- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Geldim tatlımmmmmZuhal abla nerelerdesin bugun arattin kendini
Bugün öğleden sonra misafirler vardı sonrada bizim gitmemiz gereken yerler
Biraz önce geldik, bi geçmişe bakayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim tatlımmmmmZuhal abla nerelerdesin bugun arattin kendini
Cnm göğüs ölçünü, sırtından mezroyu dola göğsün ortasından ölçben beden ölçülerimi nasıl alacagımmı bilmiyorum yani nereden ölçecegimi bilmiyorum
Menün güzel cnmyine ben menümü yazıyorum
sabah:biberli yumurta (bi tane haşlama degil) domates salatalık 8-9 tane zeytin.
akşam:bi kase cacık, sebzeli bulgur plavı orta boy tabak ama çok dolu deil.(şimdi yedim çünkü dışarı çıkacagım çarşıda acıkıp abur cubur yadda ewe geç gelip yemek istemediğim için.)
Sen bi sürü iş yapmışın bide spor maşallahmerdivenleri yıkayıp pazara gidecegim mutfak alışverişini yapıp yürüyüşe gidecegim. akşam buralarda olurum inşallah.
Tatlım eğer bu sayfayı açtıysam sorumluluğumuda bilmem lazımÇikan sonuç ne bardakmi 24 cikti bnm
Bu arada maşallah sana zuhal abla herkese yetisip cvp yaziyosun mutlu ediyosun
Asıl az su içersen vücut su toplar hemde metobolizman yavaşlarBu görev bana cok zor geliyor ama denicem. Ozmnda vücudum ya cok su toplar beni tarti fazla gösterir ozmn??
Eğer Kilo vermek istiyorsan biran önce su içmeye başlaHosbuldum:)))) aslinda is yerinde millet birbirine hatta hatirlatiyor :) su icelim arkadaslar fln diye. Sise önümde ama benim gözüm görmüyor. Sunu yapim icerim bunu yapim suyu doldururum derken o sise ya bos yada bi kac yudumluk icilmis sekilde kaliyor masamda:/
Muskacım merhaba tatlımHoşgeldin aramıza vereceğin kilo çok az emin ol bi çırpıda verirsin. Asıl iş bizde..
Tatlım eğer bu sayfayı açtıysam sorumluluğumuda bilmem lazım
Bizim tek ihtiyacımız motivasyon. Bunuda burda çok paylaşım yapıp birbirimize destek olarak sağlıyabiliriz
Doğru söylüyosun 1 kilo geri geldi valla yarin sadece patates yicem bol su bide
Abla ya herkes haftada bir tartiliyomus bendede tarrilma hastaligi var ya gıcık oluyorum napsam
Bayram için çok güzel menüMenümü yazıp çıkıyorum kızlar..
Sabah : 1 haş. yumurta+1 kk peynir+1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : 1 haş. yumurta+1 kaşık yoğurt+1salatalık
Akşam: 1 haşlanmış patates+1 yaprak kıvırcık+2-3 küçük dilim karpuz
haftasonunu iyi kötü atlatalım hem gözümüz hem karnımız doysun ama pazartesi den sonra sıfır kaçamak, başka kaçarımız yokBendede misafirler vardi sofrayi toplarken 1 borek yedim kucuk of ya yarin söz elimi surmicem su yiyecekler bi bitseydi kalorili
Tatlım bazılarını her gün tartılmak strese sokar moralini bozar eğer sende olmuyorsa sorun yok
İsterseniz bundan sonra pazartesileride bildirim yapalım, hafta sonu kaçamaklarını önlemek için ama listemiz için cumada devam ederiz
Tatlım bu hafta bildirim yapmadın o yüzden haftaya yüzden ikiye bölünecekBayramda resmen rezil ettim yeme duzenini! Bi insan bu kadar mi tatli yer Zaten tatliya zaafim var Kiloma bakmaya korkuyorum
Bu arada herkesin bayrami kutlu olsun
Özlemcim geçmiş olsun dedim ama heralde görmedincanim 3.5 yaşında. Nr kadar süre bekletince oluyor turşu.
benim küçük de bir aydır kreşe başladı ondan bu kadar hastalıklar. Ilac kullanmıyorum doğal şeyleri araştırıyorum işte cnm
Bayram için çok güzel menü
Maşallah nasıl tuttunuz kendinizi
Bi çürük elma ben varım heralde
Akşam menüsünü de paylaşayım :) öğleden sonra - 1 tabak acılı menemen , sonrasında 1 kupa sütlü kahve
Akşama da ; 3 adet lorlu&kıymalı kabak dolma (1 kabak 2 bölüm)
Ara: 1 avuç fındık + 1 yuvarlak bitter çikolata
Benim kadar değilsindir heralde ,2 gündür kendimi aştım tamamenBende o çuruk elmanin diğer yarısi oluyorum galiba
Benim kadar değilsindir heralde ,2 gündür kendimi aştım tamamen
Yarın ilk işim kendime yemek yapmak olacak yoksa acıkınca insan ne varsa ona saldırıyor