• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Olurmu tatlım sen yanlış anladın
Yani fazlalığın yok dedim işin bizlerden daha kolay
Eğer şimdiye kadar hep bu tür diyetler yaptıysan meton ondan yavaşlamıştır

Teşekkürler :)
Evet şok diyetler detokslar yüzünden bu haldeyim.
Keyifle paylaşimlarinizi takip edip bildirim yapicam.

bu arada sporumu da yaptım ben adını tam bılmıyyorm gecen buraya yukledıgm 15 dklık lessıe sanırm.. :KK70: 300 ıp atladm.. yarım saat yurudm.. menumu tekrar yazıym sabah kahvaltı ımkanım olmuyo ogle arası cıgkofte yedım ama hepsını bıtıremedım.. eve gelınce soguk yogurtlu corba yedım bı kase.. ıkı uc çatal taze fasuyle yedım susuz yerınden :kk77: aksama kadar normalde bu kadar su ıcemem ama 3 lıtre oldu gıbı.. :KK53: bıkac erık yedım aralarda.. aksam yemegnde de bı catal yagsız tuzsuz salcasız makarna aldm :KK45: baska da hııccc bısey yemedımm :KK12:
Tatlıcım sabah kahvaltıya vaktin olmuyorsa bikaç kurukaysı yada erikle beraber badem fındık bişeyler atıver ağzına
Yada 1 bar süt, yoğurtta olabilir
Dışarda yediğin zaman ızgara şiş türü şeyler seçebilirsin salata ayranla beraber

Abla sen yazdigima bakma bugun sicaktan bisey yiyemedim oglana yedirrken 2 lokma attim agzima iste normalde sabah 74 isem aksam en az bucuk oluyodum
Sabah 73.9 dum demin gene 74.1 im :-) sabaha inş 73.6 -7
Kutumda büyük hissediyorum bu sefer :KK70::KK70:
Özlemcim istiyosan hergün tartılabilirsin ama sadece sabahları
Gün içinde tartılmayı yasaklıyom sana

İyi aksamlar guzellikler. Bugun carsi alisverisi vardi arti birde d.gumumdu cok uyamasamda iste menum.
SABAH 1 H.yumurta,1kk peynir, 3zeytin,domates, salatalik, 3dkm tb ekmegi
OGLE (saat 5gibi carsida tansiyonum dusunce mecburen yedim :KK43: offf) 1tavuk durum, 1 sb salgam suyu
ARA 80 kalorilir narli soda
Öncelikle
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERRRR
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Dürüm eğer lavaşlaysa çok kötü değil
Ama niye ayran içmiyon güzelim şalgam suyu çok tuzlu

Tatlıcım sabah kahvaltıya vaktin olmuyorsa bikaç kurukaysı yada erikle beraber badem fındık bişeyler atıver ağzına
Yada 1 bar süt, yoğurtta olabilir
Dışarda yediğin zaman ızgara şiş türü şeyler seçebilirsin salata ayranla beraber

ogrencı usulu oluyo ogle aralarnda ama haklısn ablacm oyle yapıym ben bundan sonra.. tamam o halde bı bardak sut ıcıym sabahları da kahvaltı yapmayı ozledm ama ıdare edıcem artık bı sure :KK51:

Arkadaslar tesekkurler. Umarim hepimiz daha guzel yillara sahit oluruz.

Zuhal abla durum lavastaydi.evet ama adana da olunca salgam gidiyor be ablacigim :) az evelde cok az pastanin tadina baktim.

Abla öl de daha iyi tutamiyorum kendimi bugun 5 olmustur :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yemek yememek icin tutuyorum kendimi ama tarti icin tutamiyorum cok enteresan
Ama güzelim inan boşuna tartılıyon hiç bişey yemesen bile içtiğin su çay kiloda farklı gösterir
Bide kıyafet var heralde herseferinde üstünü çıkartmıyon
Kız anlamıyonmu gün içinde çıkan senin kilon değillllll

Arkadaslar tesekkurler. Umarim hepimiz daha guzel yillara sahit oluruz.

Zuhal abla durum lavastaydi.evet ama adana da olunca salgam gidiyor be ablacigim :) az evelde cok az pastanin tadina baktim.
Hadi bakalım doğum günü çocuğuna göz yumalım
Yarın daha dikkatli ol

B bitanem16
Tatlım sen yazmışındır belki ama ben unuttum
Kaç çocuk vardı sende, çalışıyomuydun
Bide burdamı doğma büyümesin

Ama güzelim inan boşuna tartılıyon hiç bişey yemesen bile içtiğin su çay kiloda farklı gösterir
Bide kıyafet var heralde herseferinde üstünü çıkartmıyon
Kız anlamıyonmu gün içinde çıkan senin kilon değillllll
Üsenmeden çikariyom valla azimle :oops::oops:
Bu azim diyette olsa 50 olurdum ben zaten ne yiyp nekadar almisim diye bakiyorum tabi kendi kilom deil
Ama bazen faydasi oluyo mesela fazla bisry yedim cok ciktim kacamak yapcaksamda yemiyom yani bazen faydali aslinda

Aaaa niye babaanneni mi sevmiyon
Ne güzel isim

Kendileri annemle babamin ayrilmasina vesile olurlar o yuzden sevmiyorum ayrimcilik yapiyodu minicikken annem biyere gittimi elime igne batiriyodu yaramaz olsam amenna usluydum yani.çozemedim artik 2 erkek kardesim var onlarada ayni hadi ben bisey yaptim onlar napti

Back