Valla ben senin için kesin bişey diyemiyorum EmelimAyyyy zuhal ablammm epey goturur de eksiye asla ve kataa dusmez bu kez valla duserse oynarim :)
KesinnnEvine hoşgeldin Emelim
Heralde şu bikaç gündür Yediklerin seni bi süre götürür
Yalnız senin meto süpriz yapıp yarına eksi olursanda şaşırmıcam
Amin canim .Ben 30 yasindayim ayfer abla sayilmamEstağfirullah abla ne kusuru allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün yaşınız kaç acaba
nasil yapıyorsun muge cubuk tarcinla mi tozla mi.kulaga hos geliyor.Bizde ailecek tarcinli ihlamur iciyoz esime ve oglum a balda kattim bende yok tabi
Allah allaaaahhh sacmalamis.herkes ara sira sacmalar ama kırıcı olmuş.kilo icin bosanilir mi be.neyse canim sen bi citir ol.boool bol basina kakarsin .haketmiş yani.Yani şükür mutluyuz öyle bir sorun yok ama benim için kilo boşanmak için büyük bir sebeb diyor bakış açısı öyle onu takmıyorum ben kendim ve sağlığım için başarıcam
..
Hoşbulduk tanıştığımıza memnun oldumSlmmmmm kizzzzz naptinizzzz geldim evime sukur :)
Yarin +3 garanti ama olsun devammmm insallah ayferr hosgeldin cicimm emel ben :)
Cubuk tarcin canimAmin canim .Ben 30 yasindayim ayfer abla sayilmam
nasil yapıyorsun muge cubuk tarcinla mi tozla mi.kulaga hos geliyor.ben de isterim.
Kesinlikle hem hos hem sifaaa buw soğuk kis gecelerindeAmin canim .Ben 30 yasindayim ayfer abla sayilmam
nasil yapıyorsun muge cubuk tarcinla mi tozla mi.kulaga hos geliyor.ben de isterim.
Ne kusuru tatlımMefkure abla menü bildirimi yapıyorum .ama bir saati varsa bundan sonra o saate göre yazarım ....sabah::eşim börek almış oy kullandıktan nsonra eve gekdik çay ve börek yedim yalnız 3 dilim yedim öğle: 12.30 1 saat eliptiğe bindim çok acıktım yemek yapmadım saat 2 de domates salata biber biraz peynir 3 tane zeytin ve iki etimekle geçiştirdim Akşam :ben salatayı biraz bol yaparıö nar ekşili salata ve 1 küçük az yağlı tuzsuz yeşil fasulye yedim ...1 lt su içtim 2 ye tamam lıcam ...börek dolayısıyla ara yapmadım ...akşam 50 tane mekik aletinde mekik çekeceğim ....ve uyumadan önce yoğurt kürüm var onu yapacağım ..benim böyle mefkure abla ayrıca abla benim eşim gündüz 12 de işe gidiyor gece 10 30 geliyor ve restarontta çalışıyor dolayısıyla yemek yapmıyorum ona kendime de elektrikli ızgarada et ve köfte ve düdüklüde sebze yemekleri pişiriyorum ...hem kpss ye hazırlanıyorum hemde üniversite gidiyorum dersler sınavlar dolayısıyla vaktim az bende o yüzden kendime 2 güne yeticek yemek yapıyorum bazen evde bende başka yemek yiyen yok ay ablam çok yazdım kusura bakma ☺
Genel olarak güzel tatlımMenumu yaziyim ben
9:30 et kizartim esimin istegi üzerine 2 dilim aldim
2 minik dilim ekmek
3 zeytin
Az peynir
14:30 tavuk izgara
Ayran
2 yk pilav
18:00 1 kase yogurt
Salata
Azcik semiz kalmis onu isttim
30 ele yürüdüm
Su 2 civari
Ne kusuru tatlım
Sen bol bol yazki daha çabuk kaynaşalım
Bidahaki sefere menünü, öğünlerini alt alta yazarsan daha anlaşılır
Yoksa okumak için benim gözler böyle oluyor
Sabah böreği keşke 1 dil yiyip yanında kahvaltılık yeseydin
Diğerleri güzel
Sporda harika
Bu haftada baya iddalısın asyammenümü vereyim kızlar
sabah
3 zeytin
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
ara
1 elma
öğlen
bol salata
5 yk yoğurt
ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 yeşilçay
akşam
2 parça balık
salata
1 turp
su 2 lt
70 dk tempolu yürüyüş
yatana kadar da bişey yemem daha bugünde böyleydi kızlar
Bu haftada baya iddalısın asyam
Yine güzel hafif bi menü
Harika spor
Sayfanın altında mesaj yazdığın yerde gülen yüz varAbla bu isaretler nerden cikio ben tek bunubunu yapabiliom oda gülen yüz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?