• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bitanem, bu konudan hiç bahsetmesen bi süre
Ama yine normal davransan, küs gibi durmasan, uzak durdukça daha da soğukluk girer araya
Seni çok iyi anlıyorum cnm
Keşke elimizden bişey gelse
Yok abla her yolu denedim ben bişi demesem bir ay geçiyo en fazla bu kadar dayanabildim sonra birimi var diye illaki aklıma geliyo dayanamıyorum ama kendisi hiç gayret etmiyo bilmiyorrm artık valla canımdan bezdim

Ö
Tmm o zaman cnm sen içini ferah tut
Dünya duayla kurulmuş
Duanı et, kuranını oku,
Dediğim gibi bu konuda eşinin üstüne gitme oluruna bırak ama soğuk yada küs durma
Evde gayet NORMAL neşeli güleryüzlü ol ki evde sıkılmasın
Öyle yapıyorm abla zaten ama benm imtihanım her yönden ağır oluyo yaşam şartlarım eşim ne biliyim çok yoruldum artık ama şu kiloları bi veriyim çok ii olucak eşim böyle yapınca bütün özgüvenim gitti kendimden bile nefret ettm

Yok abla her yolu denedim ben bişi demesem bir ay geçiyo en fazla bu kadar dayanabildim sonra birimi var diye illaki aklıma geliyo dayanamıyorum ama kendisi hiç gayret etmiyo bilmiyorrm artık valla canımdan bezdim
Canımmm belki onunda elinde değildir
Sen hocanın dediğine kulak ver
Biraz sabret biliyorum çok yıpratıcı bi durum
Ama şu anda yapabileceğin bişey yok
Şubat'a kadar Allah Kerim

Ö

Öyle yapıyorm abla zaten ama benm imtihanım her yönden ağır oluyo yaşam şartlarım eşim ne biliyim çok yoruldum artık ama şu kiloları bi veriyim çok ii olucak eşim böyle yapınca bütün özgüvenim gitti kendimden bile nefret ettm
Böyle dersen Allaha nankörlük etmiş olursun Haticem
Önce bi aynaya bak. Bebek gibi yüzün var maşallah
Etrafında senden güzeli varmı acaba
Ben bakmaya doyamadım
Kiloya gelince, evet fazlalığın var ama senide duyan sanki morbet obez sanıcak
Kendinden nefret etmeni gerektirecek bi durum yok
Birazcık versen afetin afeti olursun oda bi gerçek

Böyle dersen Allaha nankörlük etmiş olursun Haticem
Önce bi aynaya bak. Bebek gibi yüzün var maşallah
Etrafında senden güzeli varmı acaba
Ben bakmaya doyamadım
Kiloya gelince, evet fazlalığın var ama senide duyan sanki morbet obez sanıcak
Kendinden nefret etmeni gerektirecek bi durum yok
Birazcık versen afetin afeti olursun oda bi gerçek
Saol ablacım sen böyle dedikçe benim ağlayasım geliyo :(( etrafımdaki herkes çok beğeniyo beni ben eşimi çok seviyorum ama o benm yüzüme bile bakmıyo

Htc drg Htc drg canım hosgeldn aramıza tekrardan ozlettın kendını.. :KK200:

Ben cok fazla anlamadıgm ıcın yorum yapmak ıstemıyorum umarım duzelır bıran once sende kendını daha ıyı hıssedersn bu sekılde.. :KK19:

Mefkurem Mefkurem pekı abla soz 73e dusucem bu hafta sporada baslıcam.. :KK51: haftalık hedefm -1 yanı

menumu verıyım bende yeme ıslemını bıtırdım zaten..:kk77:

sabah 10 gıbı ıkı tane ıncır 2-3 tane cevız

10.30 gıbı mınık bı dılım ekmek(fırında ustune cokelık-peynır pul bıberlı karısmdan surulmus bısey) :KK48: bı fıncan kahve kahvaltılık

2 gıbı bı tane yesıl elma bı kase yogurt

aksam 6 gıbı cok az kuskus bol salata fırında patates patlıcan et karısımı bıseydı.. patateslernden cok az yedım 1-2 yuvarlak halka sadece

sımdı de bı fıncan az sekerlı turk kahvesı ıctım..

daha da bısey yememm.. suyum 2yı gecer.. yesılcay ıcerım bı fıncan yatmadan once.. :KK50:

Öyle abla bakalım allah hepimizin yardmcısı olsn kim var kim yok neler yaptınız bakem
Ilk yapman gereken bu konuyu aklından çıkarıyosun kendine odaklanıyosun
Sağlıklı beslenmeni yapacaksın
Yapabildiğin kadar sporunu yapıp mutluluk hormonu salgılıcan

Gruba Asya ve esra katıldı cnm
Onlarda çok azimli kararlı
Tek_ben, çıtırkız, üzüm, öbür hatice gelmiyorlar
Füsunda hedefine ulaşıp ilk çıtırımız oldu

Htc drg Htc drg canım hosgeldn aramıza tekrardan ozlettın kendını.. :KK200:

Ben cok fazla anlamadıgm ıcın yorum yapmak ıstemıyorum umarım duzelır bıran once sende kendını daha ıyı hıssedersn bu sekılde.. :KK19:

Mefkurem Mefkurem pekı abla soz 73e dusucem bu hafta sporada baslıcam.. :KK51: haftalık hedefm -1 yanı

menumu verıyım bende yeme ıslemını bıtırdım zaten..:kk77:

sabah 10 gıbı ıkı tane ıncır 2-3 tane cevız

10.30 gıbı mınık bı dılım ekmek(fırında ustune cokelık-peynır pul bıberlı karısmdan surulmus bısey) :KK48: bı fıncan kahve kahvaltılık

2 gıbı bı tane yesıl elma bı kase yogurt

aksam 6 gıbı cok az kuskus bol salata fırında patates patlıcan et karısımı bıseydı.. patateslernden cok az yedım 1-2 yuvarlak halka sadece

sımdı de bı fıncan az sekerlı turk kahvesı ıctım..

daha da bısey yememm.. suyum 2yı gecer.. yesılcay ıcerım bı fıncan yatmadan once.. :KK50:
Hoşbuldk canım menün güzel olmş

Saol ablacım sen böyle dedikçe benim ağlayasım geliyo :KK43:( etrafımdaki herkes çok beğeniyo beni ben eşimi çok seviyorum ama o benm yüzüme bile bakmıyo
Tatlımmm önce sen kendini beğen kendine güven
Eğer biz kendimize değer verirsek karşıdakiler otomatikman verir
Hem eşin elindeki hazinenin kıymetini bilmiyorsa bu onun şanssıslığı senin değil

evet ablacım biz burdayız hep destek tam destek canım eşler arasında problem olabiliyor 3. kişileri araya katma sakın eşinle problemini kendin çözmeye çalış otur düşün insanız hepimizin eksiği olabilir sen diliyle değil ben diliyle konuş derler ya bak sen şöyle söyledin deme ben olsaydım böyle söylemezdim gibilerinden konuş ve en önemlisi kendine bakk spor yap kuaföre git kendinle ilgilen madem biri yoksa eminsen o konuda eni sonu yola gelecektir canını sıkmamaya çalış canım:KK15:

İnşallah abla başlıyorm artık bismillah füsunu tebrik ediyorm darısı başımıza asya ve esra hoşgeldiniz

Haticecim gercekten zor bi durum ama keske kayinpederine solemeseydin gurur meselesi olur erkekler icin bole seyler bence hatani kabul edip once esinden ozur dile ve sizi birbirinize baayan seyin o sey olmadigina onu her sartta ve kosulda cok sevdigine ikna etmen gerek... Yani sevgiyi belli etmenin bir suru yollari var tek birine takilip kalmamak gerek

evet ablacım biz burdayız hep destek tam destek canım eşler arasında problem olabiliyor 3. kişileri araya katma sakın eşinle problemini kendin çözmeye çalış otur düşün insanız hepimizin eksiği olabilir sen diliyle değil ben diliyle konuş derler ya bak sen şöyle söyledin deme ben olsaydım böyle söylemezdim gibilerinden konuş ve en önemlisi kendine bakk spor yap kuaföre git kendinle ilgilen madem biri yoksa eminsen o konuda eni sonu yola gelecektir canını sıkmamaya çalış canım:KK15:
Saol canm desteğin için koförüme bakımıma dikkat ederim zaten başının etini yiyen bi tipde değilim sadece kilom var ama oda zaten senin kilonla alakası yok ben seni seviyorum diyo allaha şükür güzelimde ama kilomu ben kendm için vermek istiyorm

Haticecim gercekten zor bi durum ama keske kayinpederine solemeseydin gurur meselesi olur erkekler icin bole seyler bence hatani kabul edip once esinden ozur dile ve sizi birbirinize baayan seyin o sey olmadigina onu her sartta ve kosulda cok sevdigine ikna etmen gerek... Yani sevgiyi belli etmenin bir suru yollari var tek birine takilip kalmamak gerek
Yok canım söyledim ama şöyle ki eşim zaten böyle hocalık bi durum oşduğundan şüphelenip duruyodu konuşalım babamla dedi öyle onun haberi vardı yani babasoda çok iyidir ben kendi kendime söylemedim yani canım

İnşallah abla başlıyorm artık bismillah füsunu tebrik ediyorm darısı başımıza asya ve esra hoşgeldiniz
Tmm ozaman bütün negatif düşünceleri duyguları attıkkkkk gitttiiiii
Relax oluyoruz
Şimdi kendimize odaklanıp incecik olduğumuz anı düşünüp mutlu oluyoruz
Hadi bakalım grub olarak gülüyoruz kızlarrrrr
Haticem sende gül bakayım
:KK71: :KK71::KK71::KK71:

Yok canım söyledim ama şöyle ki eşim zaten böyle hocalık bi durum oşduğundan şüphelenip duruyodu konuşalım babamla dedi öyle onun haberi vardı yani babasoda çok iyidir ben kendi kendime söylemedim yani canım
He iyi o zaman ben kendin sey ettin sandim haticeee cok hos guzel bi bayansin dua et bol bol evinde okuyosan kur an oku yada bi okut hayrina

Back
X