Okuyorm canım hergün okuyorum okutucamda bakalım bikaç gün içindeHe iyi o zaman ben kendin sey ettin sandim haticeee cok hos guzel bi bayansin dua et bol bol evinde okuyosan kur an oku yada bi okut hayrina
Hadi bakalım Feyzam eminim haftaya 73 olacanHtc drg canım hosgeldn aramıza tekrardan ozlettın kendını..
Ben cok fazla anlamadıgm ıcın yorum yapmak ıstemıyorum umarım duzelır bıran once sende kendını daha ıyı hıssedersn bu sekılde..
Mefkurem pekı abla soz 73e dusucem bu hafta sporada baslıcam.. haftalık hedefm -1 yanı
menumu verıyım bende yeme ıslemını bıtırdım zaten..
sabah 10 gıbı ıkı tane ıncır 2-3 tane cevız
10.30 gıbı mınık bı dılım ekmek(fırında ustune cokelık-peynır pul bıberlı karısmdan surulmus bısey)bı fıncan kahve kahvaltılık
2 gıbı bı tane yesıl elma bı kase yogurt
aksam 6 gıbı cok az kuskus bol salata fırında patates patlıcan et karısımı bıseydı.. patateslernden cok az yedım 1-2 yuvarlak halka sadece
sımdı de bı fıncan az sekerlı turk kahvesı ıctım..
daha da bısey yememm.. suyum 2yı gecer.. yesılcay ıcerım bı fıncan yatmadan once..
Haticem sabah kalkınca aynaya bakOkuyorm canım hergün okuyorum okutucamda bakalım bikaç gün içinde
Öğünlerin çok güzel cnmMenumu paylasiyim
9:30 2 haslanmis yumurta
2 dilim tbe
Domates
Salatalik
14:30 kofte
Yogurt
Salata
16:30 1 muz
18:30 1 tbk kiymali semiz
Yogurt
Salata
Su:2.5
35 dk step yaptim
Tmm ablamHaticem sabah kalkınca aynaya bak
Allahım bana bu güzelliği verdiğin için şükürler olsun, de
Sonrada sağlıklı enerji dolu bi hayata merhaba de
Tamammı güzellik
Senin bıcırıklar nasılTmm ablam
Biraz tatli ihtiyacimi karsiliyim dedim ya ablacime bide bugün cumaÖğünlerin çok güzel cnm
Sadece muzu pek sık tüketmiyelim
Gi si düşük meyveleri tercih etmeye çalış
Büyük şuan üstümde tepiniyo :) küçükde 6 aylık oldu artık oda yılışıyo ha bire:)Senin bıcırıklar nasıl
Menumu paylasiyim
9:30 2 haslanmis yumurta
2 dilim tbe
Domates
Salatalik
14:30 kofte
Yogurt
Salata
16:30 1 muz
18:30 1 tbk kiymali semiz
Yogurt
Salata
Su:2.5
35 dk step yaptim
kızlar menümü veriyorum
sabah
yeşilçay
6 tane yeşil zeytin
salatalık
1 kk dan küçük kaşar peynir
ara
1 elma
öğleni pas geçtm çarşıdaydım bişey yemedim
ara
mistik çay
akşam
1 kepçe nohut yahni
küçük bir kase yoğurt
salata
2 lt yakın su
çarşıya yürüyerek gittim geldim toplamda 2 saat den fazla yürümüş olldum
yatana kadar bişey yemem sanırım yersemde bir porsiyon meyve yerim bugünlük böyle kızlar
Supersin hosgeldin kuzum
:) kızzzz süper olanSupersin hosgeldin kuzum
-1ablacm totem yapym belki yine daha fazla veririm :-DEvetttt kızlar önümüzdeki hafta için hedefler gelsin
Ben muhtemelen 2 gündür artıya geçmişimdir
Yinede hedefi -1 olarak 72.5 koyuyorum
Allah yardmcn olsun canm duzelir insallah bol bol dua et gittigi yere kadar dunyann sonu degil inanKonuşturmuyo ki abla bişey desem kavga çıkıyo demesem günlerce yüzüme bakmıyo işten geliyo ben salondayım o başka odada oturuyo gece de ne zaman konuşmaya kalksam uykum var diyo gözünü kapatıyo cvp bile vermiyo başkasımı var desiğimde yemin ediyo yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?