• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bence pazartesnden ıtıbaren spor yasagı koyalım.. Bende pazartesı baslamayı dusunuyrum rahata fazla alıstık sporu bayadır yapmıyoruz topıc olarak. o_O
Ya aslnda dun cok nyetlnmstm ama sut dugmlenmsti gne o agri ypiodu tahtltmaya ugrastm filn bisuru zmn gcti. Bgn yaplim insallh

Pekiii
Cumadan perşembeye 4 gün min.30 dak yapmayana ekstra 1 saat spor cezası gelsin
Tabi katılmak isteyenlere
Ablam katilmak isterdm ama bnm spor durmu tamamen bebise bagli. O drmazsa spor hak getire:) uyutnca da hevesm kacio genelde:)) tbi bnlar hep bahane, bn gene de spor yapmaya calisicam her firsatta:KK50:

Küsmeee:KK60:

Aslinda tadina bakicaktim da
tam anlayamadım tadinıh ondano_O

:KK51:Benim bebis iste bu saatlerde uyuyor kizlar spor yaparsam anca bu vakitten sobra olabilir.
Gerci keyfi yerinde olursa uyanikken se olur ama zor oluyor.cok bolundugu icin biraz isteksiz oluyorum.ama deneyeyim.
Bzm de ole kuzum ya erkenden yatip uyumuo sipa

Gecenlerde de öyle demiştin.nasıl oluyor o birgul.kac aylikti bebebişin .sormystum ama unuttum.
Ne nasil oluor canim? :)) uykusu mu? Oglumun 5 ayi bitti canim, gec yatip gec kalkiyor:) 10 bck gbi anca dalio derin uykusuna. Daha once uyduysa da mtlaka bi uyaniyo brz oyalanip tkrar uyuyo.

Küsmeee:KK60:

Aslinda tadina bakicaktim da
tam anlayamadım tadinıh ondano_O

:KK51:Benim bebis iste bu saatlerde uyuyor kizlar spor yaparsam anca bu vakitten sobra olabilir.
Gerci keyfi yerinde olursa uyanikken se olur ama zor oluyor.cok bolundugu icin biraz isteksiz oluyorum.ama deneyeyim.
Önemli olan haftada en az 4 gün spor yapabilmek
Günü zamanı farketmez cnm onu herkes kendi ayarlasın
Cuma bildiriminde o hafta kaç gün spor yapıldığı belirtilsin

Slm kzlar iyi geceler anca girebildim disardaydm menumu paylasym
11:00
Karsk bitki cayi

12:20
1dilim cavdar ekmegi
1kb b.peynir
5kucuk yesil zeytin
Domates
Salatalık
Biber
Pırasa
Maydonoz
2yumurta beyazı
Hepsini dograyp salata yaptm
1yumurta sarisi
1bardak tarcnli sut

18:00 (dısaridaydm)
1kase ezogelin corba
Gavurdag salata
Karisik izgara 5cesit kucuktu hepsindn yarm
1bardak ayran

Birde kutlamaya gittik birseyler ictim onlari hiiiiç yazmyorum:oops:
Su1.5litre
Yediklerin iyide içtiklerini bilemiyorum tabi

Ablam katilmak isterdm ama bnm spor durmu tamamen bebise bagli. O drmazsa spor hak getire:) uyutnca da hevesm kacio genelde:)) tbi bnlar hep bahane, bn gene de spor yapmaya calisicam her firsatta:KK50:
Sen normalde iyi yapıyodun cnm
Heralde araya hastalık girince soğudun biraz
Eminim bi başlasan arkası gelir

Merhaba bende dün buraya üye oldum 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve aynı zaamn da öğrenciyim kilom 80.500 bende diyet yapıyorum 79 kilo dan başlayan abla şu an kaç acaba
Hoşgeldin cnm
O abla son aylarda biraz salladı halâ 7 lerden kurtulamadı
74 civarıyım cnm

Mefkure abla beni de aranıza alur mıısnız bu topik ne zamanda beri var acaba
Sen istedikten sonra neden olmasın güzelim
Topigİ ramazanda açmıştım
Eğer düzenli paylaşım yaparım dersen tabiki katılabilirsin
Pazartesi ve cuma tartı günümüz
Cuma günü liste yapıp derecelendirme yapıyoruz
Akşamları gün içinde yediğimizi içtiğimiz suyu sporu toplu olarak yazıyoruz

Sende kendinden bahsetsene biraz

Hoşbulduk abla teşekür ederim ...şimdi abla 19 yaşında evlendim kilom 63 tü genellikle zaten en fazla 66 ya çıkmıştım o yaşlarda eşimle çok hızlı bir şekilde evlendik ilk evlendik demeye başladı zayıfla sen şişmansın ben kilolardan nefret ediyırum falan ben im boyum 160 herkes iyi duruyor dediği için bende pek dikkat et edim işte 20 yaşıma kadar en fazla 68 oldum sonra 22de aniden 74 ıldum rejim yapıp hemen 64 oldum tekrar 2 ayda ve 23 yaşıma girdim ben özel üniversitede sağlık okuyorum yaşadığım sıkıntılar okul kaynana muhabbeti derken eşim pizzada çalışıyordu çok aşırı pizza tüketmeye başladım bi baktım abla 84 olmuşum şimdi yazın 78 indim sürekli upraşuyorum şimdi tam olarak 80.500 ile yoluma devan ediyorum ..eşim sürekli anlatıyır ben bu haline çok üzülüyorum hep kilolu insanları kınadım başıma geldi adam aşırı takıntı yapıyor bu genç yaşta obezsin sen diyor bana ona inat ve vereceğim aslında eşim çok iyi onu çok seviyorum artık onu kırmak istemiyırum inşallah sizlerle başaracağım

Hoşbulduk abla teşekür ederim ...şimdi abla 19 yaşında evlendim kilom 63 tü genellikle zaten en fazla 66 ya çıkmıştım o yaşlarda eşimle çok hızlı bir şekilde evlendik ilk evlendik demeye başladı zayıfla sen şişmansın ben kilolardan nefret ediyırum falan ben im boyum 160 herkes iyi duruyor dediği için bende pek dikkat et edim işte 20 yaşıma kadar en fazla 68 oldum sonra 22de aniden 74 ıldum rejim yapıp hemen 64 oldum tekrar 2 ayda ve 23 yaşıma girdim ben özel üniversitede sağlık okuyorum yaşadığım sıkıntılar okul kaynana muhabbeti derken eşim pizzada çalışıyordu çok aşırı pizza tüketmeye başladım bi baktım abla 84 olmuşum şimdi yazın 78 indim sürekli upraşuyorum şimdi tam olarak 80.500 ile yoluma devan ediyorum ..eşim sürekli anlatıyır ben bu haline çok üzülüyorum hep kilolu insanları kınadım başıma geldi adam aşırı takıntı yapıyor bu genç yaşta obezsin sen diyor bana ona inat ve vereceğim aslında eşim çok iyi onu çok seviyorum artık onu kırmak istemiyırum inşallah sizlerle başaracağım
Canım benim
Belki yaş farkımız var ama yaşadıklarımı aşağı yukarı aynı
Bende senelerce hep al verlerle uğraştım
Ama artık geri alırım diye korkmuyorum
İnşallah burda birbirimize destek olup hem hedefimize ulaşacaz hemde koruma dönemini atlatacaz
Eşine kızma
Bende erkek olsam yanımda kilolu kadın istemezdim
Sadece erkekler bunu doğru şekilde söylemeyi beceremiyolar kırıcı olabiliyorlar

Şimdi geçmişe bi sünger çekip sağlıklı beslenmeye merhaba de
İncecik olacağın günleri düşünüp mutlu ol

Yalnız biz şok diyet falan yapmıyoruz hatta diyet yapmıyoz sağlıklı besleniyoruz

Günaydınnnnn şekerler
Pazar tuzaklarına düşmediğimiz güzel bi pazar diliyorum herkese

Vatandaşlık görevinizi yapmayı ihmal etmeyin Seçimler ülkemize hayırlar nasip etsin inşallah
Insallah ablacim ya 4 gun banada zor gelebilir ben gun asiri yapsam 3-4 duruma gore artikin nasil Denk gelirse :-)

Back
X