• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Vayy bee resmen insan gençleşiyorr yaa yada zaten genç kilolar yüzünden yaşlı görünüyor.
Allahım hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn:KK19:
Çok doğru demişin
Kilo kaç yaş birden atıyor, verilince dahada gençleşiyor insan

Bu arada gürcüyüm ben kendime patatesli gurcu yegi yaptim hepsini yedim :-) karnimda doydu birazdan tekrar baslarim.
Cumartesi oglum sunnet olcak pazar sinav var oy oy

Bu arada gürcüyüm ben kendime patatesli gurcu yegi yaptim hepsini yedim :-) karnimda doydu birazdan tekrar baslarim.
Cumartesi oglum sunnet olcak pazar sinav var oy oy
Ooo bi sürü iş seni bekliyor desene

Yemeği anlat bakalım nasıl bişeymiş
Normalde patatesi yemek olarak yemiyoz biliyon dimi

Ooo bi sürü iş seni bekliyor desene

Yemeği anlat bakalım nasıl bişeymiş
Normalde patatesi yemek olarak yemiyoz biliyon dimi
Sulu bisey degil tuz ve yag az koydum ve icinde kilo aldircak malzeme yok kinzi deriz biz ama turk mutfaginda kisnis derler duydunmu herkes pek bilmez karadenizde daha cok kullaniliyo sanirim o dehset bagirsaklari calistiran bir bitki ayni maydanoza benziyo

Herkese iyi aksamlar. SABAH 2 dl tb ekmegi,3 dlm pastirma,yesillik, domates,salatalik. OGLE kahvalti 11 gibi yenilince birsey yemedim ikindi gibi 1sb salgam suyu ictim AKSAM 7-8 tane yaprak sarma, 1 kucuk boy patlican dolmasi, coban salata.
250 ip atladim.30 ar periyotla karin ve basen hareketi calistim.45 dk hafif tempolu yurudum.

Herkese iyi aksamlar. SABAH 2 dl tb ekmegi,3 dlm pastirma,yesillik, domates,salatalik. OGLE kahvalti 11 gibi yenilince birsey yemedim ikindi gibi 1sb salgam suyu ictim AKSAM 7-8 tane yaprak sarma, 1 kucuk boy patlican dolmasi, coban salata.
250 ip atladim.30 ar periyotla karin ve basen hareketi calistim.45 dk hafif tempolu yurudum.
3lt su da ictim :).kizlar cuma tartilicaz yaa hadi benden kilo azalimi olmazsa diye cok korkuyorum. Ayyyy korku basti vallaaa.

kisaca kendimi tanitayim
31 yasindayim, almanyada dogup büyüdüm, 14,5 yillik evliyim meslegim elektirik mühendisi,
2 cocuk annesiyim 1 oglum var 3,5 yasinda, 1 kizim var 1,5 yasinda
dogumdan sonra 30 kg verdim ama 10 kg sunu dikkat etmedigim icin motivasyonumda cok düstügü icin pek dikkat etmedim ve geri aldimo_O.
bugun 96,7 kg gördüm ve 100 kg görmekten cok korkuyorum, bugün hemen tekrar basladim.
ama sürekli kilo vermek ile ugrastigim icin artik yoruldum, vermem gereken kg coook ve bu beni cok yoruyor. motivasyonum düsüyor. kendime sürekli kizmakla mesgul oluyorum, sürekli tekrar tekrar baslamaktan da biktim. yalniz kg vermekte cok zor ve desteginize ihtiyacim var

Ben yaziyorum da bi turlu gitmiyo telefondan zor oluyor ama olsun.ben emel 29 yasindayim.7aylik bir oglum var ve ilkbebegim.sinif ogretmeniyim kayseride yasiyorum.92 kg yim. İlkemiz su BU KİLOLAR GİDECEK.

Back