iki cocuk var oglum 3.5 kizim 1,5 yasinda
uni yi bitirdim meslegim elektrik mühendisi ama calismiyorum, okulum bittiginde 3 aylik hamileydim.
14.5 yillik evligim
31 yasindayim
dogma büyüme almanya
dortmund a 15 dakika uzaklikta oturuyorum
sen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amannn boşver güzelimKendileri annemle babamin ayrilmasina vesile olurlar o yuzden sevmiyorum ayrimcilik yapiyodu minicikken annem biyere gittimi elime igne batiriyodu yaramaz olsam amenna usluydum yani.çozemedim artik 2 erkek kardesim var onlarada ayni hadi ben bisey yaptim onlar napti
Amannn boşver güzelim
Bu dünyada ne yapıldıysa herkes karşılığını alacak öte tarafta, iyi yada kötü
Ama senin ismin yinede güzel bu gerçeği değiştiremezsin
Sende çok küçük evlenmişiniki cocuk var oglum 3.5 kizim 1,5 yasinda
uni yi bitirdim meslegim elektrik mühendisi ama calismiyorum, okulum bittiginde 3 aylik hamileydim.
14.5 yillik evligim
31 yasindayim
dogma büyüme almanya
dortmund a 15 dakika uzaklikta oturuyorum
sen???
İyi geceler tatlımtşk ederim
Ben kaçar bu gece erken yatcam yarin sunnete gidiyoz.esim gelene kadar test cozeyimde bari. Herkese hayirli geceler
Sanada tatlımmmmHerkese iyi geceler.ALLAH kolayliklar nasip etsin.
Daha bende tam düzenimi oturtamadım cnmSelam
önce bayram sonra su nişan isi bu ytun motivasyonumu bozdu toparlayamiyorum yaaa.
3 gündür ev temizliyoz.offf.annem ne yaparsa onu yiyorum. Pazar gunu nisan hayirlisi ile bi atlatsak.
Sende çok küçük evlenmişin
Bende 15 yaşında nişanlandım 16 da evlendim
Çocuklar arka arkaya oldu hiç birini istememe gerek kalmadan
19 yaşındayken 3 çocukla erkenden bitirdim
Evlenerek buraya geldim aşkım İçin diyelim
Okulu yarım bıraktım TR de
Burda açıköğretimden bitirdim anadolu üni.turizm otelcilik
O zaman fazla seçenek yoktu şimdi daha fazla heralde
44 yaşındayım. Çocuklar 24,5 -25,5-27 yaşındadır .Biri evli diğeri nişanlı. Hafta da bi kaç gün yaşlılara refakat ediyom
Konyalım
Ahhh tatlım benimde derdim bumasallah masallah
sen bu azimle kesin istedigin kiloya gelirsin
erken anne olmanin da bu avantaji var iste genc yasta cocuk isini bitirmis oluyor insan.
Ay çok özür dilerim ablacım aklımdaydı ama dışarı çık gel çık gel dalgınlığıma geldi en rahat bu saatlerde oluyorum ama cuma günleri özellikle dikkat edeceğim :)Benim spor yine bu saate kaldı
boomdada
Iremcim bildirimini eklicem güzelim ama lütfen bidaha erken yap
Bak derece listesi için seni bekledim
Sonra yatmayanlarla görüşürüz
Nedense diyette wc sorunu olabiliyor cnmherkese merhabaaa :) bugün çok yoğundum bolca terledim tek iyi yönü bu herhalde. :O bir de su yönünden zengin bir gün oldu.. rahat 3 buçuk litreyi geçmişimdir midemde sular çalkalanıyor karnım şişti bu sebeple
sabah tartıldıım çok bahtsızım çokk 96.2 !
Bu aralar diyetin etkisinden galiba hergün bağırsaklarım çalışmıyor normalde günde 2-3 kez çok rahat çalışırdı şimdi 1 gün dur 2.gün tamam. Onun etkiside var sanırım düne göre 300 gr nasıl arttığımı anlamıyorum !
Bugün de menüme o yüzden karbonhidrat yüksek yiyecekten az da olsa koydum ki belki vücudumu şaşırtıp bağırsakları canlandırırım şeklinde düşündüm ama yedikten sonra daha da şişince kocaman su ve yemek dolu bir mide hiç ama hiç hoşuma gitmedi.! Allahtan karbonhidratı alırken sınırımı geçmedim de o konuda vicdanım rahat bugünkü kb miktarım: 32.59 (normalde 35 e kadar sınırım ama genellikle 25te durdurmaya çabalıyorum)
yediklerime gelirsek:
Sabah 10 u geçiyorken : 2 haşlanmış yumurta + 1 küçük salatalık + 3 zeytin + 1 dal dereotu + 2 bardak şekersiz çay
Öğlen: 14.30 geçiyorken: 1 büyük yumurtadan sahanda yumurta + 1/2 salatalık + 2 küçük dilim keçi peyniri + 3 zeytin + 30 grlıkta yağsız ton balığı
Akşam 19:30 a gelirken: 1 tabak dereotlu kabak çintme + salata + 100 gr yoğurt (ev) + yarım porsiyon yağsız makarna (az aslında ama bağırsaklar çalışmayınca içime oturdu resmen)
bir saat öncesinde de yarım saat hafif tempo yürüyüş yapıldı.
Şimdi de kayısılı bitki çayı + 2 kiraz sapı + mint çayı karıştırılıp dinlediriliyor. İçmeye başlayacağım :)