- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
Bosanirim mi diyo?Abla çok teşekür ederim ve hoşbulduk eşim kilo için boşanırım diyor yani onun için çok önemli ..inşallah ikimizde başarırız
Boşver güzelim
Sende çayını kahveni al evde keyif yap biraz
Allah allaaah.spor yapinca niye öyle olur ki.neyse.pompa dedigin elle sagilan sandim ben de .benimki aventin sagma cihazi.oyle sertlesince hemen cektiriyordum.aninda aciyordu.zaTen 6 7 aylik olunca sut yetmiyor bebislere .o zaman gecer inşallah.Bn de aldim pompa canm ama dugumu sadece bebegim acabilio iste. Bi de benm az binspor yapinca ya da ters yatnca rmn dugmlenio. Gicik iste.
Hoşbulduk feyza hepiniz çok sıcaksınız hep beraber başarırız inşallah destekleriniz için teşekür ederimesilay23 canım hosgeldın aramıza.. Bende Feyza 20 yasındayım buranın en gec en unutkan ve sanırım bıraz tembel uyesııym. menu seklın ve sporun cok ıyı.. Bu sekılde yapabılırsen zaten cok kısa surede verırsın fazlalıklarını kı bızde sana burda yardımcı oluruz elımzden geldıgı kadar..
BBD bende ılk defsa duydm sut dugumlenmesını baya zor bıseyms gercekten.. gecmıs olsun
spor konusuna gelınce zaten bıze kalsa yanı keyfımıze hıc bırımız ıstemeyız dımı..ama elımızden geldıgnce cok agır olmasada hareket etmek herkes ıcın ıyıdır dıye dusunuyorumm.
Sımdı dısarı cıkıcam ben aksam bıraz gec gelıcem menumu verırım o zaman.. Gorusuruz opuldunuz bayanlar
Sen tek mi cikcaktn cnm:) alisveris filan mi? Bnm esim de oyle walla, yok makyaj yaptn yok o dar oldu yok o dikat cekti:) evlennce biraz daha duruluyolar:)Dısarı cıkmak ıcın guzelce hazırlandım parfumumude sıktım erkek arkadasımdan bı mesaj.. Saat cok gec oldu cıkma
Gel de cık sımdı.. tekrar pıjamalarımı gıydım sınırden catlıcam nerdeyse yaa. Bugun hepsı bı tuhaf sanırm..
Sen tek mi cikcaktn cnm:) alisveris filan mi? Bnm esim de oyle walla, yok makyaj yaptn yok o dar oldu yok o dikat cekti:) evlennce biraz daha duruluyolar:)
hoşbulduk benimkisini anlatıcam sizlereHosgeldin ayfereslerin olayi bu bize takılmak bugün benim esimde arabadan indim " araba bi hafifledi sanki dio" te allahım
Hosgeldin ayfereslerin olayi bu bize takılmak bugün benim esimde arabadan indim " araba bi hafifledi sanki dio" te allahım [/QUOThoşbuşduk abla eşimin bana söyledikleri bazen şakadan öte hakaret kendisi de sanki bretpit bu erkekler böyle mahlesef☺
Bende şimdi neskafe içiyomtamammm sızede kahve yapıyımı ıcermısınıızzz.?Hem su tarcınlı kahveyı deneyın derım gercekten cok guzeldı..
Estağfirullah abla ne kusuru allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün yaşınız kaç acababen dee memnun oldum Ayfercim.insallah hedefine ulasirsin hemencecik.cocuktan cevap yazamadim kusura bakma.
Ayfercim sen eşini boşver güzelimhoşbulduk benimkisini anlatıcam sizlere
Burda ben bide Füsun abla katogorisindeyiz cnmEstağfirullah abla ne kusuru allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün yaşınız kaç acaba
Feyzaaa aklıma geldi
Sana, kim israrla abla diyodu
Yani şükür mutluyuz öyle bir sorun yok ama benim için kilo boşanmak için büyük bir sebeb diyor bakış açısı öyle onu takmıyorum ben kendim ve sağlığım için başarıcamBosanirim mi diyo?
Evine hoşgeldin EmelimSlmmmmm kizzzzz naptinizzzz geldim evime sukur :)
Yarin +3 garanti ama olsun devammmm insallah ayferr hosgeldin cicimm emel ben :)
Ohhh afiyet olsunBizde ailecek tarcinli ihlamur iciyoz esime ve oglum a balda kattim bende yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?