• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsun
Eşin icinse tombis olup gorsun demiyim bari saglik onemli tabiki.bnm esimde kilo dusmani ins once kendimiz icin zayifliycaz
Bnm esim de aksine hic tkilmio kiloma. Hatta hamileykn cok kilo aldm keske uyarsaydin dkjt ederdim diorum, bzn insan kndnde fark edemio cnku, zatn karnn sisip oranlarn degsio bn tartilmadgm icn ipin ucnu kacrmisim. Esim de bn zatn hc fark etmedm dio:) bnlarn ortasi yok mu acaba

esilay23 esilay23 canım hosgeldın aramıza.. Bende Feyza 20 yasındayım buranın en gec en unutkan ve sanırım bıraz tembel uyesııym. :KK48: menu seklın ve sporun cok ıyı.. Bu sekılde yapabılırsen zaten cok kısa surede verırsın fazlalıklarını kı bızde sana burda yardımcı oluruz elımzden geldıgı kadar..

BBD BBD bende ılk defsa duydm sut dugumlenmesını baya zor bıseyms gercekten.. gecmıs olsun o_O

spor konusuna gelınce zaten bıze kalsa yanı keyfımıze hıc bırımız ıstemeyız dımı.. :confused: ama elımızden geldıgnce cok agır olmasada hareket etmek herkes ıcın ıyıdır dıye dusunuyorumm. :KK37:

Sımdı dısarı cıkıcam ben aksam bıraz gec gelıcem menumu verırım o zaman.. Gorusuruz opuldunuz bayanlar :KK15:

B
Cananim evet tas gibi oluo dokunnca agrio zaten. Pompa falan hak getire hc ise yaramio ole olnca. Bebemin emip acmasi lazm, o da sut gelmio die snrlenip agladi hep zor ser hallettik sorunu cok sukur.
Birgulcm cok zor oluyuor o.ilk basta bende de olmustu.sut sagma makinasi ile hemen rahatliyor.hem calisiyorsun illaki lazim ben aldim cok da memnun kaldim.

B

Birgulcm cok zor oluyuor o.ilk basta bende de olmustu.sut sagma makinasi ile hemen rahatliyor.hem calisiyorsun illaki lazim ben aldim cok da memnun kaldim.
Bn de aldim pompa canm ama dugumu sadece bebegim acabilio iste. Bi de benm az binspor yapinca ya da ters yatnca rmn dugmlenio. Gicik iste.

Dısarı cıkmak ıcın guzelce hazırlandım parfumumude sıktım erkek arkadasımdan bı mesaj.. Saat cok gec oldu cıkma :63:

Gel de cık sımdı.. tekrar pıjamalarımı gıydım sınırden catlıcam nerdeyse yaa. Bugun hepsı bı tuhaf sanırm.. o_O

Dısarı cıkmak ıcın guzelce hazırlandım parfumumude sıktım erkek arkadasımdan bı mesaj.. Saat cok gec oldu cıkma :63:

Gel de cık sımdı.. tekrar pıjamalarımı gıydım sınırden catlıcam nerdeyse yaa. Bugun hepsı bı tuhaf sanırm.. o_O
Madem hazırlandın keşke kendin çıkıp biraz hava alsaydın

Canım bu programa başladınmı yoksa planın bumu
Böyle yaparsan 7 günün dolu oluyor
Haftada 1-2 gün mola versen iyi olur
Kasların dinlenmesi için
Abla bir hafta oldu böyle spor yapıuorum düzenli olmasa da ama sizlerle beraber bugün her şeyi sıfırdan başladım ben sürekli spor yapıyorum vucudum alıştı aslında neden kilo aldığımıda çözdüm zamanla konuşuruz inşallah
Canım bu programa başladınmı yoksa planın bumu
Böyle yaparsan 7 günün dolu oluyor
Haftada 1-2 gün mola versen iyi olur
Kasların dinlenmesi için
Abla bugun 1 saat eliptik yaptım 2..3 haftadır diyetteyim haftada en az 4 saat dışarda yürüyorum ...şimdi her şeyi geride bırakıp bugün sizlerle ciddi anlamda yapmaya karar verdim ...her gün yazıcam ...

Tatlim h.g ozlem bende.isin icin hayirlisi olsun
Eşin icinse tombis olup gorsun demiyim bari saglik onemli tabiki.bnm esimde kilo dusmani ins once kendimiz icin zayifliycaz
Abla çok teşekür ederim ve hoşbulduk eşim kilo için boşanırım diyor yani onun için çok önemli ..inşallah ikimizde başarırız

Madem hazırlandın keşke kendin çıkıp biraz hava alsaydın

secımlerden dolayı karısıkmıs zaten her yer.. Hava kararıcakms aksam olucakmıs sımdı cıksam bı saate gerı donemezmısm fılan..:KK67:

Neyyyyseee.. yarın okula gıdıcem artık o zaman alırım havamı o_O

Abla bir hafta oldu böyle spor yapıuorum düzenli olmasa da ama sizlerle beraber bugün her şeyi sıfırdan başladım ben sürekli spor yapıyorum vucudum alıştı aslında neden kilo aldığımıda çözdüm zamanla konuşuruz inşallah

Abla bugun 1 saat eliptik yaptım 2..3 haftadır diyetteyim haftada en az 4 saat dışarda yürüyorum ...şimdi her şeyi geride bırakıp bugün sizlerle ciddi anlamda yapmaya karar verdim ...her gün yazıcam ...
Tmm güzelim Hadi Bismillah diyelim

Öncelikle eğer kaçamak yapmazsan çok kısa sürede halledersin
Zaman uzadıkça bizde de bıkkınlık oluyor
Ben ilk 6 ay hiç kaçamak yapmadım
O zaman baya yol katettim
Son aylarda o kadar disiplinli değilim Kaplumbağa hızıyla gidiyom

Hosgeldin canm. Cok cok cok guEl bi program. Carcabuk ise yarayacagnfan eminim. Ama spora yeni baslicaksan gnde bi saat fazla. Yarm saatle baslayip arttirablrsn.
Hoş bulduk teşekür ederim 2..3 haftadır başlamış durumdayım yarım saatten bir saate çıkardım :)

secımlerden dolayı karısıkmıs zaten her yer.. Hava kararıcakms aksam olucakmıs sımdı cıksam bı saate gerı donemezmısm fılan..:KK67:

Neyyyyseee.. yarın okula gıdıcem artık o zaman alırım havamı o_O
Boşver güzelim
Sende çayını kahveni al evde keyif yap biraz

Back
X