Kuzum odem filandir sanrm. Gerci bnm de gecen haftalarda 84,5ten 85,8e cikti iste anca yeni yeni gidio. Bn de sbeebini hic anlayamamistm ama anlasilan ara ara oyunlar oynuo vucudmz bzeHıc bılmıyorum neden boyle oldu.. Az da yemıyorum cok asırıyada kacmıyorum.. En basıtınden saat 6dan sonra bısey yemedım kac gundur..
Neyse baya saglam bı kahvaltı yaptım. Aksama fılan da cok dıkkat edıcem yarın da aynı sekılde.. Carsamba tartılıcam bıde.. ıkı gunde olucak ıs degıl cunku. 75 nedır ya1.3 kg oynarmı hıc..
Unuttum cnm kusura bakma okudumda dün giremeyince aklımdan çıkmışKiz ben 7 yi goreyim diye 5-7 hafta bi aldim bi verdim ya sinir bbozucu yaaa gitmedimi.gitmiyooo
Zuhal abla neden benim incelme mesajima yorum yapmadiiiiiiiiiinnnnnnnn
Vücudumuzu makine değilki güzelim arada inişler çıkışlar olabiliyorKuzum odem filandir sanrm. Gerci bnm de gecen haftalarda 84,5ten 85,8e cikti iste anca yeni yeni gidio. Bn de sbeebini hic anlayamamistm ama anlasilan ara ara oyunlar oynuo vucudmz bze
Patlıcanı bende çok severim hele kızartmasını ama kızartma yemeyeli çok uzun zaman oldubende etsiz patlıcan tava yaptım ablacım yanına yoğurt salata bide bulgur pilavı(eşim için ben yemicem) daha nolsun çok şükür
Özellikle kolestrol, troid,adet sancısı na iyi geliyormuşkaraciğer yağlanması olanlar kullanıyor özellikle ablacım ciğerlere çok iyi geliyormuş babam hep yapardı
Çalışırken misafir zor güzelimBen kereviz salatasi yapicam ogleyin eve gec geldik sabah ta az yemistim cok acikinca azicik kacirdim
Aksamda misafirim gelecek
Cok severim pirasa :) afyt olsnnKızlarrrr akşama ne yemek yapıyorsunuz
Bugün ben pırasa pişiriyorum tabi pirinç ve bulgur yok içinde az havuç var ama ben havuçlarından yemem
Bol limonlu iyi olur
Sağolasın tatlımCok severim pirasa :) afyt olsnn
Nasılsa yabancı değilmiş güzelim tabiki yeterliYok ablam caya aslinda misafir degil annemle ablamlar benim ailem zaten kurabiye falan.filan almadim almam yapmadimda cay veririm leblebi ceviz yeter uzerine de meyve
Nasil iyi mi?
Cnm kereviz salatası kötü değilki yiyebilirsin içine mayonez falan koymadıysan sorun yokEvet aferim diyo annem :)
Ablalarim falanda baya ovgu sozleri ediyor. Ogretmen arkadaslar helw daha da bi fark ediyor
Bana kalsa ben kwreviz salatasi da yemicem de ilerleyen saatte acikmayim diye yicem
Meyve yemem ablam anlastik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?