- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Hosgldm cnm nasilsinSlmmmmm netim bitmisti yazamadim dunden beri simdi paket yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgldm cnm nasilsinSlmmmmm netim bitmisti yazamadim dunden beri simdi paket yaptim
Bnm esim de aksine hic tkilmio kiloma. Hatta hamileykn cok kilo aldm keske uyarsaydin dkjt ederdim diorum, bzn insan kndnde fark edemio cnku, zatn karnn sisip oranlarn degsio bn tartilmadgm icn ipin ucnu kacrmisim. Esim de bn zatn hc fark etmedm dio:) bnlarn ortasi yok mu acabaTatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsun
Eşin icinse tombis olup gorsun demiyim bari saglik onemli tabiki.bnm esimde kilo dusmani ins once kendimiz icin zayifliycaz
Gün aşırı yaparsan zaten haftada 4 günü tamamlarsın
Bence senin için sorun olmaz
Sen zaten normalde bizden daha çok spor yapıyon
Önemli olan kendimizi biraz harekete geçirmek[/QUOTE
elimden geleni yaparim insallahhh
![]()
Hoş bulduk ben de ayfer oraya yazdım ama ☺bu arada tanıştığımıza memnun oldum :)[/QUOTE
ben dee memnun oldum Ayfercim.insallah hedefine ulasirsin hemencecik.cocuktan cevap yazamadim kusura bakma.Esilay yazdım ama adım ayfer☺
Birgulcm cok zor oluyuor o.ilk basta bende de olmustu.sut sagma makinasi ile hemen rahatliyor.hem calisiyorsun illaki lazim ben aldim cok da memnun kaldim.Cananim evet tas gibi oluo dokunnca agrio zaten. Pompa falan hak getire hc ise yaramio ole olnca. Bebemin emip acmasi lazm, o da sut gelmio die snrlenip agladi hep zor ser hallettik sorunu cok sukur.
Bn de aldim pompa canm ama dugumu sadece bebegim acabilio iste. Bi de benm az binspor yapinca ya da ters yatnca rmn dugmlenio. Gicik iste.B
Birgulcm cok zor oluyuor o.ilk basta bende de olmustu.sut sagma makinasi ile hemen rahatliyor.hem calisiyorsun illaki lazim ben aldim cok da memnun kaldim.
Iyim cnm muzik yukledim sonunda tele taktim kulakligi oynadim ohhhhHosgldm cnm nasilsin
Ohhhh hadi yandan yandan özlemmIyim cnm muzik yukledim sonunda tele taktim kulakligi oynadim ohhhh
Şarz oldum sonunda
Madem hazırlandın keşke kendin çıkıp biraz hava alsaydınDısarı cıkmak ıcın guzelce hazırlandım parfumumude sıktım erkek arkadasımdan bı mesaj.. Saat cok gec oldu cıkma
Gel de cık sımdı.. tekrar pıjamalarımı gıydım sınırden catlıcam nerdeyse yaa. Bugun hepsı bı tuhaf sanırm..![]()
Abla bir hafta oldu böyle spor yapıuorum düzenli olmasa da ama sizlerle beraber bugün her şeyi sıfırdan başladım ben sürekli spor yapıyorum vucudum alıştı aslında neden kilo aldığımıda çözdüm zamanla konuşuruz inşallahCanım bu programa başladınmı yoksa planın bumu
Böyle yaparsan 7 günün dolu oluyor
Haftada 1-2 gün mola versen iyi olur
Kasların dinlenmesi için
Abla bugun 1 saat eliptik yaptım 2..3 haftadır diyetteyim haftada en az 4 saat dışarda yürüyorum ...şimdi her şeyi geride bırakıp bugün sizlerle ciddi anlamda yapmaya karar verdim ...her gün yazıcam ...Canım bu programa başladınmı yoksa planın bumu
Böyle yaparsan 7 günün dolu oluyor
Haftada 1-2 gün mola versen iyi olur
Kasların dinlenmesi için
Ohh walla superrrIyim cnm muzik yukledim sonunda tele taktim kulakligi oynadim ohhhh
Şarz oldum sonunda
Abla çok teşekür ederim ve hoşbulduk eşim kilo için boşanırım diyor yani onun için çok önemli ..inşallah ikimizde başarırızTatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsun
Eşin icinse tombis olup gorsun demiyim bari saglik onemli tabiki.bnm esimde kilo dusmani ins once kendimiz icin zayifliycaz
Madem hazırlandın keşke kendin çıkıp biraz hava alsaydın
Tmm güzelim Hadi Bismillah diyelimAbla bir hafta oldu böyle spor yapıuorum düzenli olmasa da ama sizlerle beraber bugün her şeyi sıfırdan başladım ben sürekli spor yapıyorum vucudum alıştı aslında neden kilo aldığımıda çözdüm zamanla konuşuruz inşallah
Abla bugun 1 saat eliptik yaptım 2..3 haftadır diyetteyim haftada en az 4 saat dışarda yürüyorum ...şimdi her şeyi geride bırakıp bugün sizlerle ciddi anlamda yapmaya karar verdim ...her gün yazıcam ...
Muzik ruhun gidasi cidden:)) oynamayi sevmem ama muzik dinlemeyi cok severim:) hele ki eski gunlerim olsaaa kulaklikla yasardim:))Iyim cnm muzik yukledim sonunda tele taktim kulakligi oynadim ohhhh
Şarz oldum sonunda
Hoş bulduk teşekür ederim 2..3 haftadır başlamış durumdayım yarım saatten bir saate çıkardım :)Hosgeldin canm. Cok cok cok guEl bi program. Carcabuk ise yarayacagnfan eminim. Ama spora yeni baslicaksan gnde bi saat fazla. Yarm saatle baslayip arttirablrsn.
Boşver güzelimsecımlerden dolayı karısıkmıs zaten her yer.. Hava kararıcakms aksam olucakmıs sımdı cıksam bı saate gerı donemezmısm fılan..
Neyyyyseee.. yarın okula gıdıcem artık o zaman alırım havamı![]()