💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tesekkur ederim ablacim rabbim bi daha üç haneleri gostermesin insallahhhh
Ben çıkmıcağına eminim cnm
Bende 99 à düştüğümde çok mutlu olmuştum
100 ün üstüne çıkmayan belki anlayamaz ama ikili sayılara düşmek başka bi anlam ifade ediyor
Bundan sonra aşağıya iniş başlasınnnn

almanyada yasamaya zorlandnmi? Ne biliyim ya benim dayim hamburg da annemin kuzenleri falan esimin abisi adıni soyleyemiyemecegim bi kasabada) ama senin baya cevren var sanirim
Benim ailemden kimse yok cnm
Ben TR de büyüdüm evlenince geldim
Eşimin ailesi burda ama çok şükür onlarla hiç bi problemimiz yok hep destek olmuşlardır bana
Belki bi 10 sene hiç alışamadım kabullenemedim bi süre sonra mecbur kalıyorsun
Şimdide çoluk cocuk olunca yuvarlanıp gidiyoz işte
Yuvarlanma konusunda ben hiç sorun yaşamadım

Abla alemsin yaaa ya ben izmir den istanbulda kayinvaldemin ust katina geldim die en az 2 yil depresyondaydim ya kafayi yicegimi sandim neyseki üniversite arkadaşlarımdan vardi burda onlar destek oldular ıstanbul neysede bu oturdugum semte hala alışamadım cabaliyorum ama zor iste hep bu stresler kilo yapıp:-( yalnızlık :-(

Bugun misafirlerim var napcam bilmeyrum :-(
Bn de arkadsma gidicm insallh fazla dayayio dosemez:)) sn kndinn de yiyebilecgn syler yapsaudn cnm. Bna misafr glnce pasta tru seyler yapiosam ysnina mutlka istedgm kdr yuyebilcgn bi salata cesidi ypiorum ki hm onlarla yiyebileym hm baska selere faxla ihtyc dymadan karnm doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…