• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

B bitanem16
Tatlım sen yazmışındır belki ama ben unuttum
Kaç çocuk vardı sende, çalışıyomuydun
Bide burdamı doğma büyümesin

iki cocuk var oglum 3.5 kizim 1,5 yasinda
uni yi bitirdim meslegim elektrik mühendisi ama calismiyorum, okulum bittiginde 3 aylik hamileydim.
14.5 yillik evligim
31 yasindayim

dogma büyüme almanya
dortmund a 15 dakika uzaklikta oturuyorum

sen???

Kendileri annemle babamin ayrilmasina vesile olurlar o yuzden sevmiyorum ayrimcilik yapiyodu minicikken annem biyere gittimi elime igne batiriyodu yaramaz olsam amenna usluydum yani.çozemedim artik 2 erkek kardesim var onlarada ayni hadi ben bisey yaptim onlar napti
Amannn boşver güzelim
Bu dünyada ne yapıldıysa herkes karşılığını alacak öte tarafta, iyi yada kötü
Ama senin ismin yinede güzel bu gerçeği değiştiremezsin

Amannn boşver güzelim
Bu dünyada ne yapıldıysa herkes karşılığını alacak öte tarafta, iyi yada kötü
Ama senin ismin yinede güzel bu gerçeği değiştiremezsin

:-) tşk ederim

Ben kaçar bu gece erken yatcam yarin sunnete gidiyoz.esim gelene kadar test cozeyimde bari. Herkese hayirli geceler

iki cocuk var oglum 3.5 kizim 1,5 yasinda
uni yi bitirdim meslegim elektrik mühendisi ama calismiyorum, okulum bittiginde 3 aylik hamileydim.
14.5 yillik evligim
31 yasindayim

dogma büyüme almanya
dortmund a 15 dakika uzaklikta oturuyorum

sen???
Sende çok küçük evlenmişin
Bende 15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
Çocuklar arka arkaya oldu hiç birini istememe gerek kalmadan
19 yaşındayken 3 çocukla erkenden bitirdim
Evlenerek buraya geldim aşkım İçin diyelim
Okulu yarım bıraktım TR de
Burda açıköğretimden bitirdim anadolu üni.turizm otelcilik
O zaman fazla seçenek yoktu şimdi daha fazla heralde
44 yaşındayım. Çocuklar 24,5 -25,5-27 yaşındadır .Biri evli diğeri nişanlı. Hafta da bi kaç gün yaşlılara refakat ediyom
Konyalım

Selam
önce bayram sonra su nişan isi bu ytun motivasyonumu bozdu toparlayamiyorum yaaa.
3 gündür ev temizliyoz.offf.annem ne yaparsa onu yiyorum. Pazar gunu nisan hayirlisi ile bi atlatsak.:KK43:

Selam
önce bayram sonra su nişan isi bu ytun motivasyonumu bozdu toparlayamiyorum yaaa.
3 gündür ev temizliyoz.offf.annem ne yaparsa onu yiyorum. Pazar gunu nisan hayirlisi ile bi atlatsak.:KK43:
Daha bende tam düzenimi oturtamadım cnm
Ama gün gün iyi olmak zorunda
Yoksa bu kilolarla yaşamaya mecbur kalıcaz
Eğer gerçekten istiyorsak seçimimizi yapmak durumundayız
Bir tarafta bol kalorili sağlıksız yemekler diğer tarafta incecik bi vücut küçük beden kıyafetler özgüvenli bi çıtır
İrade sende seçimini yap!!!!!

Sende çok küçük evlenmişin
Bende 15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
Çocuklar arka arkaya oldu hiç birini istememe gerek kalmadan
19 yaşındayken 3 çocukla erkenden bitirdim
Evlenerek buraya geldim aşkım İçin diyelim
Okulu yarım bıraktım TR de
Burda açıköğretimden bitirdim anadolu üni.turizm otelcilik
O zaman fazla seçenek yoktu şimdi daha fazla heralde
44 yaşındayım. Çocuklar 24,5 -25,5-27 yaşındadır .Biri evli diğeri nişanlı. Hafta da bi kaç gün yaşlılara refakat ediyom
Konyalım

masallah masallah

sen bu azimle kesin istedigin kiloya gelirsin

erken anne olmanin da bu avantaji var iste genc yasta cocuk isini bitirmis oluyor insan.

masallah masallah

sen bu azimle kesin istedigin kiloya gelirsin

erken anne olmanin da bu avantaji var iste genc yasta cocuk isini bitirmis oluyor insan.
Ahhh tatlım benimde derdim bu
Baştaki azmimi yakalıyamıyorum buda beni çok huzursuz ediyor
Ne yapacağımı şaşırdım

herkese merhabaaa :) bugün çok yoğundum bolca terledim tek iyi yönü bu herhalde. :O bir de su yönünden zengin bir gün oldu.. rahat 3 buçuk litreyi geçmişimdir midemde sular çalkalanıyor karnım şişti bu sebeple :(
sabah tartıldıım çok bahtsızım çokk 96.2 !
Bu aralar diyetin etkisinden galiba hergün bağırsaklarım çalışmıyor normalde günde 2-3 kez çok rahat çalışırdı şimdi 1 gün dur 2.gün tamam. Onun etkiside var sanırım düne göre 300 gr nasıl arttığımı anlamıyorum !
Bugün de menüme o yüzden karbonhidrat yüksek yiyecekten az da olsa koydum ki belki vücudumu şaşırtıp bağırsakları canlandırırım şeklinde düşündüm ama yedikten sonra daha da şişince kocaman su ve yemek dolu bir mide hiç ama hiç hoşuma gitmedi.! Allahtan karbonhidratı alırken sınırımı geçmedim de o konuda vicdanım rahat bugünkü kb miktarım: 32.59 (normalde 35 e kadar sınırım ama genellikle 25te durdurmaya çabalıyorum)
yediklerime gelirsek:
Sabah 10 u geçiyorken : 2 haşlanmış yumurta + 1 küçük salatalık + 3 zeytin + 1 dal dereotu + 2 bardak şekersiz çay
Öğlen: 14.30 geçiyorken: 1 büyük yumurtadan sahanda yumurta + 1/2 salatalık + 2 küçük dilim keçi peyniri + 3 zeytin + 30 grlıkta yağsız ton balığı
Akşam 19:30 a gelirken: 1 tabak dereotlu kabak çintme + salata + 100 gr yoğurt (ev) + yarım porsiyon yağsız makarna (az aslında ama bağırsaklar çalışmayınca içime oturdu resmen)
bir saat öncesinde de yarım saat hafif tempo yürüyüş yapıldı.
Şimdi de kayısılı bitki çayı + 2 kiraz sapı + mint çayı karıştırılıp dinlediriliyor. İçmeye başlayacağım :)

Benim spor yine bu saate kaldı

boomdada boomdada
Iremcim bildirimini eklicem güzelim ama lütfen bidaha erken yap
Bak derece listesi için seni bekledim

Sonra yatmayanlarla görüşürüz

Benim spor yine bu saate kaldı

boomdada boomdada
Iremcim bildirimini eklicem güzelim ama lütfen bidaha erken yap
Bak derece listesi için seni bekledim

Sonra yatmayanlarla görüşürüz
Ay çok özür dilerim ablacım :KK17:o_Oaklımdaydı ama dışarı çık gel çık gel dalgınlığıma geldi en rahat bu saatlerde oluyorum ama cuma günleri özellikle dikkat edeceğim :)

En Büyük TÜRKİYE 17.07 ---24.07 En Büyük TÜRKİYE

mefkurem 80.1 /79.9/0.2/%0.25
Storperde 77.6 / 77/ 0.6/ %0.77
Srgn avc 80.1/
Fikirdelisi 71.9/71.6/0.3/%0.20 (geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü)
Braveness 85.8/86.1/-0.3/%-0.35
Balikkiz 73.6/74.2/-0.6/%0.82
Muska77 88.7/86.6/2.1/%2.4
boomdada 96.8/96.2/0.6/%0.62

Canan456 - 70 / bildirimde bulunmadı
Dunyadamisafir 74.4 /73.9/0.5/%0.67
Smyr38 ___92.2/90.4/1.8/%1.95
bitanem16 ___96.7/95.5/1.2/%1.24

Kızlar lorinem lorinem 2 haftadır yeterli paylaşım ve bildirim yapmadığı için listeden çıkarılmıştır bilginize

herkese merhabaaa :) bugün çok yoğundum bolca terledim tek iyi yönü bu herhalde. :O bir de su yönünden zengin bir gün oldu.. rahat 3 buçuk litreyi geçmişimdir midemde sular çalkalanıyor karnım şişti bu sebeple :KK43:
sabah tartıldıım çok bahtsızım çokk 96.2 !
Bu aralar diyetin etkisinden galiba hergün bağırsaklarım çalışmıyor normalde günde 2-3 kez çok rahat çalışırdı şimdi 1 gün dur 2.gün tamam. Onun etkiside var sanırım düne göre 300 gr nasıl arttığımı anlamıyorum !
Bugün de menüme o yüzden karbonhidrat yüksek yiyecekten az da olsa koydum ki belki vücudumu şaşırtıp bağırsakları canlandırırım şeklinde düşündüm ama yedikten sonra daha da şişince kocaman su ve yemek dolu bir mide hiç ama hiç hoşuma gitmedi.! Allahtan karbonhidratı alırken sınırımı geçmedim de o konuda vicdanım rahat bugünkü kb miktarım: 32.59 (normalde 35 e kadar sınırım ama genellikle 25te durdurmaya çabalıyorum)
yediklerime gelirsek:
Sabah 10 u geçiyorken : 2 haşlanmış yumurta + 1 küçük salatalık + 3 zeytin + 1 dal dereotu + 2 bardak şekersiz çay
Öğlen: 14.30 geçiyorken: 1 büyük yumurtadan sahanda yumurta + 1/2 salatalık + 2 küçük dilim keçi peyniri + 3 zeytin + 30 grlıkta yağsız ton balığı
Akşam 19:30 a gelirken: 1 tabak dereotlu kabak çintme + salata + 100 gr yoğurt (ev) + yarım porsiyon yağsız makarna (az aslında ama bağırsaklar çalışmayınca içime oturdu resmen)
bir saat öncesinde de yarım saat hafif tempo yürüyüş yapıldı.
Şimdi de kayısılı bitki çayı + 2 kiraz sapı + mint çayı karıştırılıp dinlediriliyor. İçmeye başlayacağım :)
Nedense diyette wc sorunu olabiliyor cnm
Onun için Makarna Yemen hata, hatta ters etki yapar
Sabah aç karna kuru meyve yemiyormusun
Aslında armutta çok işe yarıyor

Diyet Saç Döker mi?

Sağlıklı ve dökülmeyen saçlar istiyorsanız, beslenmenizde protein, çinko, B 12 vitamini, folik asit ve bakır eksikliği olmamasına özen göstermeniz gerekiyor. Uzmanlar kısa sürede kilo verdiren sıkı diyetlerin saç sağlığını olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, kellik riskine karşı uyarıyor

Memorial Hastanesi'nden Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayfer Bankaoğlu, beslenmenin saç hastalıkları üzerindeki etkileriyle ilgili sorularımızı yanıtladı..

* Hangi besinler saç sağlığını doğrudan etkiliyor?
Saç sağlığını korumanın yolu düzenli ve dengeli beslenmekten geçiyor. Tüm sağlığımızı etkileyen dengesiz ve düzensiz beslenme, saç sağlığı üzerinde de olumsuz etkisini gösteriyor. Sağlıklı ve dökülmeyen saçlar istiyorsanız, beslenmenizde protein, çinko,

B 12 vitamini, folik asit ve bakır eksikliği olmamasına özen göstermeniz gerekiyor. Bu besinlerin eksikliği saç sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

* Saç sağlığını bozan en önemli beslenme hatası nedir?
Beslenme hataları içinde yapılan en önemli yanlışlardan biri, hızlı kilo kaybını sağlayacak düşük mineral ve vitamin içeren diyetlere yönelmek. Bireyler kilo vermek için düşük kalorili diyetlere yönelerek, bazal metabolizmanın altında besleniyor. Bu yöntem kısa sürede zayıflama sağlayabilir. Fakat sağlık üzerinde olumsuz birçok rahatsızlığın da baş göstermesine neden oluyor. Hızla dökülen, cansız, çabuk kırılan saç telleri de bu düzensiz beslenmenin bir sonucu olarak kendini gösteriyor.

SİGARA SAÇI BEYAZLATIYOR

* Sigara ve alkol kullanımı saç sağlığını etkiler mi?
Rutin alkol ve sigara alımı kişinin sağlıksız bir yaşam tarzını seçtiğinin de göstergesidir. Sigara ve alkol tüm sağlığı etkilediği gibi, saç sağlığını da olumsuz yönde etkiler. Düzenli ve sağlıklı beslenmek, alkol ve sigara kullanmamak, saç sağlığını da olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle sigara kullananlarda saçların erken beyazladığı görülmüştür. Ayrıca, sigara saçlarda yağlanmaya ve kırılmaya da neden olmaktadır.

* Protein ya da karbonhidrat ağırlıklı beslenme saç dökülmesine yol açabilir mi?
Karbonhidrat basit şekerlerden oluştuğu için karbonhidrat ağırlıklı beslenme genel olarak hem kilo alımına neden olur hem de sağlığı olumsuz yönde etkilemeye başlar. Bu tabii ki hiç karbonhidrat almamak gerektiği anlamına gelmez. Karbonhidratı ve proteini kararında almak saç sağlığını olumlu etkiler. Dengeli ve sağlıklı beslenmenin etkisi, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar.

Back