💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bence supersin dostum

Tatlım hep diyorumya biz elimizden geleni yapalım gittiği kadar gitsin
Kaçamak yapmadıktan sonra için rahat olsun
vallahi kaçamak yok abla ağzıma aldığım lokmayı buraya yazıyorum hem sana söylemiştim ya abla 5 kilo verrmeyene kadar ödül yok ödülümü bile seçtim abla ya şu magnum double var ondan alıcam bir tane ama onun için 2 kilo daha gitmesi lazımm

Menumu yaziyim ben
9:30 et kizartim esimin istegi üzerine 2 dilim aldim
2 minik dilim ekmek
3 zeytin
Az peynir

14:30 tavuk izgara
Ayran
2 yk pilav

18:00 1 kase yogurt
Salata
Azcik semiz kalmis onu isttim
30 ele yürüdüm
Su 2 civari

guzel bence menun.. sabah hem kızartma ve ekmek fazla olms sadece.. su spor da gayet ıyı

gayet guzel menun yıne.. suyunda sporunda

canım borek cok olmus 3 dılım onun dısında ıyı olmus ılk gun ıcın ozellıkle bırde mefkurem yanı adı Zuhal ablacıgımz

Yani şükür mutluyuz öyle bir sorun yok ama benim için kilo boşanmak için büyük bir sebeb diyor bakış açısı öyle onu takmıyorum ben kendim ve sağlığım için başarıcam
..
Anladim canim. Zaten kendin icin yapman cok dogru. Benim esim hic kilon umrunda degil duyordu ama ben cok rahatsiz oluyordum oyüzden kilo veriyorum.

Selam
menu yazayım hemen

sabah 07.00 3/4 muska.hamurisi birsey.esime yapmistim o yemeyince bana kaldı. Keş az zeytinyağlı,domates salatalik 2 tk bal.1 yumurta

oglen 1 kase yoğurt acili ve uulaf kepekli

Ara 2 si 1 arada

Aksam 19.15 1/2 kase yoğurt çorbası ,5 kasik makarna,pancar turşusu,5 kasik kereviz yemegi

Su 2 lt gecer yatana kadar
spor Leslie yapmaya çalışacagim birazdan.

Benim menu gorunsun uzaklardan

Sabah 10
Tost makinasinda biber patlican
Domates peynir

Ara kayisi cayi
Oglen 2
Oglumun kekten bi isirik hammm
1 salam 1 isirik ekmek
Azcik yogurt 2 biber

Ara Yesilcay

Aksam 6
1 kse ayran corbasi
1 sıkma çigkoft
Su 1.5
Spor 1 saat dans
Yarim saat yuruyus

sakıncalı bir kaç şey var kek salam gibi ama yürüyüşünü dansını etmişsin enerji depolamışsın canım ohh missss

bahsettıgn hamurısının nasıl bısey oldugnu tam olarak bılmeıdgm ıcın yorum yaapmıcam ama baya da erken yemıssn zaten.. ben o saatte bılmemkacıncı uykumdayken sen kahvaltı mı yapıyodun yanı..

aksam makarna fazla olms onun dısında tursu tuzlu oldugu ıcın ne kadar dogru bılmıyorumm. su guzel

canım oglen hem kek hem salam hem ekmek az olmalarına ragmen yazınca buyudu gozumde kaldı kı salam sosıs sucuk gıbı maddelerı kullanmasak ıyı olur gercekten dunya kadar koruyucu oluyo ıclerınde..

ara ve aksam bence gayet ıyı olmus.. cıgkofte ıcın su tutuyo + cıkma ıhtımalın yusek olabılır dıyenler oluyo bunyeden bunyeye degısıyo sanırm.. bana ıyı gelıyo bulgur kısır fılan da.. spor cok ıyı suyunda bı yarım lıtre daha ıcersen daha da ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…