💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Iyi geceler bende sabah erken kalkip nefsimi kandirabilirsem yuruyuse gitcem 500 de zipliycam inş bayram cezası

Aynen esim aksam yemeginde yok oglumu yedirip kendimde yemem gerekeni yiyip erkenden geçistiriyorum iyi oluyo.
Bu arada biz hala gece kusu abla gene yanliziZ
Çok iyi yapıyosun tatlım .Bende normalde 6 gibi en geç 7 de yerim akşam.zaten geç yatıncada guruldayan mideyle yatıyom iyi oluyor

Gelen hoş geldi sefa geldi
Millet bayramda gezmekten yorgun düşüp uyumuştur

Çok imreniyorum üzülünce yemeden içmeden kesilenlere, ben üzülsemde sevinsemde hep yiyen kısımdan oldum üzüldüysem unutmak için, mutluysam kutlamak için hep bir yeme telaşı içinde geçiyormuş günlerimiz..
Aynen zayıflıyacağım sene sonunda o kepi daha bir özgür ruhla atacağım! kepi atarken o yağlarıda atmış olmayı çooook istiyorum Valla gözüm çok yükseklerde değil (bana göre simdiki hedefimde yüksek ama neyse ) suan 44 beden giyiyorum söyle 40 bedene düşüp 38inde yandan yemişi olursam tamam o gün hepinize benden koccamannnnn bir salata kaç gündür sporu da aksattım hele bugün! yarın sabahtan başlayacağım tekrar, spor yapmazsam zor sıkılaşır toparlanırım benim kilomda
leslie ye başlamıstım ama 2 kere yaptım sonra iste kaynadı kaç gündür.. yarın sabahta başla
Bence çook iyi olur, aslında birde yediklerimizin fotoğrafını çekipte buraya hepsini birleştirip koysak mı kolaj yaparak ? En azından bu şekildi gittikçe porsiyonları düşürür, ne bilim yerken ki hatalarımızı düzeltiriz :)

Bende senin takımdayım cnm her türlü yemek için bahanem hazır
Bu ara biraz boşlasamda inşallah hep beraber nefsimizi terbiye edip içimizdeki canavarı öldürecez
Sende o kepini atarken iki mutluluğu birlikte yaşayacaksın .Her iki konudada başarmış olmanın hazzını yaşayacaksın

Diğerleride kabul ederse pazartesi bildirimlerine başlıyalım kendimizi kontrol altında tutalım

Resim konusunda isteyen yapabilir cnm
Ama benim için çok uğraşlı olur
Elimden geldiği kadar hertarafa yetişmeye çalışıyorum. İznimde yakında bitiyor takımda da belli bi paylaşım zorunluluğu var .Bide spor grubuna başlıyom pazartesi
Hepsi içinde zaman lazım

Amin!!! Mezuniyetimin iyi geçip hayata yeni bir başlangıç yaptığımda gerçekten herşeyimle yenilenmiş olmayı öyle çok istiyorum ki :) Açıkçası iş mülakatlarında bile artık 2 kişinin cv özellikleri aynıysa görünüşü daha iyi olan seçiliyor.. Allah var ailem iyi gen aktarmış öyle çirkin sayılmam en azından yüzüme bakınca çirkin şey demezsiniz ama kilo tüm olumsuzluğu iş başvurularında üzerine çekiyor
Ooo ablacım çok yoğunsun, böyle bir yoğunluktaki tempon maşallahın var!
Sen hiç uğraşma resimle falan ama yapmak isteyen olursa katılırım bende :)

Herkese gunaydiiiinnnnn
Bugunde acilis benden olsun
Sabah 2 kayisi ve 1 patates haslamasi yedim yaninda sekersiz cay
Bugun zuhal ablaya ve kendime soz verdim 0 kaçamak
Savunun tatlılar börekler ben geliyorum

Selamlar fıstıklarım

Herkese gunaydiiiinnnnn
Bugunde acilis benden olsun
Sabah 2 kayisi ve 1 patates haslamasi yedim yaninda sekersiz cay
Bugun zuhal ablaya ve kendime soz verdim 0 kaçamak
Savunun tatlılar börekler ben geliyorum
Hadi bakalım sözünü tutabilecenmi
Artık şu bayramı bitirelim. Midemiz yeterince bayram yaptı

Sen çabaladıktan sonra neden olmasın güzelim eminim başaracaksın

Ama sen böyle dedikten sonra ben seni merak etmemmi. Kızlar albümlerinizi yapında sizleri bi görelim

iyi olmaya çalışıyorum zuhal abla.
kabızlık problemi yaşıyorum ya
yürüyorum bol su tüketiyorum hareketsiz değilim sürekli katı şeylerde yemiyorum
ne yapıcam bilmiyorum
Tatlım nedense diyetteyken olabiliyor
Sabah kalkınca 1 -2 bar ılık su iç
2-3 tane kuru kaysı erik iyi olur zaten yazmışınız
Bazen aç karna 1 armut, kivi yiyebilirsin
Kahvaltını bunları yedikten yarım saat sonra yap

Sizin oralarda bayram bittimi
Gelen giden varmı daha
Bizim herkes koyde komsular geldi sadece bayram oldugunu bilr unutuyorum evde takiliyorum bugun aman tatli borek derken 76 cikmistim zuhal abla aklim cikti bugun kahvaltidan sonra tartildim spor patates falan 74.9 oldum sukur.ay ip atlamak cok terletiyo valla adaşım sagolsun ipsiz atliyom zipliyom ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…