- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Anne kız gibi görünüyorKizlar kilo verenlertin içinde bende en çok bundan etkilendim nasil bir azim degisim mucize.yada kilolu gecen senelere yazik
Demekki kilo bizim hayatimizdan bile caliyo ya
Hikayesi varmıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne kız gibi görünüyorKizlar kilo verenlertin içinde bende en çok bundan etkilendim nasil bir azim degisim mucize.yada kilolu gecen senelere yazik
Demekki kilo bizim hayatimizdan bile caliyo ya
Çok doğru demişinVayy bee resmen insan gençleşiyorr yaa yada zaten genç kilolar yüzünden yaşlı görünüyor.
Allahım hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn
Yok abla hikayesiAnne kız gibi görünüyor
Hikayesi varmıydı
Zaten netteki bütün hikayeleri okudum sayılırYok abla hikayesi
Zaten netteki bütün hikayeleri okudum sayılır
Sen nasılsın tatlım çalışabildinmi biraz
Zaten netteki bütün hikayeleri okudum sayılır
Uyyakaldim esim geldi onu yolculadim ise disardaydi.bide son gunler saat tutup cozuyorum dersanedekiler gibi hizimi olcuyorum 40 soru cozebildim yarim kalandan haric komsum geldi
Tatlım o zaman tek sorumluluğun dersdi şimdi bi sürü işin var ev çocuk Vs.haliyle yoruluyonYa abla bekarken falan okula giderken 1 gecede 1 kitabi yarilardim simdi gozlerim agriyo uykum geliyo hemen ya
Ooo bi sürü iş seni bekliyor deseneBu arada gürcüyüm ben kendime patatesli gurcu yegi yaptim hepsini yedim karnimda doydu birazdan tekrar baslarim.
Cumartesi oglum sunnet olcak pazar sinav var oy oy
Nisastali diyemiOoo bi sürü iş seni bekliyor desene
Yemeği anlat bakalım nasıl bişeymiş
Normalde patatesi yemek olarak yemiyoz biliyon dimi
Sulu bisey degil tuz ve yag az koydum ve icinde kilo aldircak malzeme yok kinzi deriz biz ama turk mutfaginda kisnis derler duydunmu herkes pek bilmez karadenizde daha cok kullaniliyo sanirim o dehset bagirsaklari calistiran bir bitki ayni maydanoza benziyoOoo bi sürü iş seni bekliyor desene
Yemeği anlat bakalım nasıl bişeymiş
Normalde patatesi yemek olarak yemiyoz biliyon dimi
Herkese iyi aksamlar. SABAH 2 dl tb ekmegi,3 dlm pastirma,yesillik, domates,salatalik. OGLE kahvalti 11 gibi yenilince birsey yemedim ikindi gibi 1sb salgam suyu ictim AKSAM 7-8 tane yaprak sarma, 1 kucuk boy patlican dolmasi, coban salata.
250 ip atladim.30 ar periyotla karin ve basen hareketi calistim.45 dk hafif tempolu yurudum.
3lt su da ictim :).kizlar cuma tartilicaz yaa hadi benden kilo azalimi olmazsa diye cok korkuyorum. Ayyyy korku basti vallaaa.Herkese iyi aksamlar. SABAH 2 dl tb ekmegi,3 dlm pastirma,yesillik, domates,salatalik. OGLE kahvalti 11 gibi yenilince birsey yemedim ikindi gibi 1sb salgam suyu ictim AKSAM 7-8 tane yaprak sarma, 1 kucuk boy patlican dolmasi, coban salata.
250 ip atladim.30 ar periyotla karin ve basen hareketi calistim.45 dk hafif tempolu yurudum.
Merhaba, hosgeldin. Bende daha cok yeniyim ama meraklanma birazdan aydinlatilirsin.slm hanimlar,
benide araniza alin
bende artik kg vermek istiyorum
bütün sayfalari okuyamadim
bilmem gereken önemli seyler varsa bana birniz kisaca yazabilirmi
Merhaba, hosgeldin. Bende daha cok yeniyim ama meraklanma birazdan aydinlatilirsin.slm hanimlar,
benide araniza alin
bende artik kg vermek istiyorum
bütün sayfalari okuyamadim
bilmem gereken önemli seyler varsa bana birniz kisaca yazabilirmi
hosbulduk canim sagolMerhaba, hosgeldin. Bende daha cok yeniyim ama meraklanma birazdan aydinlatilirsin.