- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Kilonu 0.33 le çarparsan içmen gereken su miktarını bulursun
Çikan sonuç ne bardakmi 24 cikti bnm
Bu arada maşallah sana zuhal abla herkese yetisip cvp yaziyosun mutlu ediyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilonu 0.33 le çarparsan içmen gereken su miktarını bulursun
2.5 litre canımÇikan sonuç ne bardakmi 24 cikti bnm
Bu arada maşallah sana zuhal abla herkese yetisip cvp yaziyosun mutlu ediyosun
2.5 litre canım
bende öyleydim ama bi aydır 1 litreye düştüğüm bi elin 4 parmagını geçmezTsk ederim su icmek guzelmis aslin
Cok komik ama bazen 2 gunde 1 bardak su bile icmemis olurdum ya sasiriyorum kendime.
Hic icemem aklima bile gelmezdi
bende öyleydim ama bi aydır 1 litreye düştüğüm bi elin 4 parmagını geçmez
Bu görev bana cok zor geliyor ama denicem. Ozmnda vücudum ya cok su toplar beni tarti fazla gösterir ozmn??Hatta 3 diyorlar canim,bu arada hosgelcin:))
Trlefonuna su hatirlaticisi ekle istersen daha rahat olur senin icin icmek istenilenofani. Ayarlayip sabah kalkma ve yatis saatini ayarlayip ona gore suyu boluyor gayet ise yarar bir yontem :)))
Bende 19,8 cikti bu kac bardak oluyor:S bu hesap isini anlamadimKilonu 0.33 le çarparsan içmen gereken su miktarını bulursun
Hosbuldum:)))) aslinda is yerinde millet birbirine hatta hatirlatiyor :) su icelim arkadaslar fln diye. Sise önümde ama benim gözüm görmüyor. Sunu yapim icerim bunu yapim suyu doldururum derken o sise ya bos yada bi kac yudumluk icilmis sekilde kaliyor masamda:/Hatta 3 diyorlar canim,bu arada hosgelcin:))
Trlefonuna su hatirlaticisi ekle istersen daha rahat olur senin icin icmek istenilenofani. Ayarlayip sabah kalkma ve yatis saatini ayarlayip ona gore suyu boluyor gayet ise yarar bir yontem :)))
2 litre içersin canımBende 19,8 cikti bu kac bardak oluyor:S bu hesap isini anlamadim
Hoşgeldin aramıza vereceğin kilo çok az emin ol bi çırpıda verirsin. Asıl iş bizde..Bu görev bana cok zor geliyor ama denicem. Ozmnda vücudum ya cok su toplar beni tarti fazla gösterir ozmn??
Bu görev bana cok zor geliyor ama denicem. Ozmnda vücudum ya cok su toplar beni tarti fazla gösterir ozmn??
Öncelikle kac yaşinda yavrun ?
Beyaz lahana tuz sarimsak biber( pul biber tercih ediyorum deger kucuk acıda olur heralde ) nohut koyyorum,sirke kullanmam hic sevmiyorum ama koyarsan daha etkili olur sanirim bide su
ateşi cikinca yarim çay bardaği içiriyorum şurupla ayne saatlerde düsüruyo ortalama bende inanmamistim ilk ama surubu vermeyince 2 gun hep oyle dusurdum hemde surubun etkisi en fazla 4 saatte geciyo lahanayla sanki daha gec tekrarliyo ateş.ben artik oturup ağlamak isterdim ates ateş bitmiyo bir turlu 6 yasinda oglum anaokuluna gitti ama 2 haftada 1 boğaz enfeksiyonu 1 ayda 3 antibyotik üzüle üzule mecbur veriyodum.
ama cok sukur 2 seferdir bogazi kizariyo ateslendi ertesi gun gecti hemen cok sevindim ve sasirdim ins seninkininde son ateşlenmesi olur rabbim şifa versin tatlim
canim 3.5 yaşında. Nr kadar süre bekletince oluyor turşu.
benim küçük de bir aydır kreşe başladı ondan bu kadar hastalıklar. Ilac kullanmıyorum doğal şeyleri araştırıyorum işte cnm
Ne yazıkki biz üzülünce iştahı kesinlenlerden değiliz ama yiyincede kendimize zarar veriyor dahada mutsuz oluyoruzCookkk teşekkürler ablacim.. Dun bir ara gozum dondu saldircaktim ama 2 saniye sonra pisman olmaya degmz diyip uzaklastim hemen :)
Kesinlikle yeme isteği psikolojik belki suan ters etki yapar daha istekli zayiflamaya baslarim :)
Kesinlikle ablacim herseyde hayirlisi olsun her zaman bunu isterim bende ama yaklasik 2 bucuk yillik bir iliski bitince ne yapicagimi bilmiyorum her zaman destegim olarak gordugum benim kendime inancim olmadiginda bile inanan bir insan artik yanimda olmayacak ama en zoru da ikimizde ayni siniftayiz okullar acildiginda hergün birbirimizi gorucez, tuhaf bakislar esliginde bir yil geciricez... Ahhhh neysee dusunmuyorum hicbisi!!
Bende sabah 11 e dogru kahvalti yaptim bugun evde rahatim :) simdi de sade kahve icince iki saat daha birsey yemem diyr dusunuyorum :)
Kahvaltida: peynirli omlet (1 yumurta) + 1 buyuk salatalik +2 bardak sekersiz cay :))