- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Cnm seninki kiloysa bizimki ney bilemedim simdibuda şu anki görüntüm öğleden sonra görüşürüz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm seninki kiloysa bizimki ney bilemedim simdibuda şu anki görüntüm öğleden sonra görüşürüz kızlar
memnun oldum zuhal abla size abla dedim bir sakıncası yoktur umarım demek gurbettesiniz benimde Teyzem orada Frankfurt da yaşıyor Teyzem ve oğulları Allah yardımcınız olsun evlatlarinizida Allah bagislasin bende izmirde yaşıyorum bir oğlum var 2010 haziran doğumlu ismi kuzeyBen Zühal cnm 44 yaşındayım almanyada oturuyom 3 çocuğum var
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Özlem memnun oldum yaş harika baya genc anne olmussun Allah bagislasin paşayi da kilo kaç?Yanlis yolladim gene ya
Ben 25 yillak ozlem 5.5 yasinda oglum var istanbulda yasiyorum rakip tanimiyorum (zuhal ablaya)
Hasta mi canim.neden huysuzlandı.yasi kac.Günaydıııın kötü bir gün başladı
dün pek uyuyamadım oğlan uyutmadı sinirlendirdi gece gece bir sürü bağrış çağrış sabah kalk işe gel çok yorgunum
kahvaltı da yapamadım evde
işyerinde küçücük bir simit kaşar 6 zeytin yedim
cesaret edemedim bırakmaya.zaten tam olarak da yerim yoktu.daha erken biter diye düşünüyorum nişan pazara.elbise istiyordum ama malum butun fazlaliklar ortaya cikiyor.bi pantolon ustune koyu mavi bir tunik aldim.fena degil Iste.keske kilo verseydim dusundum alisveris yaparken her tombik gibi.bebegim 10 aaylik.her ay 1 kilo verseydim keske ahh.5 kilo verdim ger c i ama..nişanı mi ertelesekKolay gelsin cananım, çocuğu bırakacak kimse yokmuydu
Nişan ne zaman elbise buldunmu
Bugun itibariyle 74.2 ciktimÖzlem memnun oldum yaş harika baya genc anne olmussun Allah bagislasin paşayi da kilo kaç?
Hadi Özlemim sende toparla kendini biliyorum çocuk hasta aklın evde ama elinden geleni yapıyon zaten. Sen kendini parçalasanda bikaç gün sürecek bu hastalık
Biraz kendine telkin yap... Ben güzelim çok iyiyim çok mutluyum falan diye...
Bende sporumu yaptim ama calisiyodur o sabah uyaninca kayisi ve bolsu dehset faydasini gordum abla
ohuu isimler aynı kilolar da aynı vallaBugun itibariyle 74.2 ciktim
Boydan kaybediyorum yoksa daha zayif gorunutumde ya
Hasta mi canim.neden huysuzlandı.yasi kac.
3 yaş 4 aylık canım
He iyi rakip olcaz demek istiyon galibasağol ablam çocuk toparlandı şükür ben de toparlanmıştım ki dün akşam işyerinde amirlerimizden biriyle sıkıntı yaşadık biraz stresli konuşmalar oldu ondan sonra ben moralsizleştim gece çocuk da huysuzlaşınca kötü oldum ama şu an çok iyiyim ilginiz sayesinde
kız adaşım kabızlık mı var benim de var yahu şekerli şeyler yersem wc deyim yemezsem tıkanıp kalıyom nerdeyse
ohuu isimler aynı kilolar da aynı valla
buna yürekten kalpten bağıra bağıra amin diyorumKizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
Merhaba emel memnun oldum bebeğini Allah bagislasin merak etme biraz gayretle sende verirsin bebeğin küçük ayaklansin arkasından koşarak dahada verirsin sen yeterki yemeğe dikkat etMerhaba duygu ben emel 29 yasindayim kayseride yasiyorum 7 aylik bir oglum var 4 yil oldu evleneli.foruma geleli bi kacgun oldu.ayrica 92 kg yim.hamileliktw kilo verip sonrasinda alanlardanim :)
en kisa surede aynada görünmek istediğin kiloya gelirsin insallahBugun itibariyle 74.2 ciktim
Boydan kaybediyorum yoksa daha zayif gorunutumde ya
Merhaba emel memnun oldum bebeğini Allah bagislasin merak etme biraz gayretle sende verirsin bebeğin küçük ayaklansin arkasından koşarak dahada verirsin sen yeterki yemeğe dikkat et
Duraklama olunca 1-2 günlük detokslar yapılabilir. Sen hangisini yapıcanYARINDAN İTİBAREN 2 GÜN BOYUNCA DETOKS YAPIYORUM KIZLAR BELLİ Bİ MİKTAR KİLO VERİLİP VÜCUT DURAKLAMAYA GİRİNCE LAZIM Bİ SEFER DAHA YAPMIŞTIM VÜCUT TETİKLENMİŞTİ HEMEN.
Ne güzel dua bu şekercimKizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
Sen haaa bana haaaYanlis yolladim gene ya
Ben 25 yillak ozlem 5.5 yasinda oglum var istanbulda yasiyorum rakip tanimiyorum (zuhal ablaya)