• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim
Yulaf ezmesi en iyi seçim sütle yoğurtla süper olur
Hem wc içinde etkili

Yulaf ezmeside kuru biseymis ben ezme diyinc3 çemen tarzı bisey dusundum netten baktim yenebilme cesitlerine denerim bakalim belki meyveli guzel olur yogurt yada sutle
Tatlım yoğurtla içine meyve yada meyvekurusu koyarsan ana öğün bile olur çok tutar
Yulaflı bisürüde faydası var

K yı falanda denedim abla sadece karısık meyveli olan hosuma gidiyo okulda yemeye alistim keyif icin yiyom bazen :-)

Hemde ben adam gibi 1 paket yiyip ana ögun yapmiyorum acikinca kucuk kase ara ogun yapiyom :-) :-) sabah muzikle dokturdum dans ettim haydi spor saati geldi evi supurup ziplim bari dun 600 yaptim bugun kac olcak

Kızlar mutlaka biliyosunuzdur kefirde çok faydalı mutlaka tüketmeye çalışın

Hemde ben adam gibi 1 paket yiyip ana ögun yapmiyorum acikinca kucuk kase ara ogun yapiyom :-) :-) sabah muzikle dokturdum dans ettim haydi spor saati geldi evi supurup ziplim bari dun 600 yaptim bugun kac olcak
Bende birazdan jilliana başlıcam
Kız sen bu kadar zıplıyonya hiç jillanda zorlanmazsın

Maşallah iyi yapıyon ben okadar dayanamam

Bu arada sabah kayisi bolsu
Kahvaltida 1 haş yumurta salatalik peynir yarim su bardagi sut ictim
Ara ogun nesfit 1 bayram cukolatasi bitter acı
Kutu bitene kadar cukolata hep olcak cocuklara dagitiyom cabuk tukensin diye :D

Bende birazdan jilliana başlıcam
Kız sen bu kadar zıplıyonya hiç jillanda zorlanmazsın

Maşallah iyi yapıyon ben okadar dayanamam
Abla ben daha zilli yi pilliyi bilmiyorum beleş internet bulursam bakcam videolarina bu arada ziplamayi ara vererek sabah aksam gun icinde tamamliyorum bence yatmadan once yapmak faydali uykuda daha cok enerji harcatir.super ama 400 tanede terliyom

Hadi bayyyy ben biraz kalori yakıp kas yapayım

Nihayet Bugünkü spor görevide tamam
Ben öyle çok çok yapamıyom bi çeşit yetiyor
Jillian level 1

Nihayet Bugünkü spor görevide tamam
Ben öyle çok çok yapamıyom bi çeşit yetiyor
Jillian level 1
Hadi gozun aydin
Abla ya bende renkli yazmayi seviyorum ayarlarda renk seciyosun ama yazarken olmuyo
Sende her yazdigindami renk seciyosun usenmiyomusun

Hadi gozun aydin
Abla ya bende renkli yazmayi seviyorum ayarlarda renk seciyosun ama yazarken olmuyo
Sende her yazdigindami renk seciyosun usenmiyomusun
Seni kıskançççç
Ben her seferde seçmiyom cnm
O rengi ayarladım kalıcı oldu
Herkesde oluyomu bilmiyorum yoksa sadece Pro üyelerdemi

Seni kıskançççç
Ben her seferde seçmiyom cnm
O rengi ayarladım kalıcı oldu
Herkesde oluyomu bilmiyorum yoksa sadece Pro üyelerdemi

Abla ask olsun yaw.buraya ilk geldigimdede kirmiziyla yaziyodum zaten ben okulda bile rekli takilirdim
Aynen forum ayarlarundan yaptim ama olmadi.:KK12::KK12::KK12:neyse sen farkli ol ben siyah kalim

Back