflol::roflol::roflol:...yazık bana da ama dimi kızımı bi an evvel kucağıma almak istiyomsenağlamasenağlamasenağlama....ben geceleri gene uğrar yaparım düzenlemeleri merak etmeyin sizyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben...
- Konu Sahibi hafsaa
demı ama dusunsene senın sancın gelıyormus acılyormussun dr tutturuyormus ben sana demedım mı dogum yok dıye ne gulerım ama ha:roflol::roflol::roflol::roflol:
vallahi ööle inan soğudum doktordan manyakmıdır nedir ona kalsa 1-2 ay daha dursun dicek...:1shok::1shok::1shok::1shok:
- Konu Sahibi hafsaa
amann amann ainen walla ..benim doktorda ultrasonda 3 gün erken gelebilir dio adam yinede en son gittigimde (gecen hafta) daha 4 haftaniz var dio klava:
3 gün 3 gündür demi ..nolur söylese..kendim baktim gördüm pc sinden :))))
3 gün 3 gündür demi ..nolur söylese..kendim baktim gördüm pc sinden :))))
- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
- Konu Sahibi hafsaa
valla bizimde daha5 haftamız var hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık çok güzel olacak ama daha var sabretmemiz lazım.........
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
gecer gecer gecmase bızımkı geçmezdı az kaldı hayırlısı ıle bebeklerımızı bı kucagımıza alsaydık
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
bakalım benım son 13 gun temmuz annelrınde kım gunu gununde doguracak
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
amın tesekkur ederım canım benım