• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben beden ölçülerimi nasıl alacagımmı bilmiyorum yani nereden ölçecegimi bilmiyorum
Cnm göğüs ölçünü, sırtından mezroyu dola göğsün ortasından ölç
Bel, beyin en ince yeri
Göbek, göbek deliğinin 4 parmak altından, göbeğinde en şiş yerinden
Bacak, Baldırının en kalın yeri
Kalça, poponun en şişko yerinden
Basen, poponun altı, önden bakınca yan taraflardaki şişko yerden
Heralde anlatabildim

yine ben :KK54: menümü yazıyorum
sabah:biberli yumurta (bi tane haşlama degil) domates salatalık 8-9 tane zeytin.
akşam:bi kase cacık, sebzeli bulgur plavı orta boy tabak ama çok dolu deil.(şimdi yedim çünkü dışarı çıkacagım çarşıda acıkıp abur cubur yadda ewe geç gelip yemek istemediğim için.)
Menün güzel cnm
Doğrusunu yapmışın, biyere giderken yemek yiyip gitmek en iyisi

Çikan sonuç ne bardakmi 24 cikti bnm :-)
Bu arada maşallah sana zuhal abla herkese yetisip cvp yaziyosun mutlu ediyosun
Tatlım eğer bu sayfayı açtıysam sorumluluğumuda bilmem lazım
Bizim tek ihtiyacımız motivasyon. Bunuda burda çok paylaşım yapıp birbirimize destek olarak sağlıyabiliriz

Hosbuldum:)))) aslinda is yerinde millet birbirine hatta hatirlatiyor :) su icelim arkadaslar fln diye. Sise önümde ama benim gözüm görmüyor. Sunu yapim icerim bunu yapim suyu doldururum derken o sise ya bos yada bi kac yudumluk icilmis sekilde kaliyor masamda:/
Eğer Kilo vermek istiyorsan biran önce su içmeye başla
Daha bugün bi başarı hikayesi okudum. Kız fazla yemediği halde Kilo veremiyomuş ne zaman suya başlamış sonrasında vermeyede başlamış

Bendede misafirler vardi sofrayi toplarken 1 borek yedim kucuk of ya yarin söz elimi surmicem su yiyecekler bi bitseydi kalorili

Tatlım eğer bu sayfayı açtıysam sorumluluğumuda bilmem lazım
Bizim tek ihtiyacımız motivasyon. Bunuda burda çok paylaşım yapıp birbirimize destek olarak sağlıyabiliriz

Doğru söylüyosun 1 kilo geri geldi valla yarin sadece patates yicem bol su bide
Abla ya herkes haftada bir tartiliyomus bendede tarrilma hastaligi var ya gıcık oluyorum napsam

Menümü yazıp çıkıyorum kızlar..
Sabah : 1 haş. yumurta+1 kk peynir+1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : 1 haş. yumurta+1 kaşık yoğurt+1salatalık
Akşam: 1 haşlanmış patates+1 yaprak kıvırcık+2-3 küçük dilim karpuz
Bayram için çok güzel menü
Maşallah nasıl tuttunuz kendinizi
Bi çürük elma ben varım heralde

Tatlım bazılarını her gün tartılmak strese sokar moralini bozar eğer sende olmuyorsa sorun yok
İsterseniz bundan sonra pazartesileride bildirim yapalım, hafta sonu kaçamaklarını önlemek için ama listemiz için cumada devam ederiz

Bu
Bendede misafirler vardi sofrayi toplarken 1 borek yedim kucuk of ya yarin söz elimi surmicem su yiyecekler bi bitseydi kalorili
haftasonunu iyi kötü atlatalım hem gözümüz hem karnımız doysun ama pazartesi den sonra sıfır kaçamak, başka kaçarımız yok

Tatlım bazılarını her gün tartılmak strese sokar moralini bozar eğer sende olmuyorsa sorun yok
İsterseniz bundan sonra pazartesileride bildirim yapalım, hafta sonu kaçamaklarını önlemek için ama listemiz için cumada devam ederiz

Buldum tartimi üst komsuma verim yalvarsamda vermesin :-) cumadan cumaya tartilirim

canim 3.5 yaşında. Nr kadar süre bekletince oluyor turşu.

benim küçük de bir aydır kreşe başladı ondan bu kadar hastalıklar. Ilac kullanmıyorum doğal şeyleri araştırıyorum işte cnm
Özlemcim geçmiş olsun dedim ama heralde görmedin

Akşam menüsünü de paylaşayım :) öğleden sonra - 1 tabak acılı menemen , sonrasında 1 kupa sütlü kahve
Akşama da ; 3 adet lorlu&kıymalı kabak dolma (1 kabak 2 bölüm)
Ara: 1 avuç fındık + 1 yuvarlak bitter çikolata
:KK9: :KK9: :KK9:

Benim kadar değilsindir heralde ,2 gündür kendimi aştım tamamen
Yarın ilk işim kendime yemek yapmak olacak yoksa acıkınca insan ne varsa ona saldırıyor

Aynen esim aksam yemeginde yok oglumu yedirip kendimde yemem gerekeni yiyip erkenden geçistiriyorum iyi oluyo.
Bu arada biz hala gece kusu abla gene yanliziZ :-)

Back