- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Teşekkür ederim canımcım ama daha bitmediMefkurem süper vermişsin tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımcım ama daha bitmediMefkurem süper vermişsin tebrik ederim
Yulaf ezmesi en iyi seçim sütle yoğurtla süper olurben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim
Tatlım yoğurtla içine meyve yada meyvekurusu koyarsan ana öğün bile olur çok tutarYulaf ezmeside kuru biseymis ben ezme diyinc3 çemen tarzı bisey dusundum netten baktim yenebilme cesitlerine denerim bakalim belki meyveli guzel olur yogurt yada sutle
K yı falanda denedim abla sadece karısık meyveli olan hosuma gidiyo okulda yemeye alistim keyif icin yiyom bazenYulaf ezmesi en iyi seçim sütle yoğurtla süper olur
Hem wc içinde etkili
Ben hep aynı kahvaltıyı yapmamak için bazen sabah yiyomK yı falanda denedim abla sadece karısık meyveli olan hosuma gidiyo okulda yemeye alistim keyif icin yiyom bazen
K yı falanda denedim abla sadece karısık meyveli olan hosuma gidiyo okulda yemeye alistim keyif icin yiyom bazen
Bende birazdan jilliana başlıcamHemde ben adam gibi 1 paket yiyip ana ögun yapmiyorum acikinca kucuk kase ara ogun yapiyom sabah muzikle dokturdum dans ettim haydi spor saati geldi evi supurup ziplim bari dun 600 yaptim bugun kac olcak
Abla ben daha zilli yi pilliyi bilmiyorum beleş internet bulursam bakcam videolarina bu arada ziplamayi ara vererek sabah aksam gun icinde tamamliyorum bence yatmadan once yapmak faydali uykuda daha cok enerji harcatir.super ama 400 tanede terliyomBende birazdan jilliana başlıcam
Kız sen bu kadar zıplıyonya hiç jillanda zorlanmazsın
Maşallah iyi yapıyon ben okadar dayanamam
Bu gidişle öyle olacak heraldeYakinda yuremeyi unutur heryere ziplaya zipalaya giderim heralde
benim de 2 tane varİstediğin gibi hitab edebilirsin cnm
Ben Köln yakınlarında oturuyom
Burdakilerin çoğunun hep 1 çocuğu var tek benim 3 tane heralde
İzledim cnmMefkurem beni izlemeye alırsan fotolarını görmek isterim
Hadi gozun aydinNihayet Bugünkü spor görevide tamam
Ben öyle çok çok yapamıyom bi çeşit yetiyor
Jillian level 1
Seni kıskanççççHadi gozun aydin
Abla ya bende renkli yazmayi seviyorum ayarlarda renk seciyosun ama yazarken olmuyo
Sende her yazdigindami renk seciyosun usenmiyomusun
Seni kıskançççç
Ben her seferde seçmiyom cnm
O rengi ayarladım kalıcı oldu
Herkesde oluyomu bilmiyorum yoksa sadece Pro üyelerdemi