• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın güzeller
Size okadar ahkâm kestim ama benimde akşam iyi geçmedi
Şunu anladım tekrar iştihamı kontrol altına almak için akşamlarıda sadece yoğurt yerine normal yemeğimi yemem gerekiyor

Neyse dün dünde kaldı bugün hatasız Kaçamaksız kapatalım inşallah

Valla canim onceden olmayip yeniyse dokulme beslenirken hata mi yapiyosun acaba burada daha deneyimliler var mutlaka sana yardimci olacaklardir.

15 dakkalik leslie yaptim kizlar.:KK49:yorgunum ama huzurluyum:21:.yapabili r sem bi sabah bi aksam 1 millik leslie yapıcam Inşallah. Hic olmazsa aksamlari cocuk uyuyunca.:KK73::KK73::KK73:
Çok iyi yapmışın canım maşallah sizlere çok imreniyorum

Zuhal abla bu gece pes etti yorgun dustu galiba :-) uykuya yenil kilolara yenilme :KK15:
kendimi erken yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama yine geç uyudum

GÜNAYDIN KIZLAR
DÜN YAZMIŞTIM TARTI 2 GÜNDE 69 YANİ +3 KG GÖSTERDİ DİYE. BU SABAH 67. ÖDEMMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. AMA HALA +1 VAR İNŞALLAH ODA ÖDEMDİR 66 YI YARIN GÖRMEYİ PLANLIOM.
SABAH DEHŞET Bİ KAHVALTI YAPTIM 370 KALORİLİK AMA DEĞDİ. ARTIK GÜN İÇİNDE DENGELERİZ.
DÜN HİÇ YARAMAZLIK YAPMADIM. 1100 KALORİ ALDIM TOPLAMDA 550 KALORİDE YAKTIM. :KK49::KK49::KK49::KK49:
Çok sevindim tatlım sen bu azminize başarırsın eminim
Ayrıca kahvaltıda aldığın kalori çok değil tabi kaliteli kaloriyse

canım koycam biraz sonra dur iyi aklıma getirdin
Kız özlemmmm sen ne güzel zayıflamışın maşallah fazla bişey kalmamış

Zuhal abla ben simdi pazartesi basladimya kilo bildirimini cuma mi yapicam pazartesimi?
Tatlım cuma günleri herkes bildirim yapıyor ve liste yapıyoruz, aramızda ilk 3 seçiyoruz
Haftasonu kaçamaklarını önlemek için pazartesi de tartılıyoruz

Herkeslere günaydınlar kocaaman
dün akşam ben de acayip tatlı krizlerine girdim
tarçınlı su içmeme rağmen kesmedi bir türlü
yarım panda zero cup yedim yarısını da oğlum yedi ben az yemiş oldum
ama direniyorum #direnözlem:KK9::KK9:
Neyse bugün daha dikkat edelim cnm

Cnm sekeri az bitter al o fazla etkilemiyo ben dun 3 tane yedim ama bugun genede 73.9 ciktim :KK9::KK9:zuhal abla duymasin şiiiiiii
duydum duydum ama kelin ilacı olsa misali benimkisi
Kız sen yedikçemi zayıflıyon yoksa

günaydın millet :KK52:
iş yerinde moralimi bozdular. fikirdelisi acil kilo ver yüzüne yazık etme dediler. göbegin kat kat dediler :mad:
onlar biraz münasebetsizmiş cnm ama sen verdikçe zaten daha iyi hissedeceksin hadi onlar inat Verde görsünler

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim.. :KK61:
Kilo almış, motivasyon yerde, sağlık sıkıntılı..:KK43:
Bayramda malum giremedim sonrasında da migrenim tuttu zaten 2 gün filan kendime gelemedim belim tutuldu filan derken ne diyet ne spor üstüne kilo da aldım moralim de bozuk neşem de yok içimden hiçbir şey gelmiyor.:KK34: Bana dua edin toplayayım kendimi nazar mı değdi nedir halbuki çok azimli ilerliyordum. Kendimi fiziken ve ruhen çok bitkin hissediyorum. :KK42:
Tatlımmmmmmm
Gel bakayım sen benim yamacıma
Bayramda hepimiz tozuttuk zaten şimdi toparlamakta zorluk çekiyoruz ama düşe kalka tekrar güzel bi başlangıç yapıcaz
Seni tekrar enerjinle beraber bekliyorum biliyosun sürüden ayrılanı kurt kapar
Sen o kadar kilolar vermeyi başarmışın eminim devamı gelecek
Sadece burdan uzak kalma birbirimizi durdurabilelim

merhabalar bende sizlere katılmak istiyorum 90 kilo ile başladım şuan 79.7 yim ama ramazan dan sonra hiç toparlanamıyorum hergün bugün başlayacam diyoeum sabah öğlen güzel ama akşam yine batırıyorum hiç isteğim yok ki dukan karatay karışımı bişey yapıyorum kendi kafama göre ne yapsam nerden başlasam fikir verin ağustos sonuna kadar 70-72 civarı olmam lazım.
Hoşgeldin cnm
Maşallah sende baya vermişin
Hepimizde aynı sorun düzenimiz bozuldu toplamakta zorluk çekiyoruz ama burda birbirimize destek olarak başarıcaz yoksa bi bırakırsak hain kilolar çok hızlı olarak bize dönüş yaparlar

inanıyorum ama böyle bir amacımı kaybettim sanki ne güzel gidiyordu günlük 300 400 gr hergün aksatmadan leslie mi yürüyüşümü yapıyordum ama canım hiç istemiyor bu sıralar
Şu anda en tehlikeli zamandasın aman dikkat et biran önce kendine gel
Buraya sık sık uğraki motivasyonun canlansın

Şu anda en tehlikeli zamandasın aman dikkat et biran önce kendine gel
Buraya sık sık uğraki motivasyonun canlansın
elbetteki uğrayacam biraz da artık farkli bir yöntemler denemek istiyorum sizlerden de bilgi alayım istiyorum

Mesela ekmek yiyor musunuz? günde kaç tane süt ürünleriniz yağlı mı light mı tatlı kısmını nasıl aşıyorsunuz?

elbetteki uğrayacam biraz da artık farkli bir yöntemler denemek istiyorum sizlerden de bilgi alayım istiyorum

Mesela ekmek yiyor musunuz? günde kaç tane süt ürünleriniz yağlı mı light mı tatlı kısmını nasıl aşıyorsunuz?
Ben ekmeksiz yapamıyom cnm sabahları 1-2 dil tb ekmeği yiyorum diğer öğünlerde yemiyorum
Yoğurdu hazır alıyosam Light alıyorum
Ben sütü de hazır pakette alıyorum kendim yapıyorum yoğurdu
Ordakiler yüzde kaç yağlı bilmiyorum
Bizim burda yüzde 3.5 -1.5 yağlı onlardan kulla ıyorum

Sen şimdiye kadar nasıl bi yol izledin

images.jpg

AZ MOTİVE LAZIMM !! :KK51:

Ben ekmek yemiyorum sahsen tatlim ramazanda sahurda 1dlm kepekli ekmege kasar eritip yumurta falan yiyodum acikmim diye suan kestim tamammen bide arada krep yapiyorum kendime protein olsun diye

Biraz öyle oldu cnm ama gün gün daha iyi olacaz eminim
Hadi bugünü sağlıklı beslenip Kaçamaksız atlatmaya ne dersin
Sen yürüyüşlerine başladınmı tekrar

Abla şimdi giyindim spor için kıyafetlerimi yürüyüşe başlıcam.
Beni sıcaklar da çok etkiliyor sürekli baş ağrısı oluyor bazen tansiyonum çıkıyor sıcağı da hiç sevmiyorum bu yüzden baharlar ne güzel

Back