• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

B

Benim cocuk 2.5 gecti 3 gibi hamilelik iste dusunuoz subat 4 te 3 ü doldurcak insallah... Ablacim esime kalsa 2 yasinda hemen istiodu ancak bu kadar erteleyebildim maalesef
Tatlım verebildiği kadar vermeye çalış
Ama hamile kalırsanda sağlıklı beslenmeye devam edersen yine verirsin

Herkese gunaydin dersim erken basladi bugun zor yetistim taksiyle kizlar sabah 1 haslanmis yumurta attim agzima gene bise yiyemeden ciktim mecbur ya.neyse 1 ders sonra bosum var baya biseler alip yerim guzel gene ama varya dun gece fena doydum karnimin toklugundan sallanamadim minicik ekmekle tirnak kadar agzima ata ata baliklari yidim demek bana balik kilo yapmiyo cozdum olayi :-) :-)

Herkese gunaydin dersim erken basladi bugun zor yetistim taksiyle kizlar sabah 1 haslanmis yumurta attim agzima gene bise yiyemeden ciktim mecbur ya.neyse 1 ders sonra bosum var baya biseler alip yerim guzel gene ama varya dun gece fena doydum karnimin toklugundan sallanamadim minicik ekmekle tirnak kadar agzima ata ata baliklari yidim demek bana balik kilo yapmiyo cozdum olayi :-) :-)
Balık zaten iyidir de cnm kızartma olmıcak
Özlemim sabahları uyanamıyonmu niye geç kalıyon son günlerde

Bende hamileligimde 22kilo aldm simdide ugras dur puf:-(
Zaten çoğumuz aynı hataya düşmedikmi tatlım
Ama bundan sonra hepimiz daha bilinçlendik
Artık benim için değilde sizler hamile olursanız homini gırtlak yemek yok
Bunun ne bebeğe nede Size faydası var

Zaten çoğumuz aynı hataya düşmedikmi tatlım
Ama bundan sonra hepimiz daha bilinçlendik
Artık benim için değilde sizler hamile olursanız homini gırtlak yemek yok
Bunun ne bebeğe nede Size faydası var
Aynen gec oldu ama bilinclendik sonunda ablacm :-)

Haziranda falan cekilmistim ablacm dogum yapali 3ay falan olmustu daha kiloluydum hatta ama birazda fotojenigim ayiptir solemesi: :-) tesekkurler o senin guzellegin cevremdeki herkez bunu soluyo yuzun cok guzel de zayflasan afet olcan diye bende heba ettim bunca sene kendimi bende guzel bir kadn gormek istiyorum artk aynaya baktgmda :-( Mefkurem Mefkurem

Bugün detoks çorbası icicem dedim ya bide yok boyle birsey yaa midem bulandi sabahtan beri öggg iğrenç tadi bu arada spora baslyorum bgun tekrar ablacm Mefkurem Mefkurem :-)
Çorba için zorlama kendini kuzum gerek yok
Sevdiğin ama sağlıklı şeylerden yeki bıkkınlık vermesin
Spor içinde hadi kolay gelsin cnm

Çorba için zorlama kendini kuzum gerek yok
Sevdiğin ama sağlıklı şeylerden yeki bıkkınlık vermesin
Spor içinde hadi kolay gelsin cnm
Sagol ablada bugun gidemicem herald yoksa bu hafta bosa gidicek secimlerden dolayi tatilmis haftaya sali artk :-)

Back