H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
demekkı acıklıl once başlamıs amanın az kaldı valla bellı olmaz kız belkı sen erkencı davranırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doğurmak istiyorum yeter. Bu sıcakta hiç çekilmiyor.................
Vallahi pc olmasaydı bende kafayı yerdim bu 9 ay bana kac yıl gibi gelirdi hic bilmiyorum..
ben hamileligimi ögrendigim 7 haftamdan beri burdayım nerdeyse eksiksiz hergün girdim
sizinle cok şeyler paylaştık yeri geldi seviclerimize hep beraber sevinip yeri geldi hep beraber acılarımıza agladık ama tam bir aile olduk kopmadık en güzelli...a.s.
birgün girmesem şu siteye hic rahat edemiyorum inanın bir yerim eksik kalmış gibi sizleri cok merak ediyorum
yaa vallahi düşünüyorumda bu siteyi sizleri bulmasaydım 9 ayım nasıl gecerdi cıldırırdım sanırım yanlızlıktan herşeyi sizinle paylaşmak cok güzel yeri geldiginden cok güzel bilgilerde ögrenmek off neyse cok yazdım ama siz beni anladınızyerimseniben
İyiki varsınız temmuz anneleri, sizleri cok seviyorum en degerli günlerim aylarımda yanımda oldunuz sizleri hic unutmıycam :asigim:
aman dur anacim sanki bi yere gidiyormusun gibi
ana bak sen su hatuna gelceksin he buraya
bu defa bebeklerle ilgili konusacaz allahin izniyle
tabi belki daha az pc basinda oluruz ama burda olucaksin yoksa keserim seni heKötü Kazen
he vallaha burda ne guzel herseyi paylastik insallah devami da gelir yerimseniben
girmezmiyim canım sizde benim bir ikinci ailem oldunuz dostlarım oldunuz vallahi istesemde kopamam
ama dogru diyosun bebişler yüzünden daha az gireriz ama bize özel bir topic acar gene orda buluşuruz biz ne biliyim yazdım öyle az kaldı doguma belki bir cok kişi dogumdan sonra giremiycek kopucak buralardan onlarda bilsinler ne kadar cok sevdigimi istedim
az kaldı corumlu yavrularımıza kavuşmamıza sanırım bir duyguseli yazdım bunca şeyi ama hepiniz benim icin cok degerlisiniz yani benim cünkü arkadaşım yok evlendikten sonra bitti tüm arkadaşlıgım burda komşuda yok yani anlıycagın cok yanlızım sadece kocam vardı hayatımda şimdi birde siz dost bildigim :asigim: