• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben 31 yaşındayım 5 yasinda bir oglusum var kendimi bildim bileli çok yiyen ama kilo almayan zayıf bir bayandim tabi bunun sebebi çok hareketli olmam mis evlenince hareket alanimin azalması doğum kontrol hapı polikistik over hastalığı üstüne doğum yapmamla 53 kilodan 90 kiloya çıktım doğum sonrası 72 kilo kadar düştüm hemde bir şey yapmadan çok kısa bir sürede ama klasik o süt yapar şu cogaltir derken yeniden 85 kiloda buldum çok hırslı biriyim kendimede bakan biriyim 3 ayda çok sağlıklı beslenerek ve sporla 69 kiloyu ve devamında 65 kiloya kadar düştüm sonrasında annemin meme kanserine yakalanmasıyla çok zor bir döneme girdik oyleki yardım alacak duruma geldim duygusal açlık boy gösterdi yemekle sorunum yok ama birden kendimi aburcubur yerken buluyordum o an zaman duruyor beynim duruyordu taki yeme işlemi bitince ben naptin diyordum çok zor günler yaşadık güçlü durcam anneme güç vermek dıye içten içe tükendim sonuç olarak 81 kilo çıktım yeni yeni hersey yoluna girmeye başladı ramazanda 77 kg düştüm şimdi bu böyle devam etsin istiyorum yeniden kendime iyi bakmaya başladım benim kilo vermem biraz ağır adımlarla gidiyor çünkü polikistik over im ve metabolizmam yavaş çalışıyor ama yinede gayretliyim spor yapmayı severim evimde eliptik bisikletimde var elimden geleni yapip 64 kg dusmek istiyorum benim Hikayem böyle hanımlar

herkesin bir hikayesi var tatlım hoşgeldin aramıza başta zuhal abla olmak üzere hepimiz elimizden geldiğimizce destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ben de güne çok kötü başladım ama günü keyifli yaşamaya ve güzelliştirmeye çalışıyorum

herkesin bir hikayesi var tatlım hoşgeldin aramıza başta zuhal abla olmak üzere hepimiz elimizden geldiğimizce destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ben de güne çok kötü başladım ama günü keyifli yaşamaya ve güzelliştirmeye çalışıyorum
Hadi Özlemim sende toparla kendini biliyorum çocuk hasta aklın evde ama elinden geleni yapıyon zaten. Sen kendini parçalasanda bikaç gün sürecek bu hastalık
Biraz kendine telkin yap... Ben güzelim çok iyiyim çok mutluyum falan diye...

Çok doğru düşünüyorsun cnm
Benimde herzaman dediğim biz diyet yapmıyoz sağlıklı besleniyoruz
Sadece zararlı şeyleri yasak olduğu için değil istemediğimiz için yemiyoruz
Seninde bizlere çok enerji vereceğini düşünüyorum
Hoşgeldin sefageldin
Teşekkür ediyorum bende sizlerden o enerjiyi aldım inşallah herkez sağlıklı bir bedende olur gün gelir kilo yerine sadece hal hatır günlük rutin işler konuşulur duruma geliriz o güne kadar sağlıklı bir beyin sağlıklı bir beden için mücadele etme yolculuğuna hoşbuldum diyorum

Olurmu tatlişkom
Burdaki herkesin ne kadar dolu karakterler olduğunu zaten enerjinizden algılıyabiliyorum

Tesekkur ederiz ay aksam noldu biliyomusun esim isten geldi tam telefonu elime aldim tusa bastim teli istedi maca bakmak icin sayfayi ucundan gordu ney o dedi burayi bilmiyodu daha.bnmde masallah profile girmisim enson resimler acikti.basinca o geldi be bu dedi 1 tane site dedim bozuldu biraz bayan sitesi ya dedim bende erkek sitesine uye olcam dedi kizdi biraz :-) karistirdi seni buldu gece senle yazisiyozya :-) bu kim dedi zuhal abla dedim :-) bakti msjlari gorunce kizcak bisey bulamadi geri verdi

Kızlar evde eliptik bisikletim var günün hangi saati beden için verimli spor yapmak? birde aç karninami yoksa yemekten bir kaç saat sonramı uygun

Tesekkur ederiz ay aksam noldu biliyomusun esim isten geldi tam telefonu elime aldim tusa bastim teli istedi maca bakmak icin sayfayi ucundan gordu ney o dedi burayi bilmiyodu daha.bnmde masallah profile girmisim enson resimler acikti.basinca o geldi be bu dedi 1 tane site dedim bozuldu biraz bayan sitesi ya dedim bende erkek sitesine uye olcam dedi kizdi biraz :-) karistirdi seni buldu gece senle yazisiyozya :-) bu kim dedi zuhal abla dedim :-) bakti msjlari gorunce kizcak bisey bulamadi geri verdi
Bak şimdi ,kız niye saklı gizli iş yapıyon başta söyleseydinya
Neyse ucuz atlatmışın ama açık açık konuş tatlım ,zayıflamak için motivasyona ihtiyacım var de hatta sayfaları göster adamın aklında soru işareti kalmasın

Hoşbuldum,ozaman arkadasliginiza benden kocaman bir maşallah ,umarım gününü en kisa surede guzellestiren bi neden çıkar işin kolaylaşır

Bak şimdi ,kız niye saklı gizli iş yapıyon başta söyleseydinya
Neyse ucuz atlatmışın ama açık açık konuş tatlım ,zayıflamak için motivasyona ihtiyacım var de hatta sayfaları göster adamın aklında soru işareti kalmasın
Kiz dur kiskansin biraz bnm ki pek belli etmez tadini cikarayim azcik :-)

Ben 31 yaşındayım 5 yasinda bir oglusum var kendimi bildim bileli çok yiyen ama kilo almayan zayıf bir bayandim tabi bunun sebebi çok hareketli olmam mis evlenince hareket alanimin azalması doğum kontrol hapı polikistik over hastalığı üstüne doğum yapmamla 53 kilodan 90 kiloya çıktım doğum sonrası 72 kilo kadar düştüm hemde bir şey yapmadan çok kısa bir sürede ama klasik o süt yapar şu cogaltir derken yeniden 85 kiloda buldum çok hırslı biriyim kendimede bakan biriyim 3 ayda çok sağlıklı beslenerek ve sporla 69 kiloyu ve devamında 65 kiloya kadar düştüm sonrasında annemin meme kanserine yakalanmasıyla çok zor bir döneme girdik oyleki yardım alacak duruma geldim duygusal açlık boy gösterdi yemekle sorunum yok ama birden kendimi aburcubur yerken buluyordum o an zaman duruyor beynim duruyordu taki yeme işlemi bitince ben naptin diyordum çok zor günler yaşadık güçlü durcam anneme güç vermek dıye içten içe tükendim sonuç olarak 81 kilo çıktım yeni yeni hersey yoluna girmeye başladı ramazanda 77 kg düştüm şimdi bu böyle devam etsin istiyorum yeniden kendime iyi bakmaya başladım benim kilo vermem biraz ağır adımlarla gidiyor çünkü polikistik over im ve metabolizmam yavaş çalışıyor ama yinede gayretliyim spor yapmayı severim evimde eliptik bisikletimde var elimden geleni yapip 64 kg dusmek istiyorum benim Hikayem böyle hanımlar

Bence basarirsin baksana bir suru zorlugu asmissin bunu da hallederiz beraberce insallah.

Kızlar evde eliptik bisikletim var günün hangi saati beden için verimli spor yapmak? birde aç karninami yoksa yemekten bir kaç saat sonramı uygun
Bu konuda araştırmalar ve tartışmalar sürüyor cnm :KK48:
Kim aç karna kimi yemekten 2 saat sonra diyor

Ama benim mantığıma yatan aç karna insanın enerjisi kalmıyor vücut zayıf düşüyor en iyisi yemekten bi müddet sonra yapılması
Eliptik çok güzel bi seçim bütün vücudu çalıştırıyor. Ne kadar yapıyosun

Ama benim mantığıma yatan aç karna insanın enerjisi kalmıyor vücut zayıf düşüyor en iyisi yemekten bi müddet sonra yapılması
Ne mubarek insansin topik bereketlendi abla

Ben genelde öyle yapıyorum yemekten 2 saat sonra o zaman böyle yapmaya devam Oruçlar da 20 dk yaptım normal günde en az 35 dk, rekorum 1.5 saat ama sabit 45 dk yaparsam içim rahat oluyor bugün mekik programınada başlıyorum 1 aylık program geçen sefer yaptığım da çok etkisini gördüm dediğim gibi seviyorum spor yapmayı

Ne mubarek insansin topik bereketlendi abla
Töbe töbeee bu nerden çıktı kız
Anacım şişman milletiz işte derdimiz aynı
Ama kadınlarımız akıllanıyor kendilerine bakıyor
Ama aklımdan geçiyor heralde 40 yaş üstü kadınlar incecik hiç gelen yok :KK48:

Saka yapiyorum ya yok bakti ici rahattir burdan once biyere uye oldugumu gormediya sasirdi bakti rahatladi napim :-)
Aman iyi bari bende bi ohh çektim
Halbuki Benimkide biliyor ne yaptığımı hiç saklama huyum yoktur aç bak diyom
Ama elimde tlf görünce adam bi hoş oluyor gözleri dönüyor

Back