• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam kızlar
menum

sabah 3 kasik kes yarım domates 4 5 lokma bal kaymak 1 bucuj dilim ekmek

oglen cok acelem vardi ne buldiysam onu yedim 1/5 simit 1 armut 2 kurabiye 2 kasik pilav
aksam 1o.30 1 tabak karnabahar yemeği suyu azdi. 6 kasik kadar pancar turşusu .yoğurt
saat 10 da aşure geldi.dolu 1 kasik yemisimdir.kalani ellemedim.ama 1 mandalina yedim .
spor cocuk uyursa leslie yapıcam.
suuum cok az yaa 1 litre anca oldu herhalde...

oohh bal kaymaklı kahvaltı.. ne guzel dıyetmıs o oyle:confused:

oglen de olmamıs canım hem sımıt hem kurabıye hem pılav. :KK51:neyse kı aksam ıyı gorunuyo. tursu bılmıyorum yenılmesı ne kadar dogru ne kadar yenılmesı lazım fılan.. spor da yaparsan belkı oglenı telafı edebılırsn.. :KK39:

havalar gercekten sogdu su bıraz zor ıcılıyo.. zorla kendını ıc bırazck daha :KK48:

Slm kizlar bugun menu tırt oldu ama napalim aksamda geldim annem yemek yapmamis elektrk yok cay turu yedik

10 da sabah 1 yumutta haslanmis
Saat 1 de okulda 1 kayisili activa ve amerikan salatasi bimdekilerden kalorili biraz sanirim

Aksam kasarli yumurta 4 catal makarna 4 catal patates peynir cay

gecıstırmelık bı menu olmus gercekten.. sabah ıyı oglen de amerıkan salatasının kalorısını bılmımyorum aksam da hem kasar hem makarna hem patates olmamıs.. Ogrencı tarzı olmus bu menu :cool:

neyse bakalım yarın telafı edıcez bugunkı dunkı hatalarımızı :KK49:

Slm kizlar bugun menu tırt oldu ama napalim aksamda geldim annem yemek yapmamis elektrk yok cay turu yedik

10 da sabah 1 yumutta haslanmis
Saat 1 de okulda 1 kayisili activa ve amerikan salatasi bimdekilerden kalorili biraz sanirim

Aksam kasarli yumurta 4 catal makarna 4 catal patates peynir cay
Pek iyi bi gün olmamış cnm
Emar niye gece 3 de anlamadım

Zuhal abla ben sozumu tutamadim yemek yapmisti ev sahibi yedim.uzgunum ve utaniyorumda :KK43:

MENUM

KAHVALTİ 06.30 1 ucgen peynir 1 tbe tereyagli kasar eritme (cok az)

SAAT 09.30 4 ceviz

SAAT 11.30 1 Mandalina

14.30 1 tabak bol yogurtlu patatesli manti 1 kepce m.corbasi 1 kucuk dlm kek
(Misafirlikteydim)

16.30 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM yemedim

SU 2 lt
En azından erken yemişin Emelim tabi yemesen daha iyiydi ama yapacak bişey yok
Akşam salata Yoğurt türü bişey yiyip dengeleyebilirdin

Zuhal abla ben sozumu tutamadim yemek yapmisti ev sahibi yedim.uzgunum ve utaniyorumda :KK43:

MENUM

KAHVALTİ 06.30 1 ucgen peynir 1 tbe tereyagli kasar eritme (cok az)

SAAT 09.30 4 ceviz

SAAT 11.30 1 Mandalina

14.30 1 tabak bol yogurtlu patatesli manti 1 kepce m.corbasi 1 kucuk dlm kek
(Misafirlikteydim)

16.30 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM yemedim

SU 2 lt

kahvaltıda kasar yıne gec olmadıgı ıcın affedılebılır ama oglen mantı ve mercımek aynı anda olmamıs ustune bı de kek..:KK51:

neyse canım aksam yememıssın.. utanma hangımız yemedıkkı.. :oops:artık en aza ındırme zamanı sadece..

Bak yılbası gelıyo. Bu yıl bızım yılımız olmalı :KK37:

Yorumladığın için teşekkür ederim cnm

Aynen cnm Zaten son günlerde yesemde hep açım

tatılde ınsan alısıyo rahatlga tabı.. tatıl donusu bıkac gun toparlayamamak normal ama sen cok ıyı donus yaptın abla.. hemen uyum sagladn eskı duzenıne.. :KK51:

Bana da 75ı gormek tokat gıbı geldı resmen.. Bende yorumlarıma ılgılerıme kaldıgım yerden devam edıyorum artık boslamak yok rehavet yok..:KK31:

yavas zayıflıym dıye zayıflayamıcam yoksa kalıcam boyle tombalak gıbı:confused:

tatılde ınsan alısıyo rahatlga tabı.. tatıl donusu bıkac gun toparlayamamak normal ama sen cok ıyı donus yaptın abla.. hemen uyum sagladn eskı duzenıne.. :KK51:

Bana da 75ı gormek tokat gıbı geldı resmen.. Bende yorumlarıma ılgılerıme kaldıgım yerden devam edıyorum artık boslamak yok rehavet yok..:KK31:

yavas zayıflıym dıye zayıflayamıcam yoksa kalıcam boyle tombalak gıbı:confused:
Yok kız ne tombalığı sen zaten olduğundan çok zayıf görünüyon
Cnm yavaş vermek iyide zaman uzadıkça sıkılıyoz bıkkınlık geliyor
Bende biran önce vereyimde korumaya geçeyim diyorum
O zaman 2 al 1 ver yapar dururuz

Ayrıca yorumlarınla geri döndüğüne çok sevindim
Keşke herkes birbirine yorum yapsa

Yok kız ne tombalığı sen zaten olduğundan çok zayıf görünüyon
Cnm yavaş vermek iyide zaman uzadıkça sıkılıyoz bıkkınlık geliyor
Bende biran önce vereyimde korumaya geçeyim diyorum
O zaman 2 al 1 ver yapar dururuz

Ayrıca yorumlarınla geri döndüğüne çok sevindim
Keşke herkes birbirine yorum yapsa

ayy tesekkur edermm.. :KK37: 69 oluyum hemen fotograf paylasıcammm. Bende oyle dusunuyorum artık.. Ataga gectm cok pıs gaza geldm :KK48: Bende cok sevındm ablacm boyle cok daha ıyı hıssedıyorm kendımı sızlerle.. :KK200: Ama sımdı çıkmam lazım yarın 9.30da dersım.. hepınızı opuyorum ıyı geceleeer :KK68:

ayy tesekkur edermm.. :KK37: 69 oluyum hemen fotograf paylasıcammm. Bende oyle dusunuyorum artık.. Ataga gectm cok pıs gaza geldm :KK48: Bende cok sevındm ablacm boyle cok daha ıyı hıssedıyorm kendımı sızlerle.. :KK200: Ama sımdı çıkmam lazım yarın 9.30da dersım.. hepınızı opuyorum ıyı geceleeer :KK68:
İyi geceler tatlım
Sabah güzel kahvaltını yap öyle git okula ki
Beynin iyi çalışsın

O
bazen hıc bıtmese dıyorum su okul hıc evlenmesem..:KK68: Ne zor ya bu saate kadar cocukla ugrasmak Allah sabır versın :confused:
olSun ablasi.cok tatlı.:KK46:yersin:KK46:
ama sakin acele etme.herseyin tadi ayri.simdi ogrenciligin tadinı cikar.:anneadayı:

Öğlen hiç olmamış cnm
Akşam saatini doğrumu yazdın :KK57:
Turşu hariç iyi
Neyse aşureyi 1 kş la atlatmışın
Evet abla pzt sali carsamba gunu hep boyle oğlenciyim.diger gunler de 6 falan oluyor.
Tmm sabah ye madem
Ama diğer öğünlerde ekmek pilav makarna yani karbon olmasın
Et sebze salata Yoğurt
:KK71:
Şu aşureler ne zaman bitecek yaaa
:-)galiba daha yenıh başladı

Back
X