- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Biliyorum ama tutamiyorum kendimi sanami yollasam abla omrumun sonuna kadar tartilamam zaten.Tatlıcım gün içindeki kilon senin gerçek kilon değil sadece moralin bozulur
Ben sadece sabah kalkınca tartılırım su bile içsem tartılmam
Düne göre daha iyi sayılır cnmHerkese iyi aksamlar arkadaslar.ben bugun yazdiklarinizin tamamini okudum fakat bebegimin dis sancilari cvp yazmama musade etmedi.SABAH ceyrekten daha az ekmek, 1 kk peynir 1 has.yumurta, domates salatalik.OGLE ev yapimi 1 tane kucuk puaca, 2 sekerli cay.ARA 5-6 dilim karpuz.AKSAM 6-7 zeytin, ceyrekten daha az ekmek salata.
30 dk bebisimle yurudum 200 ip atladim 20 ser sayiyla karin bbasen hareketleri calistim 3 lt su ictim. Zuhal abla (herkes abla diyoo bende dicem)menum sence bu kkez daha mi iyi ne :) bu arada k.ekmegim olmadigindan beyaz ekmek yedim yarin alicam insallah.
Tatlım biliyorum hemen vazgeçmek zor ama çaylara şeker atmıyoz. Boşuna gereksiz zararlı kalori almış oluyorsunHerkese iyi aksamlar arkadaslar.ben bugun yazdiklarinizin tamamini okudum fakat bebegimin dis sancilari cvp yazmama musade etmedi.SABAH ceyrekten daha az ekmek, 1 kk peynir 1 has.yumurta, domates salatalik.OGLE ev yapimi 1 tane kucuk puaca, 2 sekerli cay.ARA 5-6 dilim karpuz.AKSAM 6-7 zeytin, ceyrekten daha az ekmek salata.
30 dk bebisimle yurudum 200 ip atladim 20 ser sayiyla karin bbasen hareketleri calistim 3 lt su ictim. Zuhal abla (herkes abla diyoo bende dicem)menum sence bu kkez daha mi iyi ne :) bu arada k.ekmegim olmadigindan beyaz ekmek yedim yarin alicam insallah.
Düne göre daha iyi sayılır cnm
Ama her öğün ekmek yemişin biliyom yemek sorunun var var ama sebze et yemeye çalış
Suyun sporun güzel tatlım
Aslinda sabah ogle aksam birer bardak iciyorum. Diyetisyenim baktiki ben cayi birakiyorum 6k.sekeri gecme dedi bende oyle yapiyorum.ama haftadan haftayada azaltmam lazim.Tatlım biliyorum hemen vazgeçmek zor ama çaylara şeker atmıyoz. Boşuna gereksiz zararlı kalori almış oluyorsun
Eminim cnm yavaş yavaş oturacakDah
Daha iyi olacak :)
Tek siyah çaymı içiyon bitki çayıda içiyomusunAslinda sabah ogle aksam birer bardak iciyorum. Diyetisyenim baktiki ben cayi birakiyorum 6k.sekeri gecme dedi bende oyle yapiyorum.ama haftadan haftayada azaltmam lazim.
Cnm aynen cay icin sekeri birakmak zor ama alisinca muthis bisey sekerlinin tadina bakinca ben bunu yillarca nasil ictim dicektin ben ogluma bile yarim atiyom arada istiyince cay .almasin tadini diyeHerkese iyi aksamlar arkadaslar.ben bugun yazdiklarinizin tamamini okudum fakat bebegimin dis sancilari cvp yazmama musade etmedi.SABAH ceyrekten daha az ekmek, 1 kk peynir 1 has.yumurta, domates salatalik.OGLE ev yapimi 1 tane kucuk puaca, 2 sekerli cay.ARA 5-6 dilim karpuz.AKSAM 6-7 zeytin, ceyrekten daha az ekmek salata.
Yesil cay iciyorum ara araTek siyah çaymı içiyon bitki çayıda içiyomusun
Halâ diyetisyene gidiyormusunEmxirmeden once her ssabah misir puskul cayi iciyodum diyetisyenim demidti ama simdi icmememi soyledi bebektr bagisiklik tembelligi yapsbilirmis
tmm.dikkat edecegim.zuhal abla.Canancım lütfen, tatlı artık bayramda kaldı
Yedikçe daha çok yiyesi gelir
Vücudunun tatlıyı unutmasına izin vermiyorsun
1 dil baklava 3 dil ekmek değerinde öyle hesap et
Bugün ne kadar ekmek yemiş oldun
Çok kilolu biri için sabah 3 dil ekmek olabilir ama senin için fazla en fazla 2 dil olmalı
Inşallah tatlımtmm.dikkat edecegim.zuhal abla.
Iyi yapmisin cnm bencede yatarken birkac hareket yapmaya calis.kalp atisin hizlansin uyurkende fayda eder spordan sonra bir kac saat etkisi surermisya.bnm fikrim bunla ilgili arastirma varmi bilmiyorum15 dakkalik leslie yaptim kizlar.yorgunum ama huzurluyum .yapabili r sem bi sabah bi aksam 1 millik leslie yapıcam Inşallah. Hic olmazsa aksamlari cocuk uyuyunca.
Adasim senin profilde foton yokmu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?