- 2 Mart 2009
- 640
- 2
- Konu Sahibi gurbaa prenses
olur canım
gunun istediğin saati silebilirsin yuzunu
tşk edrm cnm şimdi biberiye sabunumla yıkadım yüzümü bebaıda sürdüm ohh :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur canım
gunun istediğin saati silebilirsin yuzunu
gurbişim hoşbulduk canım ben onu makyajdan önce kulanmayı düşünüyorum bi sorun olmaz dimi güneşe çıkcam ya hani gerci olmaz ben şimdiden çok sevdim bu kremi ya
delikafadulden
canım merhabamerhaba gurbaa
bende dün akşam aldım bebak
makyajımı temizledim 10 dk sonra falanda,maden suyundan hazırladğım buzu gezdirdim yüzümde
kuruduktan sonra kızardı ve sızladı,sizdede böyle oluyo mu?
bu sabah yüzüm daha farklı ama ışıldıyorkaydirigubbakcemile2
bebak için tşk.ederim
buz için bilgi rica ediyorum şekeryerimseniben
hmm canım evet limondur kızarıklıga sebep :)hayır beklettim 2-3 saat hatta,bide içine 3-4 damla limon sıktım
o mu yaptı acaba?
canım sivilce yoksa keşke limon suyu damlatmasaydıntamam canım tşk.
gülsuyunuda mı dondurucam
benim cildimde sivilce yok ve karma bi cildim var
hayır bitanem kullanmaya gurbişim bişey sorcam bende çilek yağı var ama onun son kullanma tarihi 09.2008 acaba kullansam bişey olurmuki ben onu biraz suyla inceltmeyi düşünüyorum da yani biraz gül suyu birazda o yağdan koyup buz kalıplarına koycam olurmuki bişey olmaz inş
tamam gurbiş saol ya acaba sodamı iyidir yoksa bu çilek yağımı
canım gözenekler için sulandırılmış cilek yagı daha iyidir
süper bi haber canım, çok sevindim bunu duyduguma Şenizgurbacım bebakı tam 1 haftadır hiç bırakmadan dediğin gibi kulandım sonuş mükemmel porselen gibi bir cildim oldu gelen yüzünüz parlıyor cok güzel duruyor diyorlar sonuşu sana bildireyim dedim:lepi::lepi:
tavsiye edeceğim mükemmel bir ürün canım tesekkur ederim bize paylaşıp yüzüme güzelleştirdiğin için Şeniz
afedersin hayatımmerhaba gurbaa özel mesaj kutun dolmuş bi bakarmısın