• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ablacım beni 2 diye değerlendir sen verirsem ne ala veremezsemde yapacak bişey yok çünkü ama inş veririmm:KK55:
Ama veremezsen Moral bozmak yok Tamammı cnm
Çünkü sen zaten elinden geleni yapıyorsun
Bırak vücut ne kadar verirse versin

Htc drg Htc drg
Haticem izinden döndün bi göründün kayboldun
Hani dönünce tam başlıcaktın
En azından bi ses ver ne haldesin

@citirkiz
@tek_ben
@Benim adim uzum
Kızlar mazeretsiz bi süredir gelmiyosunuz eğer yarında gelmezseniz listeden çıkarılacaksınız bilginize...
Herkesten tek tek özür diliyorm izinden döndük 2 gün sonra istnbula gittik 94.9 kilo gedm bugün allahtan çok fazla almamışım giremedim buraya ksra bakmayın

Özlemmm Kızzz 3-4hafta daha bekle
O zaman bende 69 à düşerim
Beraber el ele ineriz
Şimdi senin yalnız canın sıkılır
Ablam yazmışsın merak etmişsin saol allah razı olsn biraz kötü günler atlattım ( atlattım mı tam bilmiyorum ama) yarınki kilo bildirimiyle yeniden bismillah diyorum

Herkesten tek tek özür diliyorm izinden döndük 2 gün sonra istnbula gittik 94.9 kilo gedm bugün allahtan çok fazla almamışım giremedim buraya ksra bakmayın
Haticem kiloyu boşver onu hallederiz
Sen nasılsın güzelim neler yaptın gerçekten merak ettim herşey yolundamı

Ablam yazmışsın merak etmişsin saol allah razı olsn biraz kötü günler atlattım ( atlattım mı tam bilmiyorum ama) yarınki kilo bildirimiyle yeniden bismillah diyorum
Anlatmak istersen biliyosun tatlım Biz senin yanındayız

Eşimle malum sorunları bahsettim biliyodunuz o sorun hallolmadı aksine birbirimizden çok çok soğuduk her günüm ağlamayla geçiyodu küçücük şeylerden kavga çıkıyo günlerce onu bekliyorum yüzüme bile bakmıyo

Kız bi 0.1 mi gözüne takıldı
Bence bu haftada başardın
Haftayada aynen devam
2 li rakamları garantile
Ben 99.5 ta çok korkuyodum, geri yukarı çıkarım diye
Ben 90 larda oldugum surece korkarim abla ben bi kere dietisyene eslignde 95 e inmistim ne ara o 10 kg yi aldm anlamadim inan

İzindeyken saolsn kayınpederim babam gibidir ona bahsettim oda bi hoca bulmuş istanbulda ona gittik hiç böyle şeylere inanmam ama hoca ikinizdede çok sıkıntı var kuran okuyun ve tanıdığınız herkes omusun falan dedi

Eşimle malum sorunları bahsettim biliyodunuz o sorun hallolmadı aksine birbirimizden çok çok soğuduk her günüm ağlamayla geçiyodu küçücük şeylerden kavga çıkıyo günlerce onu bekliyorum yüzüme bile bakmıyo
Canımmmm
Ağlamakla yada bu konuda eşinin üstüne giderek hallolmazki
Peki konuşamıyomusunuz, bi sorunumu var acaba

İzindeyken saolsn kayınpederim babam gibidir ona bahsettim oda bi hoca bulmuş istanbulda ona gittik hiç böyle şeylere inanmam ama hoca ikinizdede çok sıkıntı var kuran okuyun ve tanıdığınız herkes omusun falan dedi
Bol bol oku dua et cnm
Eğer gerçekten iyi bi hocaysa doğru söylemiştir

Canımmmm
Ağlamakla yada bu konuda eşinin üstüne giderek hallolmazki
Peki konuşamıyomusunuz, bi sorunumu var acaba
Konuşturmuyo ki abla bişey desem kavga çıkıyo demesem günlerce yüzüme bakmıyo işten geliyo ben salondayım o başka odada oturuyo gece de ne zaman konuşmaya kalksam uykum var diyo gözünü kapatıyo cvp bile vermiyo başkasımı var desiğimde yemin ediyo yok diye

Ben 90 larda oldugum surece korkarim abla ben bi kere dietisyene eslignde 95 e inmistim ne ara o 10 kg yi aldm anlamadim inan
Canım zaten almaya elverişli biri ipin ucunu bırakırsa 10 Kilo değil 20 -30 kiloyu Atom Karınca hızıyla alıveriyor
O yüzden hep kontrollü olmak zorundayız

Bol bol oku dua et cnm
Eğer gerçekten iyi bi hocaysa doğru söylemiştir
Abla zaten herkese bakmıyomuş kayınpederimin çok çok eski bi arkadaşının tanıdığı muska falan yazmıyo kuran okuyun bende okuycam dedi şubatta tekrar gidicez hanım kıza biri bişey yedirmiş oğlumdada bundan dolayı spğuma olmş dedi

Konuşturmuyo ki abla bişey desem kavga çıkıyo demesem günlerce yüzüme bakmıyo işten geliyo ben salondayım o başka odada oturuyo gece de ne zaman konuşmaya kalksam uykum var diyo gözünü kapatıyo cvp bile vermiyo başkasımı var desiğimde yemin ediyo yok diye
Bitanem, bu konudan hiç bahsetmesen bi süre
Ama yine normal davransan, küs gibi durmasan, uzak durdukça daha da soğukluk girer araya
Seni çok iyi anlıyorum cnm
Keşke elimizden bişey gelse

Abla zaten herkese bakmıyomuş kayınpederimin çok çok eski bi arkadaşının tanıdığı muska falan yazmıyo kuran okuyun bende okuycam dedi şubatta tekrar gidicez hanım kıza biri bişey yedirmiş oğlumdada bundan dolayı spğuma olmş dedi
Tmm o zaman cnm sen içini ferah tut
Dünya duayla kurulmuş
Duanı et, kuranını oku,
Dediğim gibi bu konuda eşinin üstüne gitme oluruna bırak ama soğuk yada küs durma
Evde gayet NORMAL neşeli güleryüzlü ol ki evde sıkılmasın

Back
X