• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canımsın yaaa:KK68:
Aslında bilmeden sende bana örnek oluyon güzelim
Sizlerin azmi beni dahada hırslandırıyor
O kiloda hala çabalıyosunya helâl sana
Ama yinede ben sana şişko diyimde senin istediğin gibi, galeyana gel :KK70:
Burda takımdaşlarımı görünce çok mutlu oluyom :KK61:

Bundan tam bir sene önce 58 kiloyken kayın validem kına gecem için kırmızı balık bir elbise dikmişti ve ben içinde cidden muhteşem görünüyodum hala konuşulur o halim ama bugün elbise balık olmasa da kusur saklayan bi elbise olsada ben o güzelim elbisenin içinde kendimi 68 kiloyla etli etli gördüm ya çok canım sıkıldı.. her gören evlilik yaramış kilo almissin esprisi yapiyo ya ben de buna musade edip ağzımı tutmuyorum hala tıkınıyorum ya kendi ağzıma bi tane patlatasim geliyo.. o yüzden hadi ablam verelim su kiloları da kurtulalım..

Dip not: hayranım sana ne yazıkki senin kadar iradeli değilim yemek özelliklede tatlı konusunda.. o yüzden 100 kilo olsam o kiloları bu iradesizlikle veremeyeceğimi biliyorum o yüzden şimdiden o kiloya cikmamam lazım.. herşey korkudan yani :KK48:

Bundan tam bir sene önce 58 kiloyken kayın validem kına gecem için kırmızı balık bir elbise dikmişti ve ben içinde cidden muhteşem görünüyodum hala konuşulur o halim ama bugün elbise balık olmasa da kusur saklayan bi elbise olsada ben o güzelim elbisenin içinde kendimi 68 kiloyla etli etli gördüm ya çok canım sıkıldı.. her gören evlilik yaramış kilo almissin esprisi yapiyo ya ben de buna musade edip ağzımı tutmuyorum hala tıkınıyorum ya kendi ağzıma bi tane patlatasim geliyo.. o yüzden hadi ablam verelim su kiloları da kurtulalım..

Dip not: hayranım sana ne yazıkki senin kadar iradeli değilim yemek özelliklede tatlı konusunda.. o yüzden 100 kilo olsam o kiloları bu iradesizlikle veremeyeceğimi biliyorum o yüzden şimdiden o kiloya cikmamam lazım.. herşey korkudan yani :KK48:
Tatlım benim yaa kendine haksızlık etme güzelim
Ben senin menülerinide biliyorum gerçekten çok azimlisin
Başkaları seni hiç kilolu görmemişte ondan öyle diyolar bana bak halâ 80 kiloyum ama millet yeter daha verme diyolar sanki 50 Kilo olmuşum
Şu ramazan geçsin işi sıkı tutup vericem güzelim hiç kuşkun olmasın
Düğün ne zaman olacaktı o zamana kadar birazdaha verirsin

Zühal Ablacım ben çalışmıyorum şu an. Evdeyim. 89 doğumluyum.
Ve eylüle kadar 10 kilo vereceğine eminim Allah'ın izniyle.. :KK200:
Offf ben nerelere gideyim :KK70:
Kız benim oğlum 88 li kızım 89 lu
Yani aynı yaştasınız

Hadi inşallah güzelim dediğim gibi bayramdan sonra bi atak yapalım verelim şu lanet kiloları
Senin adın neydi tatlım

@Merilieshinmee
Şimdi aklıma geldi zayıflayınca benimde hayalim kırmızı uzun bi elbise ama balık gitmez heralde bana
Ama öyle bi elbisedede kenarlardan bişey fışkırmıcak

Kendini nasıl tarif edersin? Balık eti mi, zayıf mı ya da kilolu mu? Kilolu olarak tarif edebilirim.(diyete başlamadan önce) :) Hayatımda hiç zayıf olmadım desem yeridir.Çocukkende yaşıtlarıma göre oldukça iri yapılıydım.
Hayatın boyunca tartıda gördüğün en yüksek rakam kaçtı? 88 kilo ile hamile kaldım.Hamilelik dönemimde toplam 8 kilo aldım.Bu 8 kilonun 5 kilosu dogumda gitti.Doğumdan sonra emzirme döneminde iştahım çoooook acıldı gece atıştırmalarım başladı ve en yüksek kilom 98,800 dü.
Toplamda kaç kilo verdin? 24,700 :)
Ne zaman kilo vermeye karar verdin? Benim annemde kilolu bir bayan.Çok sevdigim kıyafetlerimi birgün ben yokken denemiş ve ona oldugunu görünce tanıdıgımızın düğününde giymeye karar vermiş.Ben bu durumu duydugumda çok üzüldüm çünkü yaşıtlarım gibi rengarenk yerine anne işi kıyafetler giyiyo olmam ve aynı kıyafetleri annemin kullanması,benim onun beden ölçüleriyle aynı ölçülerde oldugum gerçegi Diyete başlamam için en büyük neden di :

Başarısız girişimlerinin sonuca ulaşamamasının en büyük sebebi sence ne oldu? Dış görünüşümün nasıl oldugunu fark edememiş olmam,Kendimi diyet yapmaya tam olarak hazır hissetmemem,Amann birkereden birşey olmaz birşey olmaz bunuda yedikten sonra diyetime devam ederim düşünceleri :) Sabırsız olup tartının hemen _ göstermesini beklemek diyetimin başlamadan bitmesinin en büyük sebepleridir.
Zayıflamak için bildiğin bir mucizevi yöntem var mı? Bizler genelde bu tür yöntemlere mucize iksirler deriz. Tabiki war :) suu suuuu suuuuuuu günde en az 2 litre su içmemiz gerekli ve hergün ödem söktürücü yeşil yada beyaz bitki çayını tavsiye ederim
Egzersize bakış açını bizlerle paylaşır mısın? Severek yaptığın egzersiz var mı? Kiloluyken bırakın egzersizi yürümekten bile keyif alamıyodum.Spor salonuna gidiyorum haftanın 3 günü en az 2 saat spor yapıyorum.Plates,Aerobik,step ve fitness çalışmalarımız var hepsine severek katılıyorum hatta 2 saatlik spor bana yeterli gelmiyor diyebilirim.Spor yaptıkça daha çok enerjim artıyor.
Kilolu halin ile şimdi ki halini psikolojik ve sosyal anlamda kıyaslar mısın? Sence kilo hayallerin önüne geçebilecek kadar güçlü mü? Şuanda psikolojik acıdan kendimi çoook iyi hissediyorum.Çünkü artık yaşıtlarım gibi rengarenk giyinebiliyorum.Beden sorunum kalmadı.Eskiden 50 beden pantalonun düğmesini zor kapatırdım şimdi 40 beden giyiyorum inş.38 e de düşücem :).Magazalara girdigimde satış elemanları magazanın girişinde ama biz büyük beden satmıyorz diyip çevirirlerdi kapıdan :( şimdi onu söyleyen satıcılar hanımefendi o size büyük gelir siz bunu deneyin diyor bu durumda beni çooook mutlu ediyor :)
Kilolu olduğun dönemlerde yaşadığın sıkıntıları bizimle paylaşır mısın? Off off çok dönemlerdi.Aynalara küsmüştüm.Makyaj yada saçıma şekil vermek istemiyordum,yakıştırmıyordum çünkü.Kıyefet bulamıyordum ve son zamanlarda 40 numara ayakkabılar bile olmamaya başlamıştı.Yürürken nefes nefese kalıyordum kısa mesafelerde bile otobüse binmeyi tercih ediyordum.Evde herhangi bir iş yaptıgım zaman o gece yataktan eşimin yardımıyla kalkıyordum çünkü bacaklarım kasılıyordu.Merdiven çıkmak işkence gibi geliyordu.Hergün nedenini bilmedigim aglamalarım oluyordu.
Aynaya baktığında ve zayıfladığını farkettiğinde hissettiklerin tam olarak ne oldu? Sonunda başardın dedim kendi kendime bu kez olduuu :) Ne kadar yanlış beslendiğimi,Hayatımı ne kadar zorlaştırdığımı fark ettim keşke dedim keşke daha önce pes etmeden diyetime devam edip bu mutluluğu yaşasaydım.
Yeni bedeninin getirdiği değişiklikleri sıralaman gerekirse bizlere ne anlatırsın? :) çok şey anlatabilirim eskiden bedenime olan kıyafetleri almaya mecburdum şuanda seçerek kendi zevkime göre alıyorum.Bitmek bilmeyen bir enerjiye sahibim.Sürekli hareket halindeyim :) en önemlisi kendime güvenim arttı.Çoook mutlu,huzurlu,hayattan zevk alan,Herzamn Haline şükreden birisi oldum.
Peki kilolu ve zayıf hallerini modayı göz önünde bulundurarak karşılaştırabilir misin? Kiloluyken uyulan moda 40 yaş ve üzeri anne kıyafetleri herzmn koyu renkler.Zayıfken yaz renklerinin modası su yeşili pantalonlar,Onlara eşilik eden renkli kolyeler,bileklikler.streç pantalonlar :) üzerinde çeket olmadan bir tek bady ile dışarı çıkabilmek :)
  • Bize vakit ayırdığın ve samimi yanıtların için çok teşekkür ederiz. Son olarak sendeincel okurlarına ne söylemek istersin? Böyle bir röportajda bana yer verdiginiz için ben size teşekkür ederim.Bir diyette başarılı olmanın sırrı sabırlı olamak.Lütfen sabrınızı koruyun bir arkadaşım hep der ' biz bu kiloları bir gün de almadık ki bir gün de verelim 'Kilo almak çooook kolay,vermek emek ve sabır isteyen zor bir süreç.Ama bu sürecin sonunda yaşanan mutlulukta tarif edilemez.Eğer sizde kiloluysanız daha fazla ilerlemeden önleminizi alın ve diyete başlayınn.
Alıntıdır

İyi geceler güzeller :KK25:
Yarın hepimiz için güzel bi gün olsun inşallah
Uyurkende kalori yakmayı unutmayın :KK48:

Gunaydin :KK54: ben dun cewap werdm ama onlari goremedim. Belki gonderemedim. Whatsappda bi grup olusturulsa ben sizinle dahs iyi iletisime gecembilirim.

Gunaydin :KK54: ben dun cewap werdm ama onlari goremedim. Belki gonderemedim. Whatsappda bi grup olusturulsa ben sizinle dahs iyi iletisime gecembilirim.

Ben size g-mailden yazmıştım siz aldiniz mi o mesajlari. Ben buraya yazdigimi zannediyodum ama dizin g-mailinize mi gonderdim ki
Günaydın cnm

Yazdığın şeyler burda çıkmadıysa göndermemişin demektir heralde bi yanlışlık oldu
Burda sadece sayfanın altındaki kutucuğa yazıp Cevapla butonu una bastan yeterli
Bana başka mesaj gelmedi
Watsapt işi biraz zor güzelim hepimizin buluşma noktası burası olsun
Senin tlf.damı bi Problem var acaba yoksa bağlantıdamı

Günaydın şekerler
Ben çok geç yattığım için birazdaha uyumaya devam edeyim
Kızımı tren garına bırakmam gerekiyordu o yüzden kalktım ama gözümü açamıyom
Sonra görüşürüz

kardiyo ne demek

Canım yürüyüş, koşu, yüzme gibi büyük kas gruplarını çalıştıran, kalp atım hızını yükselten, efor sarf ettiren sporlar

Hep diyolarya cnm
Basit karbonhidrat yemeyin
Özellikle glisemik İndeksi yüksek besinler çabuk acıktırır
Mesela beyaz ekmek prinç patates makarna
Meyve şekerleri basit karbonhidrat
O yüzden bunlara alternatif daha doğru şeyleri yersek daha uzun süre tok kalırız ve insülin dengemiz düzelir
aynen ablacım şükür benim ins direncim yok

Ben kendi adıma ekmeksiz yapamam
Ama sadece kahvaltıda tercih ediyorum
ben de ekmek yiyeceğim zaman sadece kahvaltıda yiyorum

Canımsınnn :KK68:
Ben geçen hafta itibariyle 44 yaşında oldum
24-25-27 yaşlarında 3 çocuğum var
Büyük oğlum evli ve bebek bekliyoruz
Yani babaanne adayıyım
Küçük oğlumda nişanlı
Kızım ortanca
28 senelik evliyim adım Zühal

Benden bu kadar
Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşırız
Burda sadece diyet Kilo değil her türlü sohbet edip dertleşebiliriz

çok memnun oldum benim adım da özlem abla demek istiyorum ben de sana müsada edersen

günaydın millet!
öncelikle Maralcıgım sen diyet işini biraz rafa kaldır bence. minnosun sütü cok daha onemli.ben memeyi kesene kadar diyet yapmamıstım. çünkü bir şekilde miktarını, kalitesini etkiliyo mutlaka. senin acelen yok sonra ver kilolarını :KK15: :KK49:

gelelim bana. daha öncede dedigim gibi kayıs akşam koptu yine bende :KK53: sabah ve oglen gayet iyiyken aksam gözüm dondu ve ne buldumsa yedim yine :KK47:

sabah: 1 kase yogurt ve yulaf

günaydın millet!
öncelikle Maralcıgım sen diyet işini biraz rafa kaldır bence. minnosun sütü cok daha onemli.ben memeyi kesene kadar diyet yapmamıstım. çünkü bir şekilde miktarını, kalitesini etkiliyo mutlaka. senin acelen yok sonra ver kilolarını :KK15: :KK49:

gelelim bana. daha öncede dedigim gibi kayıs akşam koptu yine bende :KK53: sabah ve oglen gayet iyiyken aksam gözüm dondu ve ne buldumsa yedim yine :KK47:

Sen de bendensin gündüz süperim suyum, bitki çayım tastamam ama akşam eve gidince sanki canavarlaşıyorum

günaydın millet!

ya dun aksam ne gtuzel ekmeksiz yemistim yemlegimi
uyyana kadar yine sapittim
aslinda erken uyusam sorun olmaytcak ama çocuklar uyumuyorki bende durdukça yemeye saldiriorum:(
bi denemek istiyorum sutumu etkilermi diye ama bu gidisle deneme bile yapamayacagim :(

Günaydın şekerler
Ben çok geç yattığım için birazdaha uyumaya devam edeyim
Kızımı tren garına bırakmam gerekiyordu o yüzden kalktım ama gözümü açamıyom
Sonra görüşürüz
gunyadin abla
bende sana abla deyim , madem herkes kendini tanitiyor bende tanuatyim
30 yasindayim, 3 çocugum var, 7 , 5.5 , ve 4 ayliklar ..
oglumu sadece emziriyorum ve çok emzirmek istiyoirum yani ek gidasina yogurduna puresine sutum yeterse yasinda bila geçebilirim aclem yok :)
anne sutunu etkilemeyecek sekilde biseyler yapmaya çalisicam . ben her zaman zayiflayabilirim ama oglum için bu gunler geri gelmez demi ..

Canımsınnn :KK68:
Ben geçen hafta itibariyle 44 yaşında oldum
24-25-27 yaşlarında 3 çocuğum var
Büyük oğlum evli ve bebek bekliyoruz
Yani babaanne adayıyım
Küçük oğlumda nişanlı
Kızım ortanca
28 senelik evliyim adım Zühal

Benden bu kadar
Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyıp kaynaşırız
Burda sadece diyet Kilo değil her türlü sohbet edip dertleşebiliriz

cok memnun oldum zuhal abla maşallah gercekten yaşın gayet normal lakın bız 25lı yaslarda senın kadar ıradelı olamıyoruzz bırazda bıze ınsallah ıradeden = )

Bende size katilmak istiyorum. 85 kiloydum suan 82.6 kiloyum zayiflamak istiyorum ama biraz hareketsizim. Sizlerle birlikte hareket edersem zayiflayacagima inaniyorum

hos geldın canım
Zühal Ablacım ben çalışmıyorum şu an. Evdeyim. 89 doğumluyum.
Ve eylüle kadar 10 kilo vereceğine eminim Allah'ın izniyle.. :KK200:

gızzz bız senlen yaşıtızda kılolarda yakın cok guzel oldu bu = )

Sen de bendensin gündüz süperim suyum, bitki çayım tastamam ama akşam eve gidince sanki canavarlaşıyorum

kendımı gordum sankı :KK57: gunduz ne canım ıster ne de karnım acıkır yesıl cayımı suyumu ıcerım eve gıdıncede pılavlar dolmalar :KK57: ama artık yok tabı bunlar geride kaldı :cool:

Back