💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım un yerine yulaf koy daha iyi olur
Bende istiyomda bi yapmadım bi gün deneyim

Kepeği daha un gibi ezmesinin çekilmiş hali
Ezmesi daha iri olduğu için daha tok tutuyor
Hatta uzmanlar ezmesini daha çok öneriyor
Yoğurduna koy kuru meyve yada meyvele çok güzel bi öğün olur
Ama sonuçta oda kh
Eğer ara öğünse 1 -1,5 kş ana öğünse 3 -4 kş yeterli

hahahaa ay çok komik olmuş beyin sürekli mutfağa ve dolaba endeksli :) hele ki sınava da çalışıyorken insan iyice atıştırıyor tümden kaçırıyor hakkında hayırlısı olsun başarılar dilerim sınavında bundan sonra bol bol görüşürüz inşallah

Merhabalar.. dun acık havada duugne gıttım yıne ınanılmaz usutmusum.. basım agrıyo bıraz mıdemı usutmusumm.. ben yokken hareketlenmıs burası cok sevındm.. bugun staja gıdemedım sabahtan berı dınlenıyorum.. kahvaltıda 5-6 zeytın yedım tuzlu mıdemı bastırsın dıye.. gercekten ıse yaradı dısarı cıkıp yuruyus yapıcam sımdı de daha ıyı hıssedıyorum.. menulerımı de yazmaya devam bu gunden sonra.. 400 ıp atlıcam.. cumaya kadar + cıkmamak ıcın proteın agırlıklı beslenmeyı dusunuyorum.. gelen arkadaslar hosgelmısler sefa getırmısler bu arada ısmım Feyza.. 20 yasındaym maalesef 78.4 kıloyla basladm.. hedef 60-65 arası.. sagolsun burdakı herkes cok yardımcı oluyo ben bı suredır gıremesemde.. ben bı album yaptm burda 20 tane resmım var... goremeyenlerı cok bılemıyorum mesaj yazarsanız sızı de lısteme ekleyebılırm yakından tanımıs oluruz boylece.. aksam gırıp lıstemı de yazıcam yaptıklarıma daır.. sımdı spor benı bekler.. hepınızı kocaman opuyorum gorusmek uzereee..

Şu buzdolabına bi küsebilsek işler yoluna girecekte biz aşkımıza son veremiyoz

Hadi bakalım enerji dolu feyzamız geri gelmiş
Tekrar kaybolma ama

Hadi bakalım enerji dolu feyzamız geri gelmiş
Tekrar kaybolma ama

hep okuyorm elımden geldıgnce ama telefondan cok kasıyo.. bılgısayar karsısına gecıp yazmayı ozlemısım valla.. yuruyusumu yaptm eve geldım hemen 400 ıpımı de atladım.. ha bu arada spora gıttıgm donemde soylemıslerdı spordan yaklasık yarım saat sonra fılan ıcılen sut metabolızmayı hızlandırırmıs.. kocaman bı bardak sutumu ıcıcem sımdı. bı arkadasmla spor salonuna gıdıcektık ama o vazgecmıs.. bende kendı sporumu kendım yapıym dedm.. ayıptır soylemesı bu lesıe fılan hıc bılmıyorum ben hala, ınanılmaz cahılsem demekkı.. nasıl bısey bende baslasam spor nıyetıne ıp atlamanın yanında ıyı olur mu.? spora gıdemıcem madem..

Ben hep tlf dan giriyom daha pratik geliyor

Aslında yürüyüş ip yeterli ama istersen bölgesel hareketler yapabilirsin

Leslie, jillian youtube da çıkıyor ordan bakabilirsin
Leslie daha çok yürüyüş yapmış gibi oluyon
Jillian sıkılaşma için
Spor sayfalarına bakarsan daha birsürü var
Bide callanetics var oda sıkılaşma için etkiliymiş ben daha tanışmadım kendisiyle

anladım ablacım sagol.. yuruyusu her zaman yapamayabılırm.. gunluk 300-400 ıp kesınde.. ben bakıym onlara.. farklı bısey bulursam yazarım sıze de..

anladım ablacım sagol.. yuruyusu her zaman yapamayabılırm.. gunluk 300-400 ıp kesınde.. ben bakıym onlara.. farklı bısey bulursam yazarım sıze de..
Yürüyüş yapamadığın zamanlarda leslie iyi seçim
Yanında bide sıkılaşma için bişeyler yaparsan iyi olur

bılmıyorum kı.. part 1 dıye bundan basladm.. sende duzenlı olarak yaoıyosan bana lınk atarsan sevınırm abla.. dunya kadar sey vardı bunu actım oyle bılmedıgm ıcın
Doğru tatlım, bu 15 dak
Hangisini yapacaksan youtube leslie 1 diye yazdınmı çıkıyor
Bi kaç gün bunu yap sonra 3 é geçersin

Doğru tatlım, bu 15 dak
Hangisini yapacaksan youtube leslie 1 diye yazdınmı çıkıyor
Bi kaç gün bunu yap sonra 3 é geçersin

hıhı aynen ablacım.. oyle yapıym o halde.. cok sagol.. bu arada resımlerınden ıkı tanesını goruyodm ya suan tamamı acılıyo.. ınan cok ıyı gorunuyosun 70ten yukarı gostermıyosn hıc kılonu dıger resımlerde daha ıyı anladım..

Sağolasın tatlım ama son koyduğum hiç hoşuma gitmedi orda çok şişman hissettim
Birazdaha verelimde inşallah bakalım nasıl olacaz

Kizlar kilo verenlertin içinde bende en çok bundan etkilendim nasil bir azim degisim mucize.yada kilolu gecen senelere yazik
Demekki kilo bizim hayatimizdan bile caliyo ya

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-22-15-55-34.png
    580,3 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar kilo verenlertin içinde bende en çok bundan etkilendim nasil bir azim degisim mucize.yada kilolu gecen senelere yazik
Demekki kilo bizim hayatimizdan bile caliyo ya

Vayy bee resmen insan gençleşiyorr yaa yada zaten genç kilolar yüzünden yaşlı görünüyor.
Allahım hepimizin yardımcısı olsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…