💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Arkadaslar herkese merhaba ben siteye yeni uye oldum ve kendime motive olabilecegim bir grup ariyordum ki bu grubu buldum.ben 2 sene once 102 kiloydum diyetisyene gittim ve 92 kgye dustum sonra hamile kaldim.yaklasik 7ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 92 kiloydum hamileligimin bitiminde ise 95 ile doguma girdim. Dogumdan iki hafta sonra 80 kg indim valla super olmustu.gel görki emzirirken cokkkk acikmaya basladim ve acikcasida yedim yaniii suan 91.6 kg yim.ama.tekrar kilo vermem lazimmm lutfen destek olur musunuz?

hosgeldın canım aramıza.. tabıkı katılabılırsn yarından ıtıbaren cok sıkı dıyete ve spora baslamayı dusunuyorrz ve haftalık tartılıp kılolarımızı yazıyoruz.. ıns sende cok ıyı sonuclar alıcaksındr burda bızımle beraber..

Hoşgeldin cnm inş olumlu sonućlar alirsin sende

herkese merhabalarr.. bayadır yoktum dun dugunumz vardı kuzenımın.. oynadık zıpladık, yedıkelrımı hıc sormayın.. yarından ıtıbaren cok daha sıkı bı programla devam edıcem.. bayadır ıhmal ettım burayı hepınızı cok ozledmm yarın stajımda baslıyo heyecanlyım yuruyerek gıdıp gelmeyı dusunuyorm bakalım.. spora da baslıcam en kısa zamanda yazılıcam salona.. yazdıklarnızı okudm.. madem oyle yarın degıl de haftya pazartesı kılo bıldırmı yapalım.. ama yarın olmasn hepınızı kocaman opuyorm ben yaptm albumumu sızlerı de gormek ıstıyorm merak edıyorm hepınzı.. hoscakalıınnn..

Hoşgeldin canımmm :) Hep buraya uğra öyle güzel motive olursun kiii :)

---
Kızlar sabah biraz geç kalktım o yüzden kahvaltım oldu öğle yemeği saat 12 gibi kahvaltı: Lorlu yumurta, 1 dilim tam yağlı doğal peynir, 1 orta boy salatalık , 3 dilim domates, 1 adet zeytin
Kahvaltı öğle yemeği olunca öğle niyetine başka birşey yemedim. Sütlü türk kahvesi + 1 tane dayanamayarak yediğim bayram şekeri :|
akşam ise: 1 tabak patlıcan tava, 1 yemek kaşığı bulgur pilavı
Biraz öncede soda içtim, 1 saatlik leslie yapıp uğrayacağım :)

Bayram için çok güzel menü
Maşallah nasıl tuttunuz kendinizi
Bi çürük elma ben varım heralde
Valla sende tutmaya basla kendini, hic bakmam yetisiverirm sana
Bendeersaba ve aksam tartılırım, duramam hiç.
Buldum tartimi üst komsuma verim yalvarsamda vermesin cumadan cumaya tartilirim
Ay ben komsuma vericem ve eve donecem mumkunatı yok. Ölürümmm
Hosgeldin tatlım umarım verirsin bizimle beraber.
Spora birden yuklenmeyin ufak ufak baslayın, yoksa kaslar su tutar ve artı cıkarsınız moral bozuklgu olur.

Sabah ac karnima tartilip kg mi yazicam.yaz tatilimi kvlerde baska ilde geciriyoruz aile kalabalik gec kalkiliyo ogunler atliyo ama insallh yapabildigim kadar denicem.aksamda yediklerimizi yazicaz sanirim.

Bizde bi kaç yere daha uğradık bayramı bitirdik

Bende kaç gündür tartılmadım yarın yüzleşecem tartıyla ama baya bi artı çıkacağıma eminim

Hoşgeldin cnm
Bizlerde aynı şey için çabalıyoruz burdada birbirimize destek olup hep beraber başarıcaz inşallah

Slm tatlım
Kızz düğünde ne giydin koyda görelim ,iyi döktürdün o zaman
Seni enerjinle beraber bekliyom bak staj deyip burayı ihmal etme

Sporla beraber çok güzel menü

Valla bu gidişle herkes beni sollayıp geçecek
Artık yarın sıkı yönetim başlıyo, kızlar beni kendime getirin bi

Sabah ac karnima tartilip kg mi yazicam.yaz tatilimi kvlerde baska ilde geciriyoruz aile kalabalik gec kalkiliyo ogunler atliyo ama insallh yapabildigim kadar denicem.aksamda yediklerimizi yazicaz sanirim.
Sen sabah tartıl bakalım kaç kiloyla başlangıç yapıcan
Başkasının evinde zor olur aslında istediklerini pişiremezsin yiyemezsin ama elinden geldiği kadar tatlı yağlı hamurişi yeme, normal yemeklerde sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…