💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bn de aldim pompa canm ama dugumu sadece bebegim acabilio iste. Bi de benm az binspor yapinca ya da ters yatnca rmn dugmlenio. Gicik iste.
Allah allaaah.spor yapinca niye öyle olur ki.neyse.pompa dedigin elle sagilan sandim ben de .benimki aventin sagma cihazi.oyle sertlesince hemen cektiriyordum.aninda aciyordu.zaTen 6 7 aylik olunca sut yetmiyor bebislere .o zaman gecer inşallah.

Hoşbulduk feyza hepiniz çok sıcaksınız hep beraber başarırız inşallah destekleriniz için teşekür ederim

Sen tek mi cikcaktn cnm:) alisveris filan mi? Bnm esim de oyle walla, yok makyaj yaptn yok o dar oldu yok o dikat cekti:) evlennce biraz daha duruluyolar:)

Sen tek mi cikcaktn cnm:) alisveris filan mi? Bnm esim de oyle walla, yok makyaj yaptn yok o dar oldu yok o dikat cekti:) evlennce biraz daha duruluyolar:)

Ya normalde bugun tatıl aılece pıkıge gıdelm dedık bı hastamz varmıs durumu ıyı degılms dıye pıknıkte yapamadan gerı donduk.. sonra eve akrabalardan gelen oldu derken bunaldım bende.

Hava alıyım dıye cıkıym dedım.. erkek arkadasmda burda degıl daha bı kıskanc cok sevmesem hıc cekılıcek tarafı yokya neyse dıyomusum. kıramıyorumda cok duygusal.. tek cıkıcaktım sozde.. kalakaldm burda boylece

Hosgeldin ayfer eslerin olayi bu bize takılmak bugün benim esimde arabadan indim " araba bi hafifledi sanki dio" te allahım
hoşbulduk benimkisini anlatıcam sizlere

tamammm sızede kahve yapıyımı ıcermısınıızzz.? Hem su tarcınlı kahveyı deneyın derım gercekten cok guzeldı..
Bende şimdi neskafe içiyom
Tarçınlıyı denemiştim 1 kere sanki okadar sevmedim
Zaten benim şeker sorunum yok o yüzden farketmiyor

Slmmmmm kizzzzz naptinizzzz geldim evime sukur :)

Yarin +3 garanti ama olsun devammmm insallah ayferr hosgeldin cicimm emel ben :)
Evine hoşgeldin Emelim
Heralde şu bikaç gündür Yediklerin seni bi süre götürür
Yalnız senin meto süpriz yapıp yarına eksi olursanda şaşırmıcam

Kızlar siz akşam yemeklerini yedinizmi
Burda saat 4
Yemek yapacam ama karar veremedim
Canımda hiç bişey yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…