Çok memnun oldum cnmPazartesi ve cuma olur abla ben de varım aktif bir şekilde her gün yazıvam söz veriyorum ben abla ambulans ta paremetik olacağım bu yıl okul bitiyor ..çocuğum yok istanbul da yaşıyorum ..ve adım ayfer abla:)
Gün aşırı yaparsan zaten haftada 4 günü tamamlarsınInsallah ablacim ya 4 gun banada zor gelebilir ben gun asiri yapsam 3-4 duruma gore artikin nasil Denk gelirse
Abla çok teşekür ederim siz kaç kilo dan 74 indiniz acaba şimdilik iyi günler diliyorum tekrar teşekür ederim benide aranıza aldığınız için akşam menü için uprayıp yazıcam :)Çok memnun oldum cnm
Bende Zühal 44 yaşındayım 3 çocuk annesiyim ve 2 gün önce babaanne oldum
Sizler benim gibi geç kalmayın genç yaşınızı heba etmeyin
Zayıflayınca duyduğun huzuru hiç bi yemek vermiyor insana
Senden de çok güzel bi enerji aldım
Eminim sende bırakıp vazgeçmezsen başaracaksın tatlım
Ben bizamanlar 123 görmüştüm cnmAbla çok teşekür ederim siz kaç kilo dan 74 indiniz acaba şimdilik iyi günler diliyorum tekrar teşekür ederim benide aranıza aldığınız için akşam menü için uprayıp yazıcam :)
Ben hızlı bi geçiş dönemi yaşadım cnmVe abla baba anne olmuşsunuz gözünüz aydın ama 44 yaşında baba anne olmak biraz erkn olmuş sanırım genç yaşta evlendiniz :)
Yook sut dugumlenmsi nasil okuyor eemek istemistim canım.tas gibi oluyor o mu.Ne nasil oluor canim? :)) uykusu mu? Oglumun 5 ayi bitti canim, gec yatip gec kalkiyor:) 10 bck gbi anca dalio derin uykusuna. Daha once uyduysa da mtlaka bi uyaniyo brz oyalanip tkrar uyuyo.
him tamam elimden geldihince.ama benim sipa yarimda uyuyor.her zaman yapamauyapamayabilim diye soz vermek istemiyorum.ama dikkat edeceğim zuhal abla.Önemli olan haftada en az 4 gün spor yapabilmek
Günü zamanı farketmez cnm onu herkes kendi ayarlasın
Cuma bildiriminde o hafta kaç gün spor yapıldığı belirtilsin
Hoş bulduk ben de ayfer oraya yazdım ama ☺bu arada tanıştığımıza memnun oldum :)Yook sut dugumlenmsi nasil okuyor eemek istemistim canım.tas gibi oluyor o mu.
him tamam elimden geldihince.ama benim sipa yarimda uyuyor.her zaman yapamauyapamayabilim diye soz vermek istemiyorum.ama dikkat edeceğim zuhal abla.
Esilay hoşgeldinben canan .
Esilay yazdım ama adım ayfer☺Hoş bulduk ben de ayfer oraya yazdım ama ☺bu arada tanıştığımıza memnun oldum :)
Teşekkür ederim tatlımTamam abla gelirim her zaman siz galiba yurt dışında yaşıyorsunuz sizi çok tebrik ederim gerçekten harikasınınız 10 ayda 74 inmişsin çok büyük başarı ben tıpiğinizi en baştan okucam sizi daha iyi tanımak için bende de eliptik bsiklet var ayanta yapılan oda çok iyi bir kardio aleti şimdi bende onunla çalışmaya gidiyorum 10 ayda 40 kiloya yakın vermişsiniz çok büyük başarı :)
Sen de öyle azimli asyammmslm kızlar uykumu aldım baya bugün iyiyim şimdi spor yapacam sonra sıcak bir duş tam kendime gelirim çok öpüldünüz görüşürüz sonraMefkurem ablacımm seviliyorsunnn
Günde 1 saat haftanın 4 günü eliptik bisiklet ayakta yapılan kalan 3 günüde yürüyüş günde 1 saat spor programım böyle nasıl mefkure abla sizceTeşekkür ederim tatlım
Benim herzaman dediğim
Benim gibi pis boğaz biri başarabildiyse herkes yapabilir
Eliptik çok iyi bi seçim
Ama baştan fazla yüklenme
Süreyi yavaş yavaş artır
Canım bu programa başladınmı yoksa planın bumuGünde 1 saat haftanın 4 günü eliptik bisiklet ayakta yapılan kalan 3 günüde yürüyüş günde 1 saat spor programım böyle nasıl mefkure abla sizce
Tatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsunHoşbulduk abla teşekür ederim ...şimdi abla 19 yaşında evlendim kilom 63 tü genellikle zaten en fazla 66 ya çıkmıştım o yaşlarda eşimle çok hızlı bir şekilde evlendik ilk evlendik demeye başladı zayıfla sen şişmansın ben kilolardan nefret ediyırum falan ben im boyum 160 herkes iyi duruyor dediği için bende pek dikkat et edim işte 20 yaşıma kadar en fazla 68 oldum sonra 22de aniden 74 ıldum rejim yapıp hemen 64 oldum tekrar 2 ayda ve 23 yaşıma girdim ben özel üniversitede sağlık okuyorum yaşadığım sıkıntılar okul kaynana muhabbeti derken eşim pizzada çalışıyordu çok aşırı pizza tüketmeye başladım bi baktım abla 84 olmuşum şimdi yazın 78 indim sürekli upraşuyorum şimdi tam olarak 80.500 ile yoluma devan ediyorum ..eşim sürekli anlatıyır ben bu haline çok üzülüyorum hep kilolu insanları kınadım başıma geldi adam aşırı takıntı yapıyor bu genç yaşta obezsin sen diyor bana ona inat ve vereceğim aslında eşim çok iyi onu çok seviyorum artık onu kırmak istemiyırum inşallah sizlerle başaracağım
Cananim evet tas gibi oluo dokunnca agrio zaten. Pompa falan hak getire hc ise yaramio ole olnca. Bebemin emip acmasi lazm, o da sut gelmio die snrlenip agladi hep zor ser hallettik sorunu cok sukur.Yook sut dugumlenmsi nasil okuyor eemek istemistim canım.tas gibi oluyor o mu.
him tamam elimden geldihince.ama benim sipa yarimda uyuyor.her zaman yapamauyapamayabilim diye soz vermek istemiyorum.ama dikkat edeceğim zuhal abla.
Esilay hoşgeldinben canan .
Hosgeldin canm. Cok cok cok guEl bi program. Carcabuk ise yarayacagnfan eminim. Ama spora yeni baslicaksan gnde bi saat fazla. Yarm saatle baslayip arttirablrsn.Günde 1 saat haftanın 4 günü eliptik bisiklet ayakta yapılan kalan 3 günüde yürüyüş günde 1 saat spor programım böyle nasıl mefkure abla sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?