• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhabalaar.. Menulerınızı okudum gayet ıyı gorunuyo.. Gecen pıknıkten berı sag bılegım acıyo catlak vardı zaten ınanılmaz sızlıyor sardık bantla fılan.. O yuzden tek tek yorum yapamıyorum kusura bakmayn..

menumu verıyım hemen..:KK51:

sabah 10gıbı bıraz kıymalı yumurta (az yaglı) bı fıncan yesılcay peynır domates zeytın

oglen 1 gıbı okulda bıraz taze fasulye cok az bulgur pılavı yanında bıraz yogurt.

aksam eve gelınce 6 gıbı mınık bı kase asure.. bı kase yayla corbası

su 2lt gıbı yatana kadar 2.5 olur. :KK37:

gercekten buyuk sok yasadım tartıdakı rakam sonrasnda.. Neyse bakalım duzelıcek ıns haftalık hedefım gecerlı olmasada yılbasına 70ın altında gırıym yeter.. :oops:

Merhabalaar.. Menulerınızı okudum gayet ıyı gorunuyo.. Gecen pıknıkten berı sag bılegım acıyo catlak vardı zaten ınanılmaz sızlıyor sardık bantla fılan.. O yuzden tek tek yorum yapamıyorum kusura bakmayn..

menumu verıyım hemen..:KK51:

sabah 10gıbı bıraz kıymalı yumurta (az yaglı) bı fıncan yesılcay peynır domates zeytın

oglen 1 gıbı okulda bıraz taze fasulye cok az bulgur pılavı yanında bıraz yogurt.

aksam eve gelınce 6 gıbı mınık bı kase asure.. bı kase yayla corbası

su 2lt gıbı yatana kadar 2.5 olur. :KK37:

gercekten buyuk sok yasadım tartıdakı rakam sonrasnda.. Neyse bakalım duzelıcek ıns haftalık hedefım gecerlı olmasada yılbasına 70ın altında gırıym yeter.. :oops:
Geçmiş olsun Feyzam
Heralde millette daha aşureler bitmedi
Sabah öğle güzel cnm

Geçmiş olsun Feyzam
Heralde millette daha aşureler bitmedi
Sabah öğle güzel cnm

tesekkur ederm ablacm. cookk severım asureyı..yıne az yedım tuttum kendımı. :KK51:

Bu arada gece acıkıcam gıbı saat daha erken.. Yogurt yesem yatmadan once olur mu.? yada baska onerdıgn bısey varmı abla sen bılrısın sıhırlı bı ıksırın varmı bana gore yag da yakıcak bıseyler.. :KK48:

Çabuk doyuyorsan ne güzel tatlım
Benim midenin hiç küçülmeye niyeti yok

ablacım doymaktan ziyade kendimi de frenliyorum alışveriş merkezine gittik pazar günü öyle bir savaş verdimki sana anlatamam eşim bi kaç bişey yedi döndü bana da dediki iradene hayranım senin dedi o kadar ye diye ısrar etti yemedim yani çikolatalar pastalar fink atıyor ben naptım müsli aldım :KK34: ama napalım sağlığımız için herşey

tesekkur ederm ablacm. cookk severım asureyı..yıne az yedım tuttum kendımı. :KK51:

Bu arada gece acıkıcam gıbı saat daha erken.. Yogurt yesem yatmadan once olur mu.? yada baska onerdıgn bısey varmı abla sen bılrısın sıhırlı bı ıksırın varmı bana gore yag da yakıcak bıseyler.. :KK48:
Öyle bi iksir biliyo olsam burda ne ararım Kızzz :KK48:
En iyisi yine yoğurt cnm Hem doyurur hemde tatlıya karşı Pro yemiş olursun

ablacım doymaktan ziyade kendimi de frenliyorum alışveriş merkezine gittik pazar günü öyle bir savaş verdimki sana anlatamam eşim bi kaç bişey yedi döndü bana da dediki iradene hayranım senin dedi o kadar ye diye ısrar etti yemedim yani çikolatalar pastalar fink atıyor ben naptım müsli aldım :KK34: ama napalım sağlığımız için herşey
Ben TR deyken gerçekten Bitez daha takdir ettim hepinizi
Başını nereye çevirsen güzel güzel yemekler tatlılar Vs.
Sanada maşallah güzelim
Zaten azmin kararlılığın menülerinden belli oluyor

Olsun abla ya ayda bir iyi olur gibi geliyo bide normal gunlerde tartlyorum hep fazla ckyorum cuma gunu eksiye dusuyorum niye oyle anlayamdm sizinde oyle oluyomu :-(
Tatlım yediklerini iyi analiz etmen lazım
Mesela bana bulgur bakliyat ekmeksiz bile olsa döner yaramıyor
Ne zaman bunları yesem artı çıkarım

MENUM

KAHVALTİ 07.20 3 zeytin 1 kkb peynir ½ yumurta 1 tbe

SAAT 10.45 4 ceviz

14.30 1 tabak bol yogurtlu ispanak yemegi (doymadim ve devam ettim) 1 kkb.peynir az tereyagi 2 tb ekmegi

16.30 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM 19.00 5 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi

Veeeeee bombaaaaa

Ailem geldi oturmaya gelirken PASTA almislar YEMEDİM CEREZ vardi yenedim MEYVE vardi yyemedim. OHHHH BEEE

tuttum kendimi

SU 2 lt

Tatlım yediklerini iyi analiz etmen lazım
Mesela bana bulgur bakliyat ekmeksiz bile olsa döner yaramıyor
Ne zaman bunları yesem artı çıkarım
Ya bide bnm adetim duzenli degil pek oda siskinlik yapyo yaklasti ondanda olabilir bilemiyorum

MENUM

KAHVALTİ 07.20 3 zeytin 1 kkb peynir ½ yumurta 1 tbe

SAAT 10.45 4 ceviz

14.30 1 tabak bol yogurtlu ispanak yemegi (doymadim ve devam ettim) 1 kkb.peynir az tereyagi 2 tb ekmegi

16.30 tek sekerli t.kahvesi

AKSAM 19.00 5 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi

Veeeeee bombaaaaa

Ailem geldi oturmaya gelirken PASTA almislar YEMEDİM CEREZ vardi yenedim MEYVE vardi yyemedim. OHHHH BEEE

tuttum kendimi

SU 2 lt
:KK53::KK57: Inanayimmi

Oh mis ablacm yeme yeme beninde kardesimin dogum gunuydu gecen gun oyle guzeldiki pasta antep fslkli yemyesil cok direttim israr ettiler yemedim ama bir dilim verdi anacm zorla buzluga attm 5kilo veriyim ozamn odullendiririm kendimi dedim :-) Mefkurem Mefkurem
Bravo

Saat gec oldu ama anca geldim kizlar menumu yazim tuhaf oldu nobetciydim bugun yiyemedim bisey okulada dom anda yetistim sabah sut musli aksamda sofraya 10 da oturabildik hastanede emar randevum vardi diz icin
Makinalar bozuldu geri geldik balik yaptik deli gibi balik yedim ins arti cok olmam balik biber ve sogan firinda 5 kasik asure

Back