- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.001
Gözünün içine kaçırmazsan sorun olmaz canım. kaçarsa yakıyor biraz o yüzden arkasına öyle yazmışlar. herhangi bir zararı yok, ben çok memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünün içine kaçırmazsan sorun olmaz canım. kaçarsa yakıyor biraz o yüzden arkasına öyle yazmışlar. herhangi bir zararı yok, ben çok memnunum.
canım ben herhangi bişe kullanmıyorum uzun zamandır... yani senin neyden bahsettini anlamadım(bebaktanmı yoksam..yazın hiç kullanmadım)denizcek arkadaşım; bende yağ bezesi yaptığını duymuştum,ama kullanırken fazla olan yağı alınca bir şey olmaz sanırım..ben öyle yapıyorum bir sorun olmadı gözümde çok şükür..fazla yağlı da bırakmamak gerekiyormuş..:s
haklısın fazla sabun jel kullanmak faydalı olmayabilirarkadaslar yuzunuzu fazla temızlemeyın sabun jel benzerı urunlerı fazla kullanmayın nedenmı cunku yuzu sadece suyla temızlemek yeterlıdır cıldı cok temılendıgınde kendını yenılemez
gurba prenses canim ya benim sivilce izlerim var kirmizi kirmizi arada sivilcede cikiyorda eskisi gibi degil ya su izleri senin bu bebak aci badem sütü gecirirmi ve nemlendiricisi bide bibriye sabunu burda zor bulurum sanirim ancak tr ye gidersem ama defne sabunu da etili diyorlar bir fikrin varmi yardimci olursan cok sevinirim ya hayirlir ramazanlar arkadaslar
benim sivilce izlerim var bende bebak kullanabilir miyim 10 gündür ısırganla yüzümü siliyom gerçekten etkisi oldu ama tamamen gitmedi tamamen gitmesi için bebak ı uygulayabilirmiyim acaba ya da yosun yağı fln bu arada 17 yaşındayım :enbuyukkk:
gozenek acıklıgı falan yapmaz rahat olteşekkür ederim canım.Sen tonik kullanıyor musun ayrıca gözenek açıklığı olmaz demi?
bütün sayfaları okudum ve kafam çok karıştı ... şimdi benim cilt tipim yağlıya dönük özellikle çene bölgemde(yanağım da da var da) siyah nokta ve beze türü şeylerle uğraştığım için siyah siyah lekeler kaldı delik çukur yok sadece renk te sorun var.. elma sirkesi+su yada limon+su ile silip 15 dk sonra yıkayıp yatıyorum geceleri yaptığım tek şey bu birde sabahları temizleyiciyle yıkamak.... fondt.pudra filan sürmüyorum..buğday tenliyim(yazları esmer kışları beyaz) güneş lekesi problemim yok işte kırılacısa elim desem yine bana olur duramayıp uğraşmışım zamanında.. ne kullanacağımı şaırmış durumdayım..bebak sivilce lekelrine ii geliyormuş cildimle ilgili her türlü bilgiyi verdim birisi sırasıyla nasıl bi bakım uygulamam gerektiğini söyleyebilir mi:Saruboceq:...teşekkürlera.s.
gurbik aplam :gitme:
ya benim 1 haftadır göz altlarımda sanırım yağ bezesi diyolar ondan çıktı
küçük beyaz beyaz
ilk defa olan bişe bende
neden oldu bilmiyorumda
engin deneyimlerin içerisinde bu konuda bi fikrin varmı napabilirimCADIARZU
sıksammı acaba:sinifsinif:
arkadaslar yuzunuzu fazla temızlemeyın sabun jel benzerı urunlerı fazla kullanmayın nedenmı cunku yuzu sadece suyla temızlemek yeterlıdır cıldı cok temılendıgınde kendını yenılemez