İstediğin gibi hitab edebilirsin cnmmemnun oldum zuhal abla size abla dedim bir sakıncası yoktur umarım demek gurbettesiniz benimde Teyzem orada Frankfurt da yaşıyor Teyzem ve oğulları Allah yardımcınız olsun evlatlarinizida Allah bagislasin bende izmirde yaşıyorum bir oğlum var 2010 haziran doğumlu ismi kuzey
Sen yabancilamamissin benimsemissin oralari demekkiİstediğin gibi hitab edebilirsin cnm
Ben Köln yakınlarında oturuyom
Burdakilerin çoğunun hep 1 çocuğu var tek benim 3 tane heralde
SIVI DETOKSU YAPICAM SÜTLE 1,5 LT SÜTÜ KAYNATIP İÇİNE YEŞİL ÇAY ATIP DEMLİCEM GÜN BOYU TÜKETCEM. YANINDA BOL SU TABİDuraklama olunca 1-2 günlük detokslar yapılabilir. Sen hangisini yapıcan
amin ozlem.ben de ramazandan önce zorla icine girip de hic r a hat edemediim bir pantolon etek vardi.onu giydim bayramda rahat rahat. Cok mutlu oldum çok. Hemen buradakilere mesaj yazmak istedim hatta firsat olmmamişti.motivasyon icin herkese teşekkürler.Kizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
Sen haaa bana haaa
Hadi bakalım özlem hanım görüşicezzzz
Bende 2 kisiyi gordum sadece yanliz degilsinARKADAŞLAR BEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇMİŞİ OKUDUM AMA FOTO GÖREMEDİM ARANIZDA ÖNCESİ SONRASI YAPAN VARSA GÖRMEK İSTERİM FOTOLARINI
Yok kız abartma sende o kadar fazla değilsinSaka yapiyom abla senle yarisabilmem icin su sirklerde 2 metre sopayla yuruyolarya ondan almam lazim uzun ve zayif gorunmek icin
Boyun uzun suan benden kilon fazla ama en az 10 kilo daha zayif duruyosun benden
Tatlım sen kendi iradenle bunu başarıyon bide hedefe ulaşınca asıl o zaman mutluluktan uçacazamin ozlem.ben de ramazandan önce zorla icine girip de hic r a hat edemediim bir pantolon etek vardi.onu giydim bayramda rahat rahat. Cok mutlu oldum çok. Hemen buradakilere mesaj yazmak istedim hatta firsat olmmamişti.motivasyon icin herkese teşekkürler.
Tatlım benim daha hedefe var bi 15 Kilo daha ama görmek istersen benim profilimden albüme bakabilirsinARKADAŞLAR BEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇMİŞİ OKUDUM AMA FOTO GÖREMEDİM ARANIZDA ÖNCESİ SONRASI YAPAN VARSA GÖRMEK İSTERİM FOTOLARINI
Seni de duyan bu kadın manken gibi mi oldu sanırBende 2 kisiyi gordum sadece yanliz degilsin
Birbizimizi takip edip profildeki albumlerden bakiyoz cnm en azindan ben oyle dusunuyorum diger arkadaslari bilmiyorum.
Zuhal ablayi gor yeter ucarsin sonra
Ahh tatlım kolay işmi var, sorunsuz iş yerimi varsağol ablam çocuk toparlandı şükür ben de toparlanmıştım ki dün akşam işyerinde amirlerimizden biriyle sıkıntı yaşadık biraz stresli konuşmalar oldu ondan sonra ben moralsizleştim gece çocuk da huysuzlaşınca kötü oldum ama şu an çok iyiyim ilginiz sayesinde
He iyi rakip olcaz demek istiyon galiba
Cnm bayramda arti olmim diye patates diyeti agirlikli beslendim ya hemen kabizlik yapiyo zaten hep oyle sorunum oldu ama sebep belli 2 gunde 1 bardak su icmessem ne olcak
Kayisiyida esim alistirdi sabah sigara alti kayisi yedi 2 kere sabah ye ustune su ic nasil calisir dedi.bende oyle basladim 4 gundur zayiflamayada faydasi oluyo cok
amiiin canım hepimizeKizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederimGecen gun marketten nesfit alcaktim baska markalar vardi yok ondn istemiyorum dedim tam cikicaktim ben onlardan yedim hic veremedim dedi.ben tenefuste sabah okulda yiyodum tost hamburgerden iyidir dedim.
Adam demesinmi sey ben ama o bir kaseyle doymuyodum 1 paketi yiyom bir oturmaya
Bana iyi geldi okadar yersen tabi fayda etmez dedim
ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim
hım süper fikirmişş evet adaş rakibenim
amiiin canım hepimize
ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim
Adamınkide iyiymiş bi paketi yiyip kilomu verecekmişGecen gun marketten nesfit alcaktim baska markalar vardi yok ondn istemiyorum dedim tam cikicaktim ben onlardan yedim hic veremedim dedi.ben tenefuste sabah okulda yiyodum tost hamburgerden iyidir dedim.
Adam demesinmi sey ben ama o bir kaseyle doymuyodum 1 paketi yiyom bir oturmaya
Bana iyi geldi okadar yersen tabi fayda etmez dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?