Bebak acı badem sütü mucizesi

yavrumcumlar
makkej topiğime yazdım buraya da yazem sizin de haberiniz olsun

cildinin hiç bir kimyasal kullanmadan doğal/bitkisel yollardan soyulup ölü deriden arınmasını isteyenler vardı ya....
işte onlara cevap;

yosun yağı :lepi:
inanılmaz güzel bişi bu var ya...
cildi nasıl güzel soyuyor
var olan sivilceleri nasıl kurutuyor anlatamam
ben bayıldım
gece yatarkene sürüyorum pamuklan masac yaparak
sabah da bebakımlan yüzümü silip sirkete geliyorum
ohhh misssss :asigim:

canım hagi marka yosun yağını kullanıyorsun

bende yosun yağını göz altıma uyguluyorum eve soyulma oluyor
hiç cesaret edip komple suratıma sürmedim bakalım deneyelim bunuda

bende ilk seferde soyuluyo zannettim hoş örün orucum acıktım:KK43:(( birde nasıl soyuluyo cildim kuru bu sefer kabuk kabuk olmasın.

Merhaba guurbaa prenses cildim çok kuru,soyulur vaziyetteydi ve aşırı hassas.Yanma falan çok oluyordu.La roche ürünü olan tolarien kullandım 2 ay kadar.Bana bebak öerir misin ve ne kullanmalıyım?Güneşten kahverengi leke oldu....

kafam oldu corba kafamçokkarıştı gözlerım aktı valla okumaktan..yahu sadece sütünümü kullancam temızleyıp???
nemlendırıcı de gerekıomu??bı yardım gurbacık..özelden rahtsız ettım çokkhihoyyyt/B]

hayatım makyajını bu sütle temizleyeceksin
cildin çok kuru ise sadece bebakin nemlendirmesi yetersiz kalabilir
o zaman nemlendirici takviye etmen gerekir

gurba prenses canim ya benim sivilce izlerim var kirmizi kirmizi arada sivilcede cikiyorda eskisi gibi degil ya su izleri senin bu bebak aci badem sütü gecirirmi ve nemlendiricisi bide bibriye sabunu burda zor bulurum sanirim ancak tr ye gidersem ama defne sabunu da etili diyorlar bir fikrin varmi yardimci olursan cok sevinirim ya hayirlir ramazanlar arkadaslar

benim sivilce izlerim var bende bebak kullanabilir miyim 10 gündür ısırganla yüzümü siliyom gerçekten etkisi oldu ama tamamen gitmedi tamamen gitmesi için bebak ı uygulayabilirmiyim acaba ya da yosun yağı fln bu arada 17 yaşındayım :enbuyukkk:

cildim karma normal sayılır bebakı kullanırsam yanında ayriyeten bişey kullanmama gerek kalır mı?

Kızlar aldım bebak acı badem sütünü bugün kullanmaya başlıyorum.Yalnız bu sütü göz çevresine kullanmayın diyor ne yapcaz kullanmıcaz mı?Bazı arkadaşlar kullanmış ama kullananlardan yardım bekliyorum.Nasıl kullanmamız lazım?Bu arada burundaki gözenekler açık(küçükken diş macunu sürmüşümde yanmış) bunarı dahada açmaz demi bebak?Tonik kullanmalı mıyım?.....AYY ÇOK SORU SORDUM YAA

X