• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben genelde öyle yapıyorum yemekten 2 saat sonra o zaman böyle yapmaya devam Oruçlar da 20 dk yaptım normal günde en az 35 dk, rekorum 1.5 saat ama sabit 45 dk yaparsam içim rahat oluyor bugün mekik programınada başlıyorum 1 aylık program geçen sefer yaptığım da çok etkisini gördüm dediğim gibi seviyorum spor yapmayı
Belki senin spor sevdan banada bulaşır güzelim ben çok tembelim arkadan itelenmem lazım

cümleten hoşbulduk diyor verdiğiniz moral için ayrıca teş ediorum.
bende kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 5 yaşında bi tospam var Allah bağışlarsa..
58 kg evlendim. 63 kg hamile kaldım. 83 kg doğuma gittim.
4 senede alma verme derken diyete başladım 75 kg. ilk zamanlar hergün sonraları haftada en az 3 gün spor yaparak 65 e kadar düştüm. hedefim 58.
düzenli eliptik biisklet yapıyorum 45 dk
her 15 dk da bi ara verip 100 adet ip atlıyorum
eliptiğin sonundada 100 adet mekik çekiorum

yediklerime gelince bugünü yazim
kahvaltı 2 ince dilim ekmek
3 zeytin
1 kk beyaz peynir

ara
1 fincan şekersiz bitki çayı

öğlen
1 kase ezogelin
2 köfte büyüklüğünde antrikot
1 çorba kş patates püresi

bundan sonrası toplam yazim ara öğün bitkiçayı,süt, salatalık ve kavun akşam yemektede 1 kase çorba 1 kase yoğurt olacak.

toplam alınacak kalori 850 sporla harcanacak olan kalori 540

bende kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 5 yaşında bi tospam var Allah bağışlarsa..
4 senede alma verme derken diyete başladım 75 kg. ilk zamanlar hergün sonraları haftada en az 3 gün spor yaparak 65 e kadar düştüm. hedefim 58.

3 zeytin
1 kk beyaz peynir

ara

öğlen
1 kase ezogelin

bundan sonrası toplam yazim ara öğün bitkiçayı,süt, salatalık ve kavun akşam yemektede 1 kase çorba 1 kase yoğurt olacak.

Ooo masallah sen arayi ogleyi bile yapmissin ben daha oglumla kahvalti etcem

3 zeytin
1 kk beyaz peynir

ara

öğlen
1 kase ezogelin

Maşallah bugün sporcu kızlarımız bastı burayı ne güzel
Senin zaten hedefine fazla kalmamış kısa zamanda halledersin
Menünde güzel tatlım. Miktarı az ama öğlen püre olmasada olurmuş

Sizlerin sporlarını görünce belki bende galeyana gelirim

Ooo masallah sen arayi ogleyi bile yapmissin ben daha oglumla kahvalti etcem
Ne diyim sana ben şimdi bu saatte kahvaltımı olur
En geç 9.30 bilemedin 10 da bitmiş olması lazım
Senin meto uyuyor daha çalışmaya başlamadı

buda şu anki görüntüm öğleden sonra görüşürüz kızlar

Eklentiler

• 062.jpg
    062.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bide isimlerinizi söyleseniz
Nickler zoruma gidiyor öyle hitab edemiyom

Belki senin spor sevdan banada bulaşır güzelim ben çok tembelim arkadan itelenmem lazım
Ilk aleti aldığımda hevesimi almam sadece 30 dk sürdü baktım olmucak kendimi zorladım telefonuma güzel müzikler yükledim birde birseyler düşünmek sürenin hızlı ilerlemesini de yardımcı oldu bir haftada alıştım hatta yapmadığım da vicdan azabı duymaya başladım ve şunu da gördüm 35 dk eliptik benim aletde 200 kalori canım birsey cekerdi mesela ben cips çok severim ama spor yapınca direk paketin arkasına bakıyordum 35 dakikamin çöpe gidecegini gördüm ve vazgeçtim sırf ondan değil herseyden vazgectim baktım ki gittiğim misafirlik klasik 5 çayları davetler sadece tadına bakar olmuşum dedim gittiğin yol doğru buda sporla aşk yaşamama neden oldu yani ben spor yapıyorsa o gün sıfır kacamakla geciyor yeniden sporu merkezime oturtmam lazım aslında yazdıklarını şekilleniyor hersey
huzur +spor=saglikli beden

Bende öğle yemek işini halledeyim ki 3 gibi spor yapayim sonra akşam yemeği hazırlığı derken benim eşim erken 5.30 gibi evde 6 da akşam yemeği yeniliyor bizde :KK57:

Ilk aleti aldığımda hevesimi almam sadece 30 dk sürdü baktım olmucak kendimi zorladım telefonuma güzel müzikler yükledim birde birseyler düşünmek sürenin hızlı ilerlemesini de yardımcı oldu bir haftada alıştım hatta yapmadığım da vicdan azabı duymaya başladım ve şunu da gördüm 35 dk eliptik benim aletde 200 kalori canım birsey cekerdi mesela ben cips çok severim ama spor yapınca direk paketin arkasına bakıyordum 35 dakikamin çöpe gidecegini gördüm ve vazgeçtim sırf ondan değil herseyden vazgectim baktım ki gittiğim misafirlik klasik 5 çayları davetler sadece tadına bakar olmuşum dedim gittiğin yol doğru buda sporla aşk yaşamama neden oldu yani ben spor yapıyorsa o gün sıfır kacamakla geciyor yeniden sporu merkezime oturtmam lazım aslında yazdıklarını şekilleniyor hersey
huzur +spor=saglikli beden
Aslında sporun en büyük etkilerinden biri kaçamak yapmayı engelliyor
Sende doğru yoldasın güzelim aynen devam

Bende öğle yemek işini halledeyim ki 3 gibi spor yapayim sonra akşam yemeği hazırlığı derken benim eşim erken 5.30 gibi evde 6 da akşam yemeği yeniliyor bizde :KK57:
Seninki ballı kaymakmış güzelim koca bekleme derdin yok erkenden yemeğini yiyebiliyon

Bende öğle yemek işini halledeyim ki 3 gibi spor yapayim sonra akşam yemeği hazırlığı derken benim eşim erken 5.30 gibi evde 6 da akşam yemeği yeniliyor :KK57:

Ben 25 yillik özlem istanbulda yasiyorum 5.5 yas 1 oglum var rakip tanimiyorum (zuhal ablaya) :D :D

Back