- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 45
-
- Konu Sahibi gurbaa prenses
loreal vısıble results canım
cirkin kokan sensin böcük hakaret etme güzelim süte :mymeka:len gurbaaa bu pek iğrenç kokuyorrr benneyaptımki
sayende bebak meşşur oldu be gurbik
pekı bu kremı catlaklarada ıı gelır dıosu bı konuda suan o konuya gıremedım gercekten etkılımı?
cirkin kokan sensin böcük hakaret etme güzelim süte :mymeka:
komisyon talep etsem verirler mi acep mirmirmirmir
öögghh böghh üğrenççççççççç kokuyorr iştee :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
ben mis gibiyim tamammı :dilcikar:gamyoncuiremsu
Neremize sürüyoruz -tatlicadiarzu- Ya hakkaten iyi geliyormu çok gördüm ama hiç kullanmadımfisfisfis
ben de kokusunu seviyorum
[/B]
ben de kokusunu seviyorum
gurbikle komsu olmalısınız
Niye ki, gurbik gurbağa prenses mi oliyi :CüvCüv:
ben ilk defa yüzüme krem tarzı bişi sürdüm ve kokusu birden kötü geldi hoşuma gitmedi ama yumusak etti dogrusudüzenli kullanıcam inşallah su kuruluktan kurtarır beni:1closedeyes:
canım hoşgeldin aramızaslm kızlar aranıza yeni katıldım ya burası süperya ne güzel bilgiler var bende kullancam inş alınca bu bebakı
benim cildim kuru ben nemlendiricisini alcam çünkü gül suyu var temzlemek için bide kayısı sabunu kulanıyorum
su aralar iyi bi nemlendirici arıyodum valla sağolasın gurbişim alcam bunu en kısa zamanda hemde çok ucuz bu ya acaba aktarlarda varmıdır bu gurbiş
mrb bnde yeni katıldım aranıza önceden takip ediodum bu siteyi gurbaam saol bebakı kullanıorumm bi zmandır sivilce lekelerime ii geldi gerçekten bunu gündüzde kullansam sorun olurmu??