Ama veremezsen Moral bozmak yok Tamammı cnmablacım beni 2 diye değerlendir sen verirsem ne ala veremezsemde yapacak bişey yok çünkü ama inş veririmm
Patlat patlatta ertesi gün hemen 67 olursunBenimde 1 olsun bu sefer olcak 65 olayimda su buzluktaki odulleri patlatayim artik
Herkesten tek tek özür diliyorm izinden döndük 2 gün sonra istnbula gittik 94.9 kilo gedm bugün allahtan çok fazla almamışım giremedim buraya ksra bakmayınHtc drg
Haticem izinden döndün bi göründün kayboldun
Hani dönünce tam başlıcaktın
En azından bi ses ver ne haldesin
@citirkiz
@tek_ben
@Benim adim uzum
Kızlar mazeretsiz bi süredir gelmiyosunuz eğer yarında gelmezseniz listeden çıkarılacaksınız bilginize...
Ablam yazmışsın merak etmişsin saol allah razı olsn biraz kötü günler atlattım ( atlattım mı tam bilmiyorum ama) yarınki kilo bildirimiyle yeniden bismillah diyorumÖzlemmm Kızzz 3-4hafta daha bekle
O zaman bende 69 à düşerim
Beraber el ele ineriz
Şimdi senin yalnız canın sıkılır
Haticem kiloyu boşver onu hallederizHerkesten tek tek özür diliyorm izinden döndük 2 gün sonra istnbula gittik 94.9 kilo gedm bugün allahtan çok fazla almamışım giremedim buraya ksra bakmayın
Değil ablacım hiç değilHaticem kiloyu boşver onu hallederiz
Sen nasılsın güzelim neler yaptın gerçekten merak ettim herşey yolundamı
Anlatmak istersen biliyosun tatlım Biz senin yanındayızAblam yazmışsın merak etmişsin saol allah razı olsn biraz kötü günler atlattım ( atlattım mı tam bilmiyorum ama) yarınki kilo bildirimiyle yeniden bismillah diyorum
Ne oldu güzelimDeğil ablacım hiç değil
Ben 90 larda oldugum surece korkarim abla ben bi kere dietisyene eslignde 95 e inmistim ne ara o 10 kg yi aldm anlamadim inanKız bi 0.1 mi gözüne takıldı
Bence bu haftada başardın
Haftayada aynen devam
2 li rakamları garantile
Ben 99.5 ta çok korkuyodum, geri yukarı çıkarım diye
CanımmmmEşimle malum sorunları bahsettim biliyodunuz o sorun hallolmadı aksine birbirimizden çok çok soğuduk her günüm ağlamayla geçiyodu küçücük şeylerden kavga çıkıyo günlerce onu bekliyorum yüzüme bile bakmıyo
Bol bol oku dua et cnmİzindeyken saolsn kayınpederim babam gibidir ona bahsettim oda bi hoca bulmuş istanbulda ona gittik hiç böyle şeylere inanmam ama hoca ikinizdede çok sıkıntı var kuran okuyun ve tanıdığınız herkes omusun falan dedi
Konuşturmuyo ki abla bişey desem kavga çıkıyo demesem günlerce yüzüme bakmıyo işten geliyo ben salondayım o başka odada oturuyo gece de ne zaman konuşmaya kalksam uykum var diyo gözünü kapatıyo cvp bile vermiyo başkasımı var desiğimde yemin ediyo yok diyeCanımmmm
Ağlamakla yada bu konuda eşinin üstüne giderek hallolmazki
Peki konuşamıyomusunuz, bi sorunumu var acaba
Canım zaten almaya elverişli biri ipin ucunu bırakırsa 10 Kilo değil 20 -30 kiloyu Atom Karınca hızıyla alıveriyorBen 90 larda oldugum surece korkarim abla ben bi kere dietisyene eslignde 95 e inmistim ne ara o 10 kg yi aldm anlamadim inan
Abla zaten herkese bakmıyomuş kayınpederimin çok çok eski bi arkadaşının tanıdığı muska falan yazmıyo kuran okuyun bende okuycam dedi şubatta tekrar gidicez hanım kıza biri bişey yedirmiş oğlumdada bundan dolayı spğuma olmş dediBol bol oku dua et cnm
Eğer gerçekten iyi bi hocaysa doğru söylemiştir
Bitanem, bu konudan hiç bahsetmesen bi süreKonuşturmuyo ki abla bişey desem kavga çıkıyo demesem günlerce yüzüme bakmıyo işten geliyo ben salondayım o başka odada oturuyo gece de ne zaman konuşmaya kalksam uykum var diyo gözünü kapatıyo cvp bile vermiyo başkasımı var desiğimde yemin ediyo yok diye
Tmm o zaman cnm sen içini ferah tutAbla zaten herkese bakmıyomuş kayınpederimin çok çok eski bi arkadaşının tanıdığı muska falan yazmıyo kuran okuyun bende okuycam dedi şubatta tekrar gidicez hanım kıza biri bişey yedirmiş oğlumdada bundan dolayı spğuma olmş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?