Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla smdi de nezleye bozdu gne hapsriorm burnm akio ne illet bseymis yaaÖksürük bende de öyle güzelim bi geldimi kolay kolay geçmiyor
Bn de hsmileljte cok kilo aldgm icn cok pismanmGunaydin mugecigim.
Canim.ben 2014 martta basladim diyete nisanda hamile kalmisim mayisda hamile oldugumu ogrendim ki 102 den 92 ye inmistim sonra doguma 95 ile girsim kilo almamak.icin cok dikkat ettim
Neyse dogum sonrasi 80 e dustum sonra gofret yedim ama.nasil yeme hooop oldummu 92
15 temmuzda siteye uye oldum ve sizle bberaber devam ediyorum iste79.7 yim sabah tartildim
Ben de 15 kilo aldım.Bn de hsmileljte cok kilo aldgm icn cok pismanmbi daha mi aslaaa diyorm smdi. Kesnlkle cok cok dkkt edicem bndan snra. Hamilelik oncesi kiloma glmk icn hala 15 kolo var nerdeyse
Bravo yaa walla bende 90 la hamile kaldim 2012 de 2013 de dogurdum 100 dum emzirirken 100 ü gecmedim biraktim hemen 5 kg aldim bende en azindan 90 a inip tekrar bebek dusunuom yani eşim cok istio bana kalsa ben oglum 4 olana kadar istemezdim de yaş ta geçiyor bi tarafdanGunaydin mugecigim.
Canim.ben 2014 martta basladim diyete nisanda hamile kalmisim mayisda hamile oldugumu ogrendim ki 102 den 92 ye inmistim sonra doguma 95 ile girsim kilo almamak.icin cok dikkat ettim
Neyse dogum sonrasi 80 e dustum sonra gofret yedim ama.nasil yeme hooop oldummu 92
15 temmuzda siteye uye oldum ve sizle bberaber devam ediyorum iste79.7 yim sabah tartildim
OzamannnInan inan ozlemim tek catal bile almadim
Tartildim 79.7 atmisim haftsbsonu olsn +400 u bide -100 olmusum![]()
Ona hiç sormayin tek rakibi türk hava yollariEmel sen ne kadar zamamda 102 den bu kilo ya indin çok merak ettim dogrusu
Emel bomba yazınca kesin bişey yedi bu dedimMENUM
KAHVALTİ 07.20 3 zeytin 1 kkb peynir ½ yumurta 1 tbe
SAAT 10.45 4 ceviz
14.30 1 tabak bol yogurtlu ispanak yemegi (doymadim ve devam ettim) 1 kkb.peynir az tereyagi 2 tb ekmegi
16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 19.00 5 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
Veeeeee bombaaaaa
Ailem geldi oturmaya gelirken PASTA almislar YEMEDİM CEREZ vardi yenedim MEYVE vardi yyemedim. OHHHH BEEE
tuttum kendimi
SU 2 lt
Tabi onunda etkisi olur cnmYa bide bnm adetim duzenli degil pek oda siskinlik yapyo yaklasti ondanda olabilir bilemiyorum
TR deki kadar çok değil cnmOralarda yemek tatli yokmu abla
5 kilo verince o kadar ödülü haketmiş olursun afiyetle yersin cnmOh mis ablacm yeme yeme beninde kardesimin dogum gunuydu gecen gun oyle guzeldiki pasta antep fslkli yemyesil cok direttim israr ettiler yemedim ama bir dilim verdi anacm zorla buzluga attm 5kilo veriyim ozamn odullendiririm kendimi dedim![]()
Mefkurem
Tüm gün aç kalmışın kuzumSaat gec oldu ama anca geldim kizlar menumu yazim tuhaf oldu nobetciydim bugun yiyemedim bisey okulada dom anda yetistim sabah sut musli aksamda sofraya 10 da oturabildik hastanede emar randevum vardi diz icin
Makinalar bozuldu geri geldik balik yaptik deli gibi balik yedim ins arti cok olmam balik biber ve sogan firinda 5 kasik asure
Kendini tutmanın karşılığınıda almışın cnmInan inan ozlemim tek catal bile almadim
Tartildim 79.7 atmisim haftsbsonu olsn +400 u bide -100 olmusum![]()
15 Kilo nedirki cnmBn de hsmileljte cok kilo aldgm icn cok pismanmbi daha mi aslaaa diyorm smdi. Kesnlkle cok cok dkkt edicem bndan snra. Hamilelik oncesi kiloma glmk icn hala 15 kolo var nerdeyse
Tatlım dün yazmıştım ama ceviz suyu adet sancılarınada iyi geliyormuşDogm snrasi regl donemlerim daha sancili. Bnde mi bi terslik car acaba:)
Tatlım dikkat et bide sen hasta olmagünaydın kızlar
Birgulcum cok geçmiş8s olsun canim.cocuk nasil o iyi mi
benim de bogazim yanıyor ve hapşırma var grop mi olcam yoksa...
Zuhal abla keş lora benzer bir peynir.buralarda cok tuketilir.aslinda yagsiz lor da deniuor sanırım.icine zeytinyagi konur isteyen domates biber falan dograr.ben domatesli yapıyorum az zeytinyağı da koyuyorum.
Kuzum senin çocuk kaç yaşındaydı daha erken değilmiBravo yaa walla bende 90 la hamile kaldim 2012 de 2013 de dogurdum 100 dum emzirirken 100 ü gecmedim biraktim hemen 5 kg aldim bende en azindan 90 a inip tekrar bebek dusunuom yani eşim cok istio bana kalsa ben oglum 4 olana kadar istemezdim de yaş ta geçiyor bi tarafdan
Yani benimde 2 ayim var 90 lara innek için sonra hamile kalirsam bende çok dikkat etmem gerek
Zaten 1 lira cnm ölçtürmekle bişey kaybetmezsinkiHanimlar ben dun o bahsettiğim poliklinige gittim de ordaki alet sadece yag kilo boy vki olcuo muş bozuk yoktu baktiramadim da baktiriyimmi yaa
Oooo bi ekside burda varmışOzamannn
Bende dunku yedigim baliktan sonra hele bide 10 da yedik aksam ohooo 70 i gecerim dedim ama eksi ciktim enteresan sevinim bari![]()
Olsun güzelim bugun akşamı biraz hafif tutarsan yarın eksiye düşersinAyy dun yazamadim -300 dum.66.4 dum.ama bugun 400 daha almisim .offf.hergun tartilmak iyi degil de kendimi tutamiyorum Işte
Bak söz verdin unutmaOzlemmmm seniv yirinmm
Zuhal abla bugun oturma var ama soz kacirmicammm
Benim cocuk 2.5 gecti 3 gibi hamilelik iste dusunuoz subat 4 te 3 ü doldurcak insallah... Ablacim esime kalsa 2 yasinda hemen istiodu ancak bu kadar erteleyebildim maalesefEmel bomba yazınca kesin bişey yedi bu dedim
Maşallah tatlım kendini tuttuğunu için kocaman tebrikler
Tabi onunda etkisi olur cnm
TR deki kadar çok değil cnm
Burdada türk Fırını var ben herzaman gitmiyor zaten
Girmeyince gönül katlanıyor
Burda dönerci türü daha çok
Tr de herköşeden başka bi yemekci çıkıyor
5 kilo verince o kadar ödülü haketmiş olursun afiyetle yersin cnm
Tüm gün aç kalmışın kuzum
Kendini tutmanın karşılığınıda almışın cnm
Bak yeseydin bugün mutsuz olacaktın
15 Kilo nedirki cnm