💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hepınıze gunaydın bu arada kızlar

bugun regl oldum oruc degılım ödem vardır cumada tartılıcaz ama olsun fazlada cıksam morel bozmak yok ... eylule kadar benımde 10 kılo vermem şartt

Günaydın cnm

Sanirim bendeymis

Yok canım yani o mevzular var ama seneye inşallah şu an herhangi bir nişan olayımız yok
Sen?

HAYIRLISI olsun canım benım yakın ekim-kasım gibi olacak nişan söz ve ben bu kıloyla ınsan ıcıne cıkamam helekı ıstedıgım elbıseyı gıyemem o elbısede en az 60 olmam lazımmmmm

HAYIRLISI olsun canım benım yakın ekim-kasım gibi olacak nişan söz ve ben bu kıloyla ınsan ıcıne cıkamam helekı ıstedıgım elbıseyı gıyemem o elbısede en az 60 olmam lazımmmmm

Ayy çok heyecanlı, o gelinliği zayıf olarak giymeliyizz..
Söz olaylarına kadar ortadan kaybolma sakın ne gitti bilelim sonra da güzel kıyafetinle fotograf paylaşırsın

Ayy çok heyecanlı, o gelinliği zayıf olarak giymeliyizz..
Söz olaylarına kadar ortadan kaybolma sakın ne gitti bilelim sonra da güzel kıyafetinle fotograf paylaşırsın

SÖZE kadar erimem lazım bırde tesetturluyum kılo olunca ıyıce zebellah olurum ay Allah korusunnnnn

Kimsecikler yok

kahvaltıda yarım sımıt bır karper peynır yedım az oncede sade soda ıctım ...

en guzelıde uzun suredır abur cubur cıkolata tuketmıyorum

Verirsin ablacim o zamana kdar hatta daha fazlasini verirsin sen :))
...
Bugün burasi yaniyor cehennem gibi,
Dün iftarda: 1 tabak yesil fasulye + salata + 2 yemek kasigi bugday pilavi yedim. Uzerine sade turk kahvesi :))
Ama sahura kadar olan sürede canim soguk soğuk birseyler istediğinden 2 top dondurma yedim
Sahur: 1 salatalik, yarim tabak yesil fasulye, yatim domates, 3zeytin, 1 ekmek

25 temmuzda çok az kaldı

@Merilieshinmee
Şimdi aklıma geldi zayıflayınca benimde hayalim kırmızı uzun bi elbise ama balık gitmez heralde bana
Ama öyle bi elbisedede kenarlardan bişey fışkırmıcak

İnşallah giyeceksin ablacım :)

Haklısın canımm

birde şöyle bir algı var sen ne kadar guzel olsanda şişmansan dedıkodu makınasından hemen agzının payını alıyorsun ... yuzune demeselerde arkandan dıorlarr ay gelın kızımız cok guzelde işte kılosu var biraz kollara bak nasılda kalın dıye devam edip maşallah kasede sağlam dıye son noktayı koyuyorlar

Ayyy o konuda çoook fena sinirim varr hiç demeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…