- 1 Nisan 2015
- 82
- 113
- 23
Ben 31 yaşındayım 5 yasinda bir oglusum var kendimi bildim bileli çok yiyen ama kilo almayan zayıf bir bayandim tabi bunun sebebi çok hareketli olmam mis evlenince hareket alanimin azalması doğum kontrol hapı polikistik over hastalığı üstüne doğum yapmamla 53 kilodan 90 kiloya çıktım doğum sonrası 72 kilo kadar düştüm hemde bir şey yapmadan çok kısa bir sürede ama klasik o süt yapar şu cogaltir derken yeniden 85 kiloda buldum çok hırslı biriyim kendimede bakan biriyim 3 ayda çok sağlıklı beslenerek ve sporla 69 kiloyu ve devamında 65 kiloya kadar düştüm sonrasında annemin meme kanserine yakalanmasıyla çok zor bir döneme girdik oyleki yardım alacak duruma geldim duygusal açlık boy gösterdi yemekle sorunum yok ama birden kendimi aburcubur yerken buluyordum o an zaman duruyor beynim duruyordu taki yeme işlemi bitince ben naptin diyordum çok zor günler yaşadık güçlü durcam anneme güç vermek dıye içten içe tükendim sonuç olarak 81 kilo çıktım yeni yeni hersey yoluna girmeye başladı ramazanda 77 kg düştüm şimdi bu böyle devam etsin istiyorum yeniden kendime iyi bakmaya başladım benim kilo vermem biraz ağır adımlarla gidiyor çünkü polikistik over im ve metabolizmam yavaş çalışıyor ama yinede gayretliyim spor yapmayı severim evimde eliptik bisikletimde var elimden geleni yapip 64 kg dusmek istiyorum benim Hikayem böyle hanımlar
herkesin bir hikayesi var tatlım hoşgeldin aramıza başta zuhal abla olmak üzere hepimiz elimizden geldiğimizce destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ben de güne çok kötü başladım ama günü keyifli yaşamaya ve güzelliştirmeye çalışıyorum