Tebrikler asyaaa supersinnn darisi başımızakızlar günaydın
geçen hafta 77
bu hafta 75
fark 2
yüzde 2,5 gibi bişey çıktı
gelecek haftaki hedef 73
inş hadi kızlar yavaş yavaş ulaşıyoruz hedefe
Tesekkur ederim ablacim rabbim bi daha üç haneleri gostermesin insallahhhhMügecim 9 lara düşmüşünya harika olmuş tatlım
Aman dikkat et geri yukarı çıkma
Oooo asyam bu süper bi haber
Bu hızla sen benide geçecen
Darısı diğer haftalara inşallah
Sağol cnm. Amin inşallah
Ben çıkmıcağına eminim cnmTesekkur ederim ablacim rabbim bi daha üç haneleri gostermesin insallahhhh
almanyada yasamaya zorlandnmi? Ne biliyim ya benim dayim hamburg da annemin kuzenleri falan esimin abisi adıni soyleyemiyemecegim bi kasabadaSağol cnm. Amin inşallah
Ben kölne 45 dak uzaklıkta düren de kalıyom cnm
Evet baslasinBen çıkmıcağına eminim cnm
Bende 99 à düştüğümde çok mutlu olmuştum
100 ün üstüne çıkmayan belki anlayamaz ama ikili sayılara düşmek başka bi anlam ifade ediyor
Bundan sonra aşağıya iniş başlasınnnn
Hosgeldin tatlimSelamun aleykum kizjar ben bu siteye yeni uye oldum ve tabikide kılö vermek istiyorum 83 kiloyum benide aranıza alırsanız sevinirm
Benim ailemden kimse yok cnmalmanyada yasamaya zorlandnmi? Ne biliyim ya benim dayim hamburg da annemin kuzenleri falan esimin abisi adıni soyleyemiyemecegim bi kasabada) ama senin baya cevren var sanirim
Abla alemsin yaaaBenim ailemden kimse yok cnm
Ben TR de büyüdüm evlenince geldim
Eşimin ailesi burda ama çok şükür onlarla hiç bi problemimiz yok hep destek olmuşlardır bana
Belki bi 10 sene hiç alışamadım kabullenemedim bi süre sonra mecbur kalıyorsun
Şimdide çoluk cocuk olunca yuvarlanıp gidiyoz işte
Yuvarlanma konusunda ben hiç sorun yaşamadım
Superrr masalllahhh sende 8 leri GormussunnnSlm kısçeler ben geldiiimm
GÜNAAAAAYDIIIIIINNN
Gecen cuma:90:800
Bugun:89:500
Fark: 1.300
Hedef 1di gecmisim yuppiiii
Bn de arkadsma gidicm insallh fazla dayayio dosemez:)) sn kndinn de yiyebilecgn syler yapsaudn cnm. Bna misafr glnce pasta tru seyler yapiosam ysnina mutlka istedgm kdr yuyebilcgn bi salata cesidi ypiorum ki hm onlarla yiyebileym hm baska selere faxla ihtyc dymadan karnm doysunBugun misafirlerim var napcam bilmeyrum :-(
Tebriklerrr canimMerhabalaar..
Mefkurem abla benım cok svdıgm bı ısım Tuana. cokta guzel kokar sımdı melekler gıbı
Gecen hafta 75 olmamın etkısıyle 73 hedefım tabıkı gerceklesmedı.. ıns haftaya 73 hedefı koydum kendımee..
gecen hafta 75
bu hafta 74
fark 1 kg
Tebriklerrr canim
Amin cnm insallahSuperrr masalllahhh sende 8 leri Gormussunnn) ayy ne guzel darisi basimaaa
Verir sin birgulcum tebrik ederimmmmGecen cuma 84,8
Bugun 84,1
Fark 700gr. Hedefime ulasamadim ama tatli krizlerim olmasa sanrm daha ii olcakti sonuc. Haftaya 1kg verebilrm insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?