💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bu hafta diyet yapmadim canim ama hareketliydim ondan heralde zaten birazdan menumu paylasinca sok olacaksiniz

Herkesten tek tek özür diliyorm izinden döndük 2 gün sonra istnbula gittik 94.9 kilo gedm bugün allahtan çok fazla almamışım giremedim buraya ksra bakmayın
Haticem hosgeldin tekrar aramiza sorunlarin icin gercekten cok uzuldum dua et bol bol ben de senin icin dua edecegim kendini uzmemeye calis

utandim ama

Ayyy fusun ablammm masallah sana darisi da bizim.basimiza :)

Ayy cok sevindimmm senin adina canim.ablam

Kizzzz hatceeee okudun mu yazdiklarimi

sagol canim cok tesekkur ederim senin meton cok hizli canim cis yedigin halde kilo verebiliyorsun birde dikkat etsen hepimizi sollar gecersin

menum gelsin
sabah 11.00
2 dilim tam bugday ekmegi
2kibrit kutusu kadar peynir
domates
1 pogaca
16.30
1 hamburger menu
patates kizartmasi kola ve hamburger vardi(hamburger avcumun ici kadardi patates kizartmasi azdi gibi bahaneler bulmayayim ben hic cis cisdir sonucta )
sinemadaydim 50 gram kadar patlamis misir yedim baskada bir sey yemedim zaten butun cislari goturdum

ohh ohhh.. abla bu koruma menusuyse kılo almak ısteyenlerın menusunu dusunemedım hıc.. saka bı yana odul olsun senın ıcın ama kıloyla alakası olmasa bıle saglıksız olms bırazck..

kıbrıt kutusu peynır ve domatesın sucu neydı orda bı saglıklı onlar var

menun guzel kuzum sadece kuskusla patates birarada ... neyse ben bugun konusmayayim en iyisi kendim goturdum cislari

Menumu paylasiyim
9:30 2 haslanmis yumurta
2 dilim tbe
Domates
Salatalik

14:30 kofte
Yogurt
Salata

16:30 1 muz

18:30 1 tbk kiymali semiz
Yogurt
Salata
Su:2.5
35 dk step yaptim
menun guzel canim sporunda oyle

tek kelimeyle harikasin :)

menun gayet iyi canim

sen de benim gibi cis yemissin bugun canim ama uzulme telafi edersin

cis yemissin ama erken saatte yemissin tatlim benimkilerin yaninda iyi bile :)

masallah sana kuzum cok guzel menu

Masallah

evet canim farkindayim yarin telafi ederim artik :)

Kuzum bi iletisim sorunu var sanki. Keske bi uzmandan yardim alabilseniz. Tbi bi ysndan bol bol oku bahsedildgi gbi. Allhim isiga cikarsin szi ve tum darda olanlari insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…