Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓
- Konu Sahibi Mefkurem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Günaydın cnm
Yazdığın şeyler burda çıkmadıysa göndermemişin demektir heralde bi yanlışlık oldu
Burda sadece sayfanın altındaki kutucuğa yazıp Cevapla butonu una bastan yeterli
Bana başka mesaj gelmedi
Watsapt işi biraz zor güzelim hepimizin buluşma noktası burası olsun
Senin tlf.damı bi Problem var acaba yoksa bağlantıdamı
Günaydın cnm
Sanirim bendeymis
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
en son 85di beybisi dugunu olacak olansendın degıl mı
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
en son 85di beybisi dugunu olacak olansendın degıl mı
Yok canım yani o mevzular var ama seneye inşallah şu an herhangi bir nişan olayımız yok
Sen?
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Yok canım yani o mevzular var ama seneye inşallah şu an herhangi bir nişan olayımız yok
Sen?
HAYIRLISI olsun canım benım yakın ekim-kasım gibi olacak nişan söz ve ben bu kıloyla ınsan ıcıne cıkamam helekı ıstedıgım elbıseyı gıyemem o elbısede en az 60 olmam lazımmmmm
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
HAYIRLISI olsun canım benım yakın ekim-kasım gibi olacak nişan söz ve ben bu kıloyla ınsan ıcıne cıkamam helekı ıstedıgım elbıseyı gıyemem o elbısede en az 60 olmam lazımmmmm
Ayy çok heyecanlı, o gelinliği zayıf olarak giymeliyizz..
Söz olaylarına kadar ortadan kaybolma sakın ne gitti bilelim sonra da güzel kıyafetinle fotograf paylaşırsın
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Ayy çok heyecanlı, o gelinliği zayıf olarak giymeliyizz..
Söz olaylarına kadar ortadan kaybolma sakın ne gitti bilelim sonra da güzel kıyafetinle fotograf paylaşırsın
SÖZE kadar erimem lazım bırde tesetturluyum kılo olunca ıyıce zebellah olurum ay Allah korusunnnnn
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
SÖZE kadar erimem lazım bırde tesetturluyum kılo olunca ıyıce zebellah olurum ay Allah korusunnnnn
Alemsinn
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Alemsinn
Haksızmıyım ama
bugunden ıtıbaren dıkkat etmeye basladım bırsey yemek ıcın yeltendıgım her an aklıma kıyafet ve ben gelıyor vazgecıyorum =)
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
Haksızmıyım ama
bugunden ıtıbaren dıkkat etmeye basladım bırsey yemek ıcın yeltendıgım her an aklıma kıyafet ve ben gelıyor vazgecıyorum =)
Haklısın canımm
- 7 Temmuz 2015
- 93
- 167
- 8
Verirsin ablacim o zamana kdar hatta daha fazlasini verirsin sen :))Kızlar ben Allah izin verirse 28 eylülde TR ye gidecem
O zamana kadar en azından bi 10 Kilo daha vermek istiyorum
Annemgil beni görünce şok olur heralde
En son gittiğimde 90 civarındaydım ama daha fazla olduğum zamanlarıda gördüler
Tabi benim en çok zayıflamamı isteyenler annemle babamdı hep çok üzülüyolardı
...
Bugün burasi yaniyor cehennem gibi,
Dün iftarda: 1 tabak yesil fasulye + salata + 2 yemek kasigi bugday pilavi yedim. Uzerine sade turk kahvesi :))
Ama sahura kadar olan sürede canim soguk soğuk birseyler istediğinden 2 top dondurma yedim
Sahur: 1 salatalik, yarim tabak yesil fasulye, yatim domates, 3zeytin, 1 ekmek
- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Tatlım benim yaa kendine haksızlık etme güzelim
Ben senin menülerinide biliyorum gerçekten çok azimlisin
Başkaları seni hiç kilolu görmemişte ondan öyle diyolar bana bak halâ 80 kiloyum ama millet yeter daha verme diyolar sanki 50 Kilo olmuşum
Şu ramazan geçsin işi sıkı tutup vericem güzelim hiç kuşkun olmasın
Düğün ne zaman olacaktı o zamana kadar birazdaha verirsin
25 temmuzda çok az kaldı
@Merilieshinmee
Şimdi aklıma geldi zayıflayınca benimde hayalim kırmızı uzun bi elbise ama balık gitmez heralde bana
Ama öyle bi elbisedede kenarlardan bişey fışkırmıcak
İnşallah giyeceksin ablacım :)
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Haklısın canımm
birde şöyle bir algı var sen ne kadar guzel olsanda şişmansan dedıkodu makınasından hemen agzının payını alıyorsun ... yuzune demeselerde arkandan dıorlarr ay gelın kızımız cok guzelde işte kılosu var biraz kollara bak nasılda kalın dıye devam edip maşallah kasede sağlam dıye son noktayı koyuyorlar
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
birde şöyle bir algı var sen ne kadar guzel olsanda şişmansan dedıkodu makınasından hemen agzının payını alıyorsun ... yuzune demeselerde arkandan dıorlarr ay gelın kızımız cok guzelde işte kılosu var biraz kollara bak nasılda kalın dıye devam edip maşallah kasede sağlam dıye son noktayı koyuyorlar
Ayyy o konuda çoook fena sinirim varr hiç demeee
- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
Ayyy o konuda çoook fena sinirim varr hiç demeee
maruz kalmak ıstemıyorum ve kendımı gelınlıgın ıcınde kugu gibi hayal edıyorm .. patlasınlar hasetlerınden
- 25 Haziran 2015
- 425
- 528
- 23
maruz kalmak ıstemıyorum ve kendımı gelınlıgın ıcınde kugu gibi hayal edıyorm .. patlasınlar hasetlerınden
İnşallahhhhhhh