💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin mugecigim.

Canim.ben 2014 martta basladim diyete nisanda hamile kalmisim mayisda hamile oldugumu ogrendim ki 102 den 92 ye inmistim sonra doguma 95 ile girsim kilo almamak.icin cok dikkat ettim

Neyse dogum sonrasi 80 e dustum sonra gofret yedim ama.nasil yeme hooop oldummu 92

15 temmuzda siteye uye oldum ve sizle bberaber devam ediyorum iste79.7 yim sabah tartildim

Bn de hsmileljte cok kilo aldgm icn cok pismanm bi daha mi aslaaa diyorm smdi. Kesnlkle cok cok dkkt edicem bndan snra. Hamilelik oncesi kiloma glmk icn hala 15 kolo var nerdeyse

günaydın kızlar

Birgulcum cok geçmiş8s olsun canim.cocuk nasil o iyi mi
benim de bogazim yanıyor ve hapşırma var grop mi olcam yoksa...

Zuhal abla keş lora benzer bir peynir.buralarda cok tuketilir.aslinda yagsiz lor da deniuor sanırım.icine zeytinyagi konur isteyen domates biber falan dograr.ben domatesli yapıyorum az zeytinyağı da koyuyorum.

Bn de hsmileljte cok kilo aldgm icn cok pismanm bi daha mi aslaaa diyorm smdi. Kesnlkle cok cok dkkt edicem bndan snra. Hamilelik oncesi kiloma glmk icn hala 15 kolo var nerdeyse
Ben de 15 kilo aldım.dwli gibi.bi de gebelik şekeri çıktı.sirf oburluktan

Bravo yaa walla bende 90 la hamile kaldim 2012 de 2013 de dogurdum 100 dum emzirirken 100 ü gecmedim biraktim hemen 5 kg aldim bende en azindan 90 a inip tekrar bebek dusunuom yani eşim cok istio bana kalsa ben oglum 4 olana kadar istemezdim de yaş ta geçiyor bi tarafdan
Yani benimde 2 ayim var 90 lara innek için sonra hamile kalirsam bende çok dikkat etmem gerek

Inan inan ozlemim tek catal bile almadim

Tartildim 79.7 atmisim haftsbsonu olsn +400 u bide -100 olmusum
Ozamannn

Bende dunku yedigim baliktan sonra hele bide 10 da yedik aksam ohooo 70 i gecerim dedim ama eksi ciktim enteresan sevinim bari

Emel bomba yazınca kesin bişey yedi bu dedim
Maşallah tatlım kendini tuttuğunu için kocaman tebrikler

Ya bide bnm adetim duzenli degil pek oda siskinlik yapyo yaklasti ondanda olabilir bilemiyorum
Tabi onunda etkisi olur cnm

Oralarda yemek tatli yokmu abla
TR deki kadar çok değil cnm
Burdada türk Fırını var ben herzaman gitmiyor zaten
Girmeyince gönül katlanıyor
Burda dönerci türü daha çok
Tr de herköşeden başka bi yemekci çıkıyor

5 kilo verince o kadar ödülü haketmiş olursun afiyetle yersin cnm

Tüm gün aç kalmışın kuzum

Inan inan ozlemim tek catal bile almadim

Tartildim 79.7 atmisim haftsbsonu olsn +400 u bide -100 olmusum
Kendini tutmanın karşılığınıda almışın cnm
Bak yeseydin bugün mutsuz olacaktın

15 Kilo nedirki cnm
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan Bi bakmışın hepsini vermişin
Tabi kaçamakları azaltmak lazım

Dogm snrasi regl donemlerim daha sancili. Bnde mi bi terslik car acaba:)
Tatlım dün yazmıştım ama ceviz suyu adet sancılarınada iyi geliyormuş
Tatlım dikkat et bide sen hasta olma

Kuzum senin çocuk kaç yaşındaydı daha erken değilmi
Bence fazla kilonu ver öyle hamile kal

Hanimlar ben dun o bahsettiğim poliklinige gittim de ordaki alet sadece yag kilo boy vki olcuo muş bozuk yoktu baktiramadim da baktiriyimmi yaa
Zaten 1 lira cnm ölçtürmekle bişey kaybetmezsinki
Ozamannn

Bende dunku yedigim baliktan sonra hele bide 10 da yedik aksam ohooo 70 i gecerim dedim ama eksi ciktim enteresan sevinim bari
Oooo bi ekside burda varmış
Heralde cumaya çok güzel sonuçlar bizi bekliyor

Günaydınnnnn fıstıklar
Bende tartıda gördüğüm rakamdan mutlu oldum inşallah perşembe ye daha iyi olur
Dün açlıktan çok başım ağrıdı akşam
1 kase yoğurt 2 incir yedim

Ben kahvaltımı yapacam
Herkese kolaygelsin

B
Benim cocuk 2.5 gecti 3 gibi hamilelik iste dusunuoz subat 4 te 3 ü doldurcak insallah... Ablacim esime kalsa 2 yasinda hemen istiodu ancak bu kadar erteleyebildim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…