Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeslere günaydınlar kocaaman
dün akşam ben de acayip tatlı krizlerine girdim
tarçınlı su içmeme rağmen kesmedi bir türlü
yarım panda zero cup yedim yarısını da oğlum yedi ben az yemiş oldum
ama direniyorum #direnözlem
Cnm sekeri az bitter al o fazla etkilemiyo ben dun 3 tane yedim ama bugun genede 73.9 ciktim zuhal abla duymasin şiiiiiii
Canım ben tam bir bitter hastasıyım hiç bulaşmıyorum ona bulaşsam vazgeçemem diye korkuyorum
Bu arada albüm yaptım sizi ekleyim görün beni
bacım beni de izleseneCanım ben tam bir bitter hastasıyım hiç bulaşmıyorum ona bulaşsam vazgeçemem diye korkuyorum
Adaş toplam kac kilo verdinCanım ben tam bir bitter hastasıyım hiç bulaşmıyorum ona bulaşsam vazgeçemem diye korkuyorum
Olur olur sen bana baktinmi
günaydın millet
iş yerinde moralimi bozdular. fikirdelisi acil kilo ver yüzüne yazık etme dediler. göbegin kat kat dediler
izliyorum canımbacım beni de izlesene
Günaydın hanımlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
Kilo almış, motivasyon yerde, sağlık sıkıntılı..
Bayramda malum giremedim sonrasında da migrenim tuttu zaten 2 gün filan kendime gelemedim belim tutuldu filan derken ne diyet ne spor üstüne kilo da aldım moralim de bozuk neşem de yok içimden hiçbir şey gelmiyor. Bana dua edin toplayayım kendimi nazar mı değdi nedir halbuki çok azimli ilerliyordum. Kendimi fiziken ve ruhen çok bitkin hissediyorum.
Adaş toplam kac kilo verdin
Iyi bari sevindim senin adinaGÜNAYDIN KIZLAR
DÜN YAZMIŞTIM TARTI 2 GÜNDE 69 YANİ +3 KG GÖSTERDİ DİYE. BU SABAH 67. ÖDEMMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. AMA HALA +1 VAR İNŞALLAH ODA ÖDEMDİR 66 YI YARIN GÖRMEYİ PLANLIOM.
SABAH DEHŞET Bİ KAHVALTI YAPTIM 370 KALORİLİK AMA DEĞDİ. ARTIK GÜN İÇİNDE DENGELERİZ.
DÜN HİÇ YARAMAZLIK YAPMADIM. 1100 KALORİ ALDIM TOPLAMDA 550 KALORİDE YAKTIM.
Diyet yaptugin icinmi vucudun yorgun dustu cnm acabaGünaydın hanımlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim..
Kilo almış, motivasyon yerde, sağlık sıkıntılı..
Bayramda malum giremedim sonrasında da migrenim tuttu zaten 2 gün filan kendime gelemedim belim tutuldu filan derken ne diyet ne spor üstüne kilo da aldım moralim de bozuk neşem de yok içimden hiçbir şey gelmiyor. Bana dua edin toplayayım kendimi nazar mı değdi nedir halbuki çok azimli ilerliyordum. Kendimi fiziken ve ruhen çok bitkin hissediyorum.
bakıyorum şimdi canım ama foton yok
moralini bozma bu sana azim olsun tatlım
izliyorum canım
doğum kilolarını verdim bu da takriben 30 kg falan ediyor
Maasallh baya vermissin darisi basimizaaaHerkeslere günaydınlar kocaaman
dün akşam ben de acayip tatlı krizlerine girdim
tarçınlı su içmeme rağmen kesmedi bir türlü
yarım panda zero cup yedim yarısını da oğlum yedi ben az yemiş oldum
ama direniyorum #direnözlem
canım 74 üm şu an ama fotoda 69 idim üstüne kg aldım işte onları vermeye çalışıyorumazim oldu da insallah hemen pes etmem
şimdi kaç kilosun ?
amin canım isteyince sabredince kesinlikle oluyorMaasallh baya vermissin darisi basimizaaa
Hosgeldin.bak ne guzel 90 dan dusmusun bensebilk basta bi 80 i gormek isterim 92 kgyim bende.merak etme hep beraber basaracagiz inanirsan yaparsin canim.merhabalar bende sizlere katılmak istiyorum 90 kilo ile başladım şuan 79.7 yim ama ramazan dan sonra hiç toparlanamıyorum hergün bugün başlayacam diyoeum sabah öğlen güzel ama akşam yine batırıyorum hiç isteğim yok ki dukan karatay karışımı bişey yapıyorum kendi kafama göre ne yapsam nerden başlasam fikir verin ağustos sonuna kadar 70-72 civarı olmam lazım.
Biliyomusun bazen oyle durum bende de oluyo hatta cogunlukla bi bozasim geliyo bi cok kaciriyo gibi oluyorum ama hemen ardindan toparlarsan devam eder yoksa emegin bosa gider.ugrasmisin bak devami gelecek tedirgin olma.:)Hosgeldin.bak ne guzel 90 dan dusmusun bensebilk basta bi 80 i gormek isterim 92 kgyim bende.merak etme hep beraber basaracagiz inanirsan yaparsin canim.