Çok iyi yapmışın canım maşallah sizlere çok imreniyorum15 dakkalik leslie yaptim kizlar.yorgunum ama huzurluyum .yapabili r sem bi sabah bi aksam 1 millik leslie yapıcam Inşallah. Hic olmazsa aksamlari cocuk uyuyunca.
kendimi erken yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama yine geç uyudumZuhal abla bu gece pes etti yorgun dustu galibauykuya yenil kilolara yenilme
Çok sevindim tatlım sen bu azminize başarırsın eminimGÜNAYDIN KIZLAR
DÜN YAZMIŞTIM TARTI 2 GÜNDE 69 YANİ +3 KG GÖSTERDİ DİYE. BU SABAH 67. ÖDEMMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. AMA HALA +1 VAR İNŞALLAH ODA ÖDEMDİR 66 YI YARIN GÖRMEYİ PLANLIOM.
SABAH DEHŞET Bİ KAHVALTI YAPTIM 370 KALORİLİK AMA DEĞDİ. ARTIK GÜN İÇİNDE DENGELERİZ.
DÜN HİÇ YARAMAZLIK YAPMADIM. 1100 KALORİ ALDIM TOPLAMDA 550 KALORİDE YAKTIM.
Kız özlemmmm sen ne güzel zayıflamışın maşallah fazla bişey kalmamışcanım koycam biraz sonra dur iyi aklıma getirdin
Tatlım cuma günleri herkes bildirim yapıyor ve liste yapıyoruz, aramızda ilk 3 seçiyoruzZuhal abla ben simdi pazartesi basladimya kilo bildirimini cuma mi yapicam pazartesimi?
Neyse bugün daha dikkat edelim cnmHerkeslere günaydınlar kocaaman
dün akşam ben de acayip tatlı krizlerine girdim
tarçınlı su içmeme rağmen kesmedi bir türlü
yarım panda zero cup yedim yarısını da oğlum yedi ben az yemiş oldum
ama direniyorum #direnözlem
duydum duydum ama kelin ilacı olsa misali benimkisiCnm sekeri az bitter al o fazla etkilemiyo ben dun 3 tane yedim ama bugun genede 73.9 ciktimzuhal abla duymasin şiiiiiii
onlar biraz münasebetsizmiş cnm ama sen verdikçe zaten daha iyi hissedeceksin hadi onlar inat Verde görsünlergünaydın millet
iş yerinde moralimi bozdular. fikirdelisi acil kilo ver yüzüne yazık etme dediler. göbegin kat kat dediler
TatlımmmmmmmGünaydın hanımlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
Kilo almış, motivasyon yerde, sağlık sıkıntılı..
Bayramda malum giremedim sonrasında da migrenim tuttu zaten 2 gün filan kendime gelemedim belim tutuldu filan derken ne diyet ne spor üstüne kilo da aldım moralim de bozuk neşem de yok içimden hiçbir şey gelmiyor.Bana dua edin toplayayım kendimi nazar mı değdi nedir halbuki çok azimli ilerliyordum. Kendimi fiziken ve ruhen çok bitkin hissediyorum.
Aaaa büyük şanssızlık, peki tlf bozulmadımı
İnşallah stajında su gibi geçsin. Ne kadar sürecekti
Hoşgeldin cnmmerhabalar bende sizlere katılmak istiyorum 90 kilo ile başladım şuan 79.7 yim ama ramazan dan sonra hiç toparlanamıyorum hergün bugün başlayacam diyoeum sabah öğlen güzel ama akşam yine batırıyorum hiç isteğim yok ki dukan karatay karışımı bişey yapıyorum kendi kafama göre ne yapsam nerden başlasam fikir verin ağustos sonuna kadar 70-72 civarı olmam lazım.
Şu anda en tehlikeli zamandasın aman dikkat et biran önce kendine gelinanıyorum ama böyle bir amacımı kaybettim sanki ne güzel gidiyordu günlük 300 400 gr hergün aksatmadan leslie mi yürüyüşümü yapıyordum ama canım hiç istemiyor bu sıralar
Cnm bi kan testi falan yaptırdınmı belki vitamin eksikliği vardırsaçlarım da inanılmaz dökülüyor sizdede böyle bir durum oldu mu zayıflayınca
elbetteki uğrayacam biraz da artık farkli bir yöntemler denemek istiyorum sizlerden de bilgi alayım istiyorumŞu anda en tehlikeli zamandasın aman dikkat et biran önce kendine gel
Buraya sık sık uğraki motivasyonun canlansın
Cnm kolay işmi var hayırlısıyla bitir inşallah ama sen doğru dürüst gelmiyon bak küsücemmmmbozulmadı vala bende anlamadım..20 ıs gunu ablacm.. 11 ağustosta bıtıyo. ınsallah cabuk gecer yorucu oluyo bıraz
Ben ekmeksiz yapamıyom cnm sabahları 1-2 dil tb ekmeği yiyorum diğer öğünlerde yemiyorumelbetteki uğrayacam biraz da artık farkli bir yöntemler denemek istiyorum sizlerden de bilgi alayım istiyorum
Mesela ekmek yiyor musunuz? günde kaç tane süt ürünleriniz yağlı mı light mı tatlı kısmını nasıl aşıyorsunuz?
Biraz öyle oldu cnm ama gün gün daha iyi olacaz eminimHepimizin üstüne bi rehavet mi çökmüş nedir
Ben ekmek yemiyorum sahsen tatlim ramazanda sahurda 1dlm kepekli ekmege kasar eritip yumurta falan yiyodum acikmim diye suan kestim tamammen bide arada krep yapiyorum kendime protein olsun diyeelbetteki uğrayacam biraz da artık farkli bir yöntemler denemek istiyorum sizlerden de bilgi alayım istiyorum
Mesela ekmek yiyor musunuz? günde kaç tane süt ürünleriniz yağlı mı light mı tatlı kısmını nasıl aşıyorsunuz?
Bak bizde soldaki resim gibiydik bi zamanlar
Biraz öyle oldu cnm ama gün gün daha iyi olacaz eminim
Hadi bugünü sağlıklı beslenip Kaçamaksız atlatmaya ne dersin
Sen yürüyüşlerine başladınmı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?