- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Geçmiş olsun FeyzamMerhabalaar.. Menulerınızı okudum gayet ıyı gorunuyo.. Gecen pıknıkten berı sag bılegım acıyo catlak vardı zaten ınanılmaz sızlıyor sardık bantla fılan.. O yuzden tek tek yorum yapamıyorum kusura bakmayn..
menumu verıyım hemen..
sabah 10gıbı bıraz kıymalı yumurta (az yaglı) bı fıncan yesılcay peynır domates zeytın
oglen 1 gıbı okulda bıraz taze fasulye cok az bulgur pılavı yanında bıraz yogurt.
aksam eve gelınce 6 gıbı mınık bı kase asure.. bı kase yayla corbası
su 2lt gıbı yatana kadar 2.5 olur.
gercekten buyuk sok yasadım tartıdakı rakam sonrasnda.. Neyse bakalım duzelıcek ıns haftalık hedefım gecerlı olmasada yılbasına 70ın altında gırıym yeter..
Geçmiş olsun Feyzam
Heralde millette daha aşureler bitmedi
Sabah öğle güzel cnm
Çabuk doyuyorsan ne güzel tatlım
Benim midenin hiç küçülmeye niyeti yok
Öyle bi iksir biliyo olsam burda ne ararım Kızzztesekkur ederm ablacm. cookk severım asureyı..yıne az yedım tuttum kendımı.
Bu arada gece acıkıcam gıbı saat daha erken.. Yogurt yesem yatmadan once olur mu.? yada baska onerdıgn bısey varmı abla sen bılrısın sıhırlı bı ıksırın varmı bana gore yag da yakıcak bıseyler..
Ben TR deyken gerçekten Bitez daha takdir ettim hepiniziablacım doymaktan ziyade kendimi de frenliyorum alışveriş merkezine gittik pazar günü öyle bir savaş verdimki sana anlatamam eşim bi kaç bişey yedi döndü bana da dediki iradene hayranım senin dedi o kadar ye diye ısrar etti yemedim yani çikolatalar pastalar fink atıyor ben naptım müsli aldımama napalım sağlığımız için herşey
Aynen ilk ve sonInşallah aşure faslı bitmiştir artık
Tatlım sen bilirsin ama bana göre detoks duraklamalarda yapılmalıAynen ilk ve sonyarnda detoks corbasi icicem 2saatte bir baska birsey yok ve su
Olsun abla ya ayda bir iyi olur gibi geliyo bide normal gunlerde tartlyorum hep fazla ckyorum cuma gunu eksiye dusuyorum niye oyle anlayamdm sizinde oyle oluyomu :-(Tatlım sen bilirsin ama bana göre detoks duraklamalarda yapılmalı
Tatlım yediklerini iyi analiz etmen lazımOlsun abla ya ayda bir iyi olur gibi geliyo bide normal gunlerde tartlyorum hep fazla ckyorum cuma gunu eksiye dusuyorum niye oyle anlayamdm sizinde oyle oluyomu :-(
Ya bide bnm adetim duzenli degil pek oda siskinlik yapyo yaklasti ondanda olabilir bilemiyorumTatlım yediklerini iyi analiz etmen lazım
Mesela bana bulgur bakliyat ekmeksiz bile olsa döner yaramıyor
Ne zaman bunları yesem artı çıkarım
Oralarda yemek tatli yokmu ablaBen TR deyken gerçekten Bitez daha takdir ettim hepinizi
Başını nereye çevirsen güzel güzel yemekler tatlılar Vs.
Sanada maşallah güzelim
Zaten azmin kararlılığın menülerinden belli oluyor
MENUM
KAHVALTİ 07.20 3 zeytin 1 kkb peynir ½ yumurta 1 tbe
SAAT 10.45 4 ceviz
14.30 1 tabak bol yogurtlu ispanak yemegi (doymadim ve devam ettim) 1 kkb.peynir az tereyagi 2 tb ekmegi
16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 19.00 5 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
Veeeeee bombaaaaa
Ailem geldi oturmaya gelirken PASTA almislar YEMEDİM CEREZ vardi yenedim MEYVE vardi yyemedim. OHHHH BEEE
tuttum kendimi
SU 2 lt
BravoOh mis ablacm yeme yeme beninde kardesimin dogum gunuydu gecen gun oyle guzeldiki pasta antep fslkli yemyesil cok direttim israr ettiler yemedim ama bir dilim verdi anacm zorla buzluga attm 5kilo veriyim ozamn odullendiririm kendimi dedimMefkurem
Emel sen ne kadar zamamda 102 den bu kilo ya indin çok merak ettim dogrusuInan inan ozlemim tek catal bile almadim
Tartildim 79.7 atmisim haftsbsonu olsn +400 u bide -100 olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?