💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İstediğin gibi hitab edebilirsin cnm
Ben Köln yakınlarında oturuyom

Burdakilerin çoğunun hep 1 çocuğu var tek benim 3 tane heralde

Kizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
amin ozlem.ben de ramazandan önce zorla icine girip de hic r a hat edemediim bir pantolon etek vardi.onu giydim bayramda rahat rahat. Cok mutlu oldum çok. Hemen buradakilere mesaj yazmak istedim hatta firsat olmmamişti.motivasyon icin herkese teşekkürler.

Sen haaa bana haaa
Hadi bakalım özlem hanım görüşicezzzz

Saka yapiyom abla senle yarisabilmem icin su sirklerde 2 metre sopayla yuruyolarya ondan almam lazim uzun ve zayif gorunmek icin
Boyun uzun suan benden kilon fazla ama en az 10 kilo daha zayif duruyosun benden

ARKADAŞLAR BEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇMİŞİ OKUDUM AMA FOTO GÖREMEDİM ARANIZDA ÖNCESİ SONRASI YAPAN VARSA GÖRMEK İSTERİM FOTOLARINI
Bende 2 kisiyi gordum sadece yanliz degilsin
Birbizimizi takip edip profildeki albumlerden bakiyoz cnm en azindan ben oyle dusunuyorum diger arkadaslari bilmiyorum.
Zuhal ablayi gor yeter ucarsin sonra

Saka yapiyom abla senle yarisabilmem icin su sirklerde 2 metre sopayla yuruyolarya ondan almam lazim uzun ve zayif gorunmek icin
Boyun uzun suan benden kilon fazla ama en az 10 kilo daha zayif duruyosun benden
Yok kız abartma sende o kadar fazla değilsin
Kilo azaldıkça verilen bi kaç Kilo bile çok belli ediyor
Baksana bende kaplumbağaya döndüm

Tatlım sen kendi iradenle bunu başarıyon bide hedefe ulaşınca asıl o zaman mutluluktan uçacaz
Ben kendi adıma çok kendini beğenmiş olacam burnum hep havada olur heralde

ARKADAŞLAR BEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA GEÇMİŞİ OKUDUM AMA FOTO GÖREMEDİM ARANIZDA ÖNCESİ SONRASI YAPAN VARSA GÖRMEK İSTERİM FOTOLARINI
Tatlım benim daha hedefe var bi 15 Kilo daha ama görmek istersen benim profilimden albüme bakabilirsin
Seni izlemeye alıyom seninde beni izlemen igerekiyor

Bende 2 kisiyi gordum sadece yanliz degilsin
Birbizimizi takip edip profildeki albumlerden bakiyoz cnm en azindan ben oyle dusunuyorum diger arkadaslari bilmiyorum.
Zuhal ablayi gor yeter ucarsin sonra
Seni de duyan bu kadın manken gibi mi oldu sanır
Ne güzel 80 lik manken

Ahh tatlım kolay işmi var, sorunsuz iş yerimi var
Arada olur bazen boşver takma kafana
Seni üzmelerine izin verme sen işini yap gerisi fasofiso

hım süper fikirmişş evet adaş rakibenim

Kizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
amiiin canım hepimize

Gecen gun marketten nesfit alcaktim baska markalar vardi yok ondn istemiyorum dedim tam cikicaktim ben onlardan yedim hic veremedim dedi.ben tenefuste sabah okulda yiyodum tost hamburgerden iyidir dedim.
Adam demesinmi sey ben ama o bir kaseyle doymuyodum 1 paketi yiyom bir oturmaya
Bana iyi geldi okadar yersen tabi fayda etmez dedim

ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim

ben organik yulaf ezmesi yiyorum canm içinede kayısı kurusu doğruyorum tatlandırsın die kalorisi daha düşük ve daha faydalı tavsiye ederim

Cnm ben dukan diyeti yapmistim daha once yulaf kepegi yiyodum hergun agzima kasikla atip ustun3 suyla yutuyodum hic hoslasmadim tadindan ama sonra krep falan biseylere katinca hosuma gitti.yulaf ezmesi nasil bilmiyorum tadi kotumu onun gibi

Yulaf ezmeside kuru biseymis ben ezme diyinc3 çemen tarzı bisey dusundum netten baktim yenebilme cesitlerine denerim bakalim belki meyveli guzel olur yogurt yada sutle

Adamınkide iyiymiş bi paketi yiyip kilomu verecekmiş
Ama nesfit çok kalorili değilmi hem fazla tok tutmuyor
Ben arada tambuğday konfleksler var onlardan yiyom içine meyve kurusu biraz badem koyuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…