- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle mi olur acaba.yok be esekten dusmusün halin i esekten düşen anlar derler ya.biz de her onumuze gelene kilovermek cok da zor değil verin kurtulun falan deriz herhalde.Tatlım sen kendi iradenle bunu başarıyon bide hedefe ulaşınca asıl o zaman mutluluktan uçacaz
Ben kendi adıma çok kendini beğenmiş olacam burnum hep havada olur heralde
Ilk atandigim okulda cok tuhaf insanlarla beraberdim.simdiki aklim olsa alirdim elime güzel bir kitap kimseyle muhatap olmazdim.herkes işini yapsın. Kimseyle can ciğer olmak zorunda değilsin canım.bosveeeer.Ahh tatlım kolay işmi var, sorunsuz iş yerimi var
Arada olur bazen boşver takma kafana
Seni üzmelerine izin verme sen işini yap gerisi fasofiso
Benim kotam da sinirliydu.usenmedim bi gun internet kafeye gittim.leslie den 3 tane indirdim.20 33 45 dakkalik falandi.cok i y i oldu.Abla ben daha zilli yi pilliyi bilmiyorum beleş internet bulursam bakcam videolarina bu arada ziplamayi ara vererek sabah aksam gun icinde tamamliyorum bence yatmadan once yapmak faydali uykuda daha cok enerji harcatir.super ama 400 tanede terliyom
Yakinda yuremeyi unutur heryere ziplaya zipalaya giderim heralde
Kız durmadan değiştirip durma gözlerimizi bozacanAbla ask olsun yaw.buraya ilk geldigimdede kirmiziyla yaziyodum zaten ben okulda bile rekli takilirdim
Aynen forum ayarlarundan yaptim ama olmadi.neyse sen farkli ol ben siyah kalim
Ben geldim tatlişkom ,yemek yaptım ama yemedim tek yoğurt yedim. Dayanabilirsem artıkIssizlasti gene buralar
Bende birazdan yicem bulgur pilavi yaptim 1 kahve ictim yesil fasulye pilav yogurt la gunu bitircem he bide kuru meyve kokteyli yedim yarim avuc kadar.ay ben bildigin ac duruyomusum simdide habire yiyom bakalim nolcakBen geldim tatlişkom ,yemek yaptım ama yemedim tek yoğurt yedim. Dayanabilirsem artık
Dusundumde herkesin bir rengi olsa iyi olurduKız durmadan değiştirip durma gözlerimizi bozacan
Bizim topik ögretmen doldu zuhal abla okumuşlari cekiyo kendineOyle mi olur acaba.yok be esekten dusmusün halin i esekten düşen anlar derler ya.biz de her onumuze gelene kilovermek cok da zor değil verin kurtulun falan deriz herhalde.
Ilk atandigim okulda cok tuhaf insanlarla beraberdim.simdiki aklim olsa alirdim elime güzel bir kitap kimseyle muhatap olmazdim.herkes işini yapsın. Kimseyle can ciğer olmak zorunda değilsin canım.bosveeeer.
Benim kotam da sinirliydu.usenmedim bi gun internet kafeye gittim.leslie den 3 tane indirdim.20 33 45 dakkalik falandi.cok i y i oldu.
Bayram benimde dengemi bozdu yesemde doymuyorum gün boyu aç gibiyimBende birazdan yicem bulgur pilavi yaptim 1 kahve ictim yesil fasulye pilav yogurt la gunu bitircem he bide kuru meyve kokteyli yedim yarim avuc kadar.ay ben bildigin ac duruyomusum simdide habire yiyom bakalim nolcak
Hep biliyozda, idrak etmek başka bişey
Pilavi evdekiler icin yaptim yogurtla 2 3 kasik alirim dedim tabak doldurmiycam yaniBayram benimde dengemi bozdu yesemde doymuyorum gün boyu aç gibiyim
Ben bulgur yediğimde ertesi gün artı oluyodum
Fazla yememeye çalış bulgur su tutuyor
Fasulyenin yanında salata Yoğurt iyi seçim
Tartiyi komsuya vercektim baktim bayramda pek arti olmadim baristik vermedim ayrilamadik bugun 4.-5 kere cikmisimdir tepesine hafiflesemde oda rahatlasa bendeMenum
05.00 yogurt mid3m kazindi da
sabah 7 30 1 yum haslama 3 dilim ekmek domates
oglen 13.00iki tane ev yapımı baklava .o yüzden oglen yemedim artık.
akşam 1 dlm ekmek börülce yemegi .yoğurt
bol su ictim ama olcmedim.
Tatlidan nasil vazgecicxem bilmiyorum.
Maşallah yaaaa super menu.Benim menüm gelsin inşallah ilave bişey gelmez üstüne
Kalkınca 3 kuru erik
9.00 2 dil tb Ekm, yum peynir 4 zeytin salatalık maydonoz
13.30 fırında kıymalı patlıcan Yoğurt salata
18. 00 baharatlı yoğurt
Spor jillian level 1
Su 2 lt oldu, devamı gelir
Aynen canım.Bizim topik ögretmen doldu zuhal abla okumuşlari cekiyo kendine
Aynen cnm bende oyle oldum ilk sene can ciger kuzu sarmasiydik sonra bi havalara girdiler okul muduru gibi
Bazen insanlari anlamiyorum ya sende 9 ayliksin bende neyine havalardasin demi
güzelmiş. ..ibretlik...
Canancım lütfen, tatlı artık bayramda kaldıMenum
05.00 yogurt mid3m kazindi da
sabah 7 30 1 yum haslama 3 dilim ekmek domates
oglen 13.00iki tane ev yapımı baklava .o yüzden oglen yemedim artık.
akşam 1 dlm ekmek börülce yemegi .yoğurt
bol su ictim ama olcmedim.
Tatlidan nasil vazgecicxem bilmiyorum.
Pirinç lapasını tüm gün yapman lazımPilavi evdekiler icin yaptim yogurtla 2 3 kasik alirim dedim tabak doldurmiycam yani
Yada suan dusunuyorum pirinc lapasi yapip yogurtlami kapatsam bugunu yarin belki 73.5 falan olurum
ben de e bi ara pilini cikartyodum zirt pirt cikmiyim diye.Tartiyi komsuya vercektim baktim bayramda pek arti olmadim baristik vermedim ayrilamadik bugun 4.-5 kere cikmisimdir tepesine hafiflesemde oda rahatlasa bende
Tatlıcım gün içindeki kilon senin gerçek kilon değil sadece moralin bozulurTartiyi komsuya vercektim baktim bayramda pek arti olmadim baristik vermedim ayrilamadik bugun 4.-5 kere cikmisimdir tepesine hafiflesemde oda rahatlasa bende
Ben bazen akşam yemeği yerine baharatlı yoğurt yiyom cnm haftada 2 gün yapılırsa iyi olur ben çok faydasını gördümMaşallah yaaaa super menu.
baharatli yoğurt nasil Birsey.
Aynen canım.
güzelmiş. ..ibretlik...