💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben Zühal cnm 44 yaşındayım almanyada oturuyom 3 çocuğum var
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
memnun oldum zuhal abla size abla dedim bir sakıncası yoktur umarım demek gurbettesiniz benimde Teyzem orada Frankfurt da yaşıyor Teyzem ve oğulları Allah yardımcınız olsun evlatlarinizida Allah bagislasin bende izmirde yaşıyorum bir oğlum var 2010 haziran doğumlu ismi kuzey

Hasta mi canim.neden huysuzlandı.yasi kac.

["pokohontas, post: 41839817, member: 173622"]arkadaşlar merhaba. ben de size diyet maceramı anlatarak eğer izin verirseniz aranıza katılmak isterim.
diyete başlama : 1 şubat 2015-75 kg
18 haziran 2015-65 kg
ramazan boyunca 65-66 arası gittim geldim. yalnız dün akşam ve bu sabah yaşadığım şoku size anlatamam. 2 gün önce gün arasında tartıldım ne açtım ne tok wc yede çıkmamıştım. 66,5 geldim. dedim 66 yım heralde. fakat dün akşam 69 bu sabahta 68,6 gördüm dehşete düştüm moral motivasyon kalmadı. akıl alır gibi deil. imkan yok böyle bişeye ama 2 günde insan 2-3 kilo alamaz hemde diyet ve spor yaparken. haftada en az 4 sefer 45 dk eliptik bisiklet 200 ip atlama 100 mekik yapıyorum ve yediklerime de dikkat ediyorum. nedir yanlış olan yardım ve motivasyonlarınıza ihtiyacım var..[/QUOTE]
H osgeldin arkadasim.
bayramin etkisi olabilir mi acaba.malum tatlıikrami oluyor hep.
Kolay gelsin cananım, çocuğu bırakacak kimse yokmuydu
Nişan ne zaman elbise buldunmu
cesaret edemedim bırakmaya.zaten tam olarak da yerim yoktu.daha erken biter diye düşünüyorum nişan pazara.elbise istiyordum ama malum butun fazlaliklar ortaya cikiyor.bi pantolon ustune koyu mavi bir tunik aldim.fena degil Iste.keske kilo verseydim dusundum alisveris yaparken her tombik gibi.bebegim 10 aaylik.her ay 1 kilo verseydim keske ahh.5 kilo verdim ger c i ama..nişanı mi ertelesek

[="dunyadamisafir, post: 41840251, member: 692265"]Ay cnm ya burdaki herkesinde küçük cocugu var buyuyuncemi daha iyiler kücukkenmi bende bilmiyorum allah kolaylik versin.benimkide cok huysuzdu ama deydi suan cok uslu akilli bir oglum var.[/QUOTE]
ya masallah Ne guzel.
benimki usludur aslinda ama carsi pazar gezince saatlerce huysuzlandı.

sağol ablam çocuk toparlandı şükür ben de toparlanmıştım ki dün akşam işyerinde amirlerimizden biriyle sıkıntı yaşadık biraz stresli konuşmalar oldu ondan sonra ben moralsizleştim gece çocuk da huysuzlaşınca kötü oldum ama şu an çok iyiyim ilginiz sayesinde

Bende sporumu yaptim ama calisiyodur o sabah uyaninca kayisi ve bolsu dehset faydasini gordum abla

kız adaşım kabızlık mı var benim de var yahu şekerli şeyler yersem wc deyim yemezsem tıkanıp kalıyom nerdeyse

Bugun itibariyle 74.2 ciktim
Boydan kaybediyorum yoksa daha zayif gorunutumde ya
ohuu isimler aynı kilolar da aynı valla

Merhaba duygu ben emel 29 yasindayim kayseride yasiyorum 7 aylik bir oglum var 4 yil oldu evleneli.foruma geleli bi kacgun oldu.ayrica 92 kg yim.hamileliktw kilo verip sonrasinda alanlardanim :)

He iyi rakip olcaz demek istiyon galiba
Cnm bayramda arti olmim diye patates diyeti agirlikli beslendim ya hemen kabizlik yapiyo zaten hep oyle sorunum oldu ama sebep belli 2 gunde 1 bardak su icmessem ne olcak
Kayisiyida esim alistirdi sabah sigara alti kayisi yedi 2 kere sabah ye ustune su ic nasil calisir dedi.bende oyle basladim 4 gundur zayiflamayada faydasi oluyo cok

Kizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Allahim verdigin azim icin tesekkur ederim
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir

Kizlar kac gundur pantolon giymiyodum simdi denedim .gobek firlamadi dugme rahat kapandi
Burda zayiflamak ugruna parmaklarini calistiranlarida tıg gibi yap.cok zayifladim nasil kilo alayim acaba dedittir
buna yürekten kalpten bağıra bağıra amin diyorum

Merhaba duygu ben emel 29 yasindayim kayseride yasiyorum 7 aylik bir oglum var 4 yil oldu evleneli.foruma geleli bi kacgun oldu.ayrica 92 kg yim.hamileliktw kilo verip sonrasinda alanlardanim :)
Merhaba emel memnun oldum bebeğini Allah bagislasin merak etme biraz gayretle sende verirsin bebeğin küçük ayaklansin arkasından koşarak dahada verirsin sen yeterki yemeğe dikkat et

Merhaba emel memnun oldum bebeğini Allah bagislasin merak etme biraz gayretle sende verirsin bebeğin küçük ayaklansin arkasından koşarak dahada verirsin sen yeterki yemeğe dikkat et

Aminnm insallahh ozlemmm.

İyi dileklerin icin sagol duygu insallah olacak bu sefer. Hepimiz basaricaz.

YARINDAN İTİBAREN 2 GÜN BOYUNCA DETOKS YAPIYORUM KIZLAR BELLİ Bİ MİKTAR KİLO VERİLİP VÜCUT DURAKLAMAYA GİRİNCE LAZIM Bİ SEFER DAHA YAPMIŞTIM VÜCUT TETİKLENMİŞTİ HEMEN.

YARINDAN İTİBAREN 2 GÜN BOYUNCA DETOKS YAPIYORUM KIZLAR BELLİ Bİ MİKTAR KİLO VERİLİP VÜCUT DURAKLAMAYA GİRİNCE LAZIM Bİ SEFER DAHA YAPMIŞTIM VÜCUT TETİKLENMİŞTİ HEMEN.
Duraklama olunca 1-2 günlük detokslar yapılabilir. Sen hangisini yapıcan

Ne güzel dua bu şekercim
İnşallah hep beraber Aminnnn diyelim
Sen birazdaha ver şimdi dar olan kıyafetlerin nasıl bollaştığını görecen
Muhteşem bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…