- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Hiim oda mantikti unutuyorum kayisi cayi alcaktim gene kaldi yateşekkür ederim canım deneyeyim. nette de 3 kayısıyı akşam bi bardak suya ısla sabah kayısıları ye suyunu da iç yazmışlar
Arkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?
Arkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?
Hoşgeldin canımmm :) Hep buraya uğra öyle güzel motive olursun kiii :)Arkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?
Valla sende tutmaya basla kendini, hic bakmam yetisiverirm sanaBayram için çok güzel menü
Maşallah nasıl tuttunuz kendinizi
Bi çürük elma ben varım heralde
Bendeersaba ve aksam tartılırım, duramam hiç.Tatlım bazılarını her gün tartılmak strese sokar moralini bozar eğer sende olmuyorsa sorun yok
İsterseniz bundan sonra pazartesileride bildirim yapalım, hafta sonu kaçamaklarını önlemek için ama listemiz için cumada devam ederiz
Ay ben komsuma vericem ve eve donecem mumkunatı yok. ÖlürümmmBuldum tartimi üst komsuma verim yalvarsamda vermesincumadan cumaya tartilirim
Hosgeldin tatlım umarım verirsin bizimle beraber.Arkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?
Spora birden yuklenmeyin ufak ufak baslayın, yoksa kaslar su tutar ve artı cıkarsınız moral bozuklgu olur.hosgeldın canım aramıza.. tabıkı katılabılırsn yarından ıtıbaren cok sıkı dıyete ve spora baslamayı dusunuyorrz ve haftalık tartılıp kılolarımızı yazıyoruz.. ıns sende cok ıyı sonuclar alıcaksındr burda bızımle beraber..
Bizde bi kaç yere daha uğradık bayramı bitirdikBizim herkes koyde komsular geldi sadece bayram oldugunu bilr unutuyorum evde takiliyorum bugun aman tatli borek derken 76 cikmistim zuhal abla aklim cikti bugun kahvaltidan sonra tartildim spor patates falan 74.9 oldum sukur.ay ip atlamak cok terletiyo valla adaşım sagolsun ipsiz atliyom zipliyom ama ben
Hoşgeldin cnmArkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?
Slm tatlımherkese merhabalarr.. bayadır yoktum dun dugunumz vardı kuzenımın.. oynadık zıpladık, yedıkelrımı hıc sormayın..yarından ıtıbaren cok daha sıkı bı programla devam edıcem.. bayadır ıhmal ettım burayı hepınızı cok ozledmm yarın stajımda baslıyo heyecanlyım yuruyerek gıdıp gelmeyı dusunuyorm bakalım.. spora da baslıcam en kısa zamanda yazılıcam salona.. yazdıklarnızı okudm.. madem oyle yarın degıl de haftya pazartesı kılo bıldırmı yapalım.. ama yarın olmasn hepınızı kocaman opuyorm ben yaptm albumumu sızlerı de gormek ıstıyorm merak edıyorm hepınzı.. hoscakalıınnn..
Sporla beraber çok güzel menüHoşgeldin canımmm :) Hep buraya uğra öyle güzel motive olursun kiii :)
---
Kızlar sabah biraz geç kalktım o yüzden kahvaltım oldu öğle yemeğisaat 12 gibi kahvaltı: Lorlu yumurta, 1 dilim tam yağlı doğal peynir, 1 orta boy salatalık , 3 dilim domates, 1 adet zeytin
Kahvaltı öğle yemeği olunca öğle niyetine başka birşey yemedim. Sütlü türk kahvesi + 1 tane dayanamayarak yediğim bayram şekeri :|
akşam ise: 1 tabak patlıcan tava, 1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Biraz öncede soda içtim, 1 saatlik leslie yapıp uğrayacağım :)
Valla bu gidişle herkes beni sollayıp geçecekValla sende tutmaya basla kendini, hic bakmam yetisiverirm sana
Bendeersaba ve aksam tartılırım, duramam hiç.
Ay ben komsuma vericem ve eve donecem mumkunatı yok. Ölürümmm
Hosgeldin tatlım umarım verirsin bizimle beraber.
Spora birden yuklenmeyin ufak ufak baslayın, yoksa kaslar su tutar ve artı cıkarsınız moral bozuklgu olur.
Sen sabah tartıl bakalım kaç kiloyla başlangıç yapıcanSabah ac karnima tartilip kg mi yazicam.yaz tatilimi kvlerde baska ilde geciriyoruz aile kalabalik gec kalkiliyo ogunler atliyo ama insallh yapabildigim kadar denicem.aksamda yediklerimizi yazicaz sanirim.
Ne yaptıysan anlamadım ama iyi yapmışın5K with a twist programini yapip geldim sicagin etkisiyle bayagi bogdu ama gene de iyi adim attim oturmaktan iyidir :)
Simdi de uzerine 1 baedak sade kahve icer midemi uykuya hazirlarim
Biraz kendinden bahsetsene cnm tanıyalım seniBaslayalim bakalim allah yardimcimiz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?