• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlıcım gün içindeki kilon senin gerçek kilon değil sadece moralin bozulur
Ben sadece sabah kalkınca tartılırım su bile içsem tartılmam
Biliyorum ama tutamiyorum kendimi sanami yollasam abla omrumun sonuna kadar tartilamam zaten.
Tartilmasada insan elbiseler acı gercegi vuruyo yuzune hadi oda olmadi etrafta hatirlatmayi seven cok insan var kacarin yok yani o kilonu ogrenecen :mad::mad:

Herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben bugun yazdiklarinizin tamamini okudum fakat bebegimin dis sancilari cvp yazmama musade etmedi.SABAH ceyrekten daha az ekmek, 1 kk peynir 1 has.yumurta, domates salatalik.OGLE ev yapimi 1 tane kucuk puaca, 2 sekerli cay.ARA 5-6 dilim karpuz.AKSAM 6-7 zeytin, ceyrekten daha az ekmek salata.
30 dk bebisimle yurudum 200 ip atladim 20 ser sayiyla karin bbasen hareketleri calistim 3 lt su ictim. Zuhal abla (herkes abla diyoo bende dicem)menum sence bu kkez daha mi iyi ne :) bu arada k.ekmegim olmadigindan beyaz ekmek yedim yarin alicam insallah.

Herkese iyi aksamlar arkadaslar.ben bugun yazdiklarinizin tamamini okudum fakat bebegimin dis sancilari cvp yazmama musade etmedi.SABAH ceyrekten daha az ekmek, 1 kk peynir 1 has.yumurta, domates salatalik.OGLE ev yapimi 1 tane kucuk puaca, 2 sekerli cay.ARA 5-6 dilim karpuz.AKSAM 6-7 zeytin, ceyrekten daha az ekmek salata.
30 dk bebisimle yurudum 200 ip atladim 20 ser sayiyla karin bbasen hareketleri calistim 3 lt su ictim. Zuhal abla (herkes abla diyoo bende dicem)menum sence bu kkez daha mi iyi ne :) bu arada k.ekmegim olmadigindan beyaz ekmek yedim yarin alicam insallah.
Düne göre daha iyi sayılır cnm
Ama her öğün ekmek yemişin biliyom yemek sorunun var var ama sebze et yemeye çalış
Suyun sporun güzel tatlım

Tatlım biliyorum hemen vazgeçmek zor ama çaylara şeker atmıyoz. Boşuna gereksiz zararlı kalori almış oluyorsun

Tatlım biliyorum hemen vazgeçmek zor ama çaylara şeker atmıyoz. Boşuna gereksiz zararlı kalori almış oluyorsun
Aslinda sabah ogle aksam birer bardak iciyorum. Diyetisyenim baktiki ben cayi birakiyorum 6k.sekeri gecme dedi bende oyle yapiyorum.ama haftadan haftayada azaltmam lazim.

Aslinda sabah ogle aksam birer bardak iciyorum. Diyetisyenim baktiki ben cayi birakiyorum 6k.sekeri gecme dedi bende oyle yapiyorum.ama haftadan haftayada azaltmam lazim.
Tek siyah çaymı içiyon bitki çayıda içiyomusun

Cnm aynen cay icin sekeri birakmak zor ama alisinca muthis bisey sekerlinin tadina bakinca ben bunu yillarca nasil ictim dicektin ben ogluma bile yarim atiyom arada istiyince cay .almasin tadini diye

Emxirmeden once her ssabah misir puskul cayi iciyodum diyetisyenim demidti ama simdi icmememi soyledi bebektr bagisiklik tembelligi yapsbilirmis

Aslinda adanaya gelince kaldi ama gidince seanslarim devam edecek.bana liste verdi birde zaten ariyorum surekli irtibattayiz.

Canancım lütfen, tatlı artık bayramda kaldı
Yedikçe daha çok yiyesi gelir
Vücudunun tatlıyı unutmasına izin vermiyorsun
1 dil baklava 3 dil ekmek değerinde öyle hesap et
Bugün ne kadar ekmek yemiş oldun
Çok kilolu biri için sabah 3 dil ekmek olabilir ama senin için fazla en fazla 2 dil olmalı
tmm.dikkat edecegim.zuhal abla.:oops:

tmm.dikkat edecegim.zuhal abla.:oops:
Inşallah tatlım
Biliyom ramazan bayram derken dengemiz bozuldu
Ben bile sürekli açlık hissediyorum sanki yeni başlamış gibi ama 1 hafta sabredersek açlık krizleri azalacak
Tartıda göreceğin eksileri, küçük beden kıyafetleri düşün

15 dakkalik leslie yaptim kizlar.:KK49:yorgunum ama huzurluyum:21:.yapabili r sem bi sabah bi aksam 1 millik leslie yapıcam Inşallah. Hic olmazsa aksamlari cocuk uyuyunca.:KK73::KK73::KK73:

15 dakkalik leslie yaptim kizlar.:KK49:yorgunum ama huzurluyum:21:.yapabili r sem bi sabah bi aksam 1 millik leslie yapıcam Inşallah. Hic olmazsa aksamlari cocuk uyuyunca.:KK73::KK73::KK73:
Iyi yapmisin cnm bencede yatarken birkac hareket yapmaya calis.kalp atisin hizlansin uyurkende fayda eder spordan sonra bir kac saat etkisi surermisya.bnm fikrim bunla ilgili arastirma varmi bilmiyorum

GÜNAYDIN KIZLAR
DÜN YAZMIŞTIM TARTI 2 GÜNDE 69 YANİ +3 KG GÖSTERDİ DİYE. BU SABAH 67. ÖDEMMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. AMA HALA +1 VAR İNŞALLAH ODA ÖDEMDİR 66 YI YARIN GÖRMEYİ PLANLIOM.
SABAH DEHŞET Bİ KAHVALTI YAPTIM 370 KALORİLİK AMA DEĞDİ. ARTIK GÜN İÇİNDE DENGELERİZ.
DÜN HİÇ YARAMAZLIK YAPMADIM. 1100 KALORİ ALDIM TOPLAMDA 550 KALORİDE YAKTIM. :KK49::KK49::KK49::KK49:

Back